В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 904
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хмм.. само 5 поста след моя, срамота Crossing Arms

Ха сега се стягаите, че подарък на свекървата не съм измислила.. чакам идеи.. и каква е тази слаба активност Thinking я, се стягайте, мацки и бързо всички на отчет Naughty

Асе, я кажи коя е тази частна ясла Peace

# 256
Хмм.. само 5 поста след моя, срамота Crossing Arms

Ха сега се стягаите, че подарък на свекървата не съм измислила.. чакам идеи.. и каква е тази слаба активност Thinking я, се стягайте, мацки и бързо всички на отчет Naughty

Асе, я кажи коя е тази частна ясла Peace

И аз тъй викам, ама ... няма кой да чуе  Naughty.
Интрижке, аз на майка миналото лято и подарих албумче със снимки на Ивайло и тя каза, че това е най-хубавият и скъп подарък за нея. Но както е казала Стелито зависи какво харесва човека. Например моята свекърва е възрастна и не се радва на дрехи и козметика, подарявам и домакински неща - сервизи, тенджери, цветя и разни такива  Peace.
СМГ, радвам се, че пътуването е минало ок.
Татянка, Светле, съжалявам за това, което сте преживели. Радвам се, че Ани и Жаки са добре вече  Hug. Тук пък върлува гнойна ангина, дори Бобо на Атаклизарб е болен горкия. Аман от тези вируси.
Стели, нямам нищо против за анкетата. Ако аз пускам следващата тема ще я направя  Peace.
На мен също ми е интересно колко кърмачки останахме, че вече на който кажа, че още кърмя ме гледа с ей такива очи  Shocked. А една приятелка с 2 деца дори ми заяви, че кърменето на дете след 8-9 месеца е гавра  #Crazy. Я сега си признайте кой продължава да се "гаври" с детето си  Joy.
Ивайло от 4-5 нощи е страшно неспокоен. Постоянно се върти, реве през половин-един час и нищо друго не признава освен цица. Взе да ми идва много на горница, дано скоро му мине...
Лека вечер на всички (моята е ясна  Tired)...

# 257
Интрижке аз свекърва си нямам и никога не ми се налагало да измислям подарък,но примерно може да и подариш един спа ден,майка ми в събота смята да си подари такъв ... newsm78
Асе много добре звучи,сигурна съм,че Пуканката ще им разкаже играта  Laughing хайде приятно изкарване на морето  Hug
Светле Жаки бързо да се оправя и да се радва на хубавото време!

като чета колко дечица са проходили,ние май сме най-назад в това отношение-Дара от една седмица въобще прави крачки като я държиш за ръцете,не пълзи и няма зъби   newsm78 (за анкетата)дали трябва да се притеснявам нещо......

# 258
  • София
Добро утро,момичета!!!

Кафенцето от мен тази сутрин.Заповядайте:

Харесва ми анкетата на Стелито за следващата тема Peace

Елле,аз съм от кърмещите bowuu

Моят проблем с гърдата май взе да отшумява Praynig

# 259
И аз съм от гавраджийките Wink само нощните кърмения ни останаха, но пак чакам зъби  Tired
За анкетата после отговаряйте, не че сега не може  Mr. Green

Крис, и Кико пълзи по същия начин като Ивчо  Crazy много е задобрял  Peace

Аз изчезвам, че днес имам доста задачки  ooooh!

# 260
Здравейте мили мамчета   bouquet
 Hug мила Слънчогледке честито за радостната вест   bouquet
да ви се похвалим вече си имаме зъбче  Laughing и още се кърмим
Ева мн пълзи и ходи, но самостоятелно прави само по 3-4 крачки
Честит рожден ден на всички които не сме успяли да поздравим  Hug Heart Eyes
Танче на свекито може да и подариш рамка с памет с ваши снимки   
 Приятен ден на всички  Heart Eyes Hug  bouquet

# 261
  • Варна
Здравейте и от мен!

Чета ви редовно но не пиша защото при нас все същото нищо ново няма зъби не пълзим и така.
И аз съм от "гаврещите" майки сутрин и вечер си цокаме.

# 262
Здравейте,

И аз мога да се похваля-Даримир проходи.Преди 2 седмици направи първите си 3 крачки,но вече са доста повече. Също сме и болни(и аз и той),а в комбинация с никнещ зъб и жестоко подсечено, незнайно от какво дупе, няма спане.Ел,напълно те разбирам Hug Днес  трябваше да сме на РД на един 2-годишен батко,ама ще пропуснем Sad  

Интрига,ако не заслужава цял спа-ден,поне едно масажче,ще свърши работа Wink

Стели,не се притеснявай,Дара изведнъж ще проходи.Сега ще видиш,че с всеки ден има разлика в стъпчиците Simple Smile

Асе, и аз се интересувам от яслата,има ли сайт или адреса и  да кажеш.Много евтино,те повечето почват от 700 Rolling Eyes

Много се вълнувам за наближаващият рожден ден,утре ще поръчам тортата.Вие смятате ли да ходите във фото за снимки или такива неща вече не се правят,като всички имаме цифрово фото?

Дари вече е  11кг.и 80 см. Ето го:

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 11:43 от Таничка Н-С

# 263
Здрасти!!!

Направо по същество, че имам да гладя Joy-за анкетата: няма зъби, за к'во са й???

На въпроса на Ел-и аз съм от гаврещите се...или по-точно-тя се гаври с мен newsm78.Искам да я отбивам-помагайте Praynig Смятам, че "гавра" е доста грубо и не на място определение, но и аз не съм фен на ходещи и говорещи кърмачета. Не твърдя, че съм права, както и не упреквам тези, които кърмят до 2-3-4 години..., напротив, но просто моето виждане за нещата е различно и затова смятам, че е крайно време да спра. Останаха само нощните кърмения, или по-скоро-утехи(тя си ме ползва като жив биберон), но те са през час-два напоследък и положението е нетърпимо #CrazyОсван това, като реша да се правя, че не я чувам, тя почва така неистово да се дере, че вдига на крак Балчик и Албена Shocked. Не се издържа TiredАни-моля те, сподели Калоян вече отказа ли се от нощните кърмения и ако е "да" колко време му отне и колко нерви-на теб? Аз съм готова стоически да понеса истериите й, докато прежали цицата(или поне така си мисля), но не съм сигурна как ще се отразят на майка ми и баща ми, а и на мъжа ми...Общо взето-разбиране не срещам. Майка ми подхвърля мнение, че вече е крайно време да спра да кърмя, но като понат нощните ревове, на сутринта чувам как аз не съм била оставяна да се дера така като бебе Crossing ArmsКолко бързо се забравя, боже!!!

Наистина искам до годинката да съм приключила с кърменето, а освен това уж смятаме септември за седмица да ходим на о-в Корфу, а Мари да я оставя на майка ми, но при това положение е немислимо Twisted Evil

Танче-другите са ти казали вече, зависи що за човек е: дали е съвременна или по-консервативна, на каква възраст е и т.н. На моята свекърва през годините съм й подарявала какво ли не: козметика, накити, сервизи(добра домакиня е и има афинитет към красиви сервизи). Сега, последно й избрах една блуза от "Дика" и изборът ми се оказа удачен, защото виждам, че я носи и й отива Grinning

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 12:43 от бланш

# 264
Момичета Петър от вчера нещо покашля, Cry не бях много сигурна ,но мпреди малко заспа и се закашля и вече нямам никакво съмнение,ще чакам мъжо да се прибере и ще го заведем на лекар,вечерта ще пиша какво е станало!

Стели не се притеснявай,нищо и няма на Дара и Петър е в редиците на непроходилите,не лази,като го държа за ръцете ходи,по скоро подскача,като балеринка Laughing много е смешен,ще проходят само малко търпение трябва,всяко дете е различно,Ивайла проходи на 9м и на неговата възраст вече тичаше,но той се развива по съвсем различен начин!

Интрига моето предложение е да вземеш някакво цвете в саксия,но от тези по екзотичните,моята свеки много се радва на такива подаръци,голяма почитателка е на цветята,ако и твоята харесва такива неща мисля,че ще и хареса подаръка!

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 12:41 от mama galka23

# 265
  • София
Аааа, значи трябваже по-сериозен тон, че да се разпишете Mr. Green Laughing

Мерси за предложениеята.. със свеки се разбираме добре, става на 51 год. и е съвременна жената Peace /мале, как го казах само Mr. Green/

Нелка, ще се замисля за блуза. Майка ми и без това е моделиер на Нинка та може да измислим нещо, стига да имат подходяща Peace

За анкетата: зъби няма Мартин. И на него, като на Мари не му трябват Crazy

Всички болнички да оздравяват Hug
И честито на всички проходили зверчета Wink

# 266
Здравейте Simple Smile

На въпроса на Елле и аз си помислих това, което е отговорила Бланш...."гаврата" е с мен  Crazy През нощта по 2-3-n пъти ooooh! А и през деня...Особено, като беше болна сега караше само на кисело мляко и кърма. Какво и става в корема не знам  newsm78 И на мен ми се иска вече да спираме и ако може да е доброволно  Mr. Green Но тя яде толкова по малко, че кърмата ие голяма част от дневната дажба  Tired

Иначе вече е Ок, нямам и помен от обрива  Praynig

Да ви се похваля моето детте вече 2ри ден заспива навън...направо не мога да повярвам...Това не се беше случвало от месеци. Но намерих едно много хубаво местенце за разходка и то сигурно я успокоява. За тези които знаят зад Кошарите има малка горичка и дори да е 35 градуса, то там е свежо и прохладно. Има детска площадка на средата. Много и е кеф да се разхожда там; закача другите деца опитва се да подражава и да си играе с камъчетата по земята, но ги опитва и на вкус  Mr. Green И като я сложа в количката и я побутам и се отпуска и заспива. В големите жеги гледам да съм там.

Стеле, не мисля, че имаш повод за притеснение. както казва нашата педи - няма дате, което да не е проходило и да не са му поникнали зъби. Може би по-често, ако я държиш да стои права и ще почне да крачи все по-стабилно и по-стабилно  Peace Все пак децата на първо място са любопитни и ще види, че това е удачен начин за придвижване Simple Smile

Хайде отивам да се занимавам с разни интересни "домакинкси" занимания

# 267
Привет, банда,........

Честито на всички с поводи за празнуване, най-специално на Крис. Нека все така те обичат двамата мъже и винаги да те изненадват приятно Heart Eyes

Честити ходещи крачета!!!

Асе, много приятно да изкарате и те чакаме с многооо снимки Wink

Интрижке, идеи няма да давам, яе съм нещо кът, ама ще подкрепя тази за Спа или масажжжжж

Хахаха, това с гаврата ме зарсмя  Joy Joy Joy Аз също кърмя все още, по обясними причини ситрин, вечер и през нощта. Подкрепа срещам единствено от мъжО, но и от никого др. не търся Wink Гого през деня не иска да яде много, заради което съм упреквана от майка ми /с кърмата съм го била залъгвала сам/ Ама въоще не и се връзвам  newsm08

На всички болни, бързо да оздравяват  newsm17

П.С. Отново видях страхОтно снимки. Всички деца са прелест  thumbsup

Хайде, от мен, весел уикенд, изчезвам.........

# 268
Хи-хи и с мен се гаврят и още как - денонощно. Вече и ценните играчки носи да си крие на мама в деколтето  ooooh! А майка ми постоянно ме дразни с това опяване, че "горкото дете" е почти изцяло на кърма. Ами давам и храна, яде колкото и се яде. Единствено плодовете хапва с удоволствие.
Точица между другото доста говори Simple Smile), а и е много близо до прохождането. Два дни я водих по малко в градинката (за да не пълзи докато играе с децата) и такъв напредък.. още един-два опита и сигурно за една ръка ще тръгнем. Мисълта ми е, че скоро може да се озова с ходещо и говорещо кърмаче.  bowuu Аз обаче амбиции нямам по отношение на кърменето. Да се кърми докато сама не си реши да се отбие.

Любимото и занимание е да вади дрехи на пода и да ги сортира по цветове и материи  Shocked Събира чифтове чорапи ooooh! Нашата дивачка е от беля на беля. Преди малко изсипа една кана вода в телевизора и намаза холната маса с кисело мляко. Иначе е перфектна само когато има музика- то са песни, то са танци. Върти дупе, поклаща се.. смях.

Браво Слънчогледке!   bouquet
Бланш, да не и растат зъбите затова така да се буди начесто. Според мен потърпи да пробият поне първите или там, с каквото мажеха (да споделят за хомеопатията) за успокоение на венците да опиташ. Друго, което ми хрумва. Когато Точката спи в леглото си долепено до нашето и преградата в вдигната се буди веднъж на нощ. Когато спи до мен - имам чувството, че се буди постоянно.  newsm78

# 269
  • Русе
Здравейте. Изпращам ви линк към едно клипче, което Ния направи за сестричката си. Предупреждавам, че е 11 мин. и може да ви е малко досадно.
Иначе Ема върви бързо като хлебарка из къщи, почти не сяда цял ден. Най-после се научи да пълзи, но почти нищо не говори. В къщи се шегуваме, че каката учи в математическа гимназия, а малкото ще го пращаме в спoртното училище.
Ето го и клипчето: http://wwwnew.filefront.com/13951837/undefined

Общи условия

Активация на акаунт