В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 907
  • 300
  •   1
Отговори
# 240

Аз преди 4 години

Вальо почти на 10 мес.   

Кико почти на 10 мес

# 241
Аз за съжаление нямам снимки на Ивайла на компютъра,като бебе,иначе идеята е супер,моите като,че ли не си приличат много(поне според мен),но забелязах от снимките които сте сложили,че децата от един пол си приличат повече!

Интрига много хубава новина за бебето тъкмо с Мартин ще са почти на една възраст и ще си играят!

Аз днес съм в приповдигнато настроение моя близка приятелка роди тази сутрин момченце,и съм много щастлива,сега мисля малко да полегна,че ще празнуваме довечера!

# 242
Привет!

Радвам се ,че приветствахте идеята да видим братчетата и сестричета!!! Аз все още си мисля, че Мартин много прилича на Цветина. И много други хора ми казват ,че много си приличат. Но сега като наложа снимки една до друга - еми не си приличат чак толкова много... Ама и аз какви глупости мисля - важното е да са здравички, пък на който искат да приличат! Нели  Wink няма страшно! Има време да заприлича Мари на теб! Hug  Преди години подобна рубрика имаше в "9 месеца". Във всеки брой публикуваха снимки на бебета я със татковци, я със братчета и сестричета. И винаги с голям интерес ги гледах. Интересно чудо е това природата,ей....

Малко да ви се похваля и аз!!! Отваря ми се една много удобна и приятна работа! Ще си работя от вкъщи по 2-3 часа дневно и ще си изкарвам по някое левче допълнително. Много съм щастлива  bowuu

# 243
mama galka23, Ssieber не е влизала от много отдавна. И се сещам за нея, дано да са добре с Емо. Със забелването се е заел мъжо и педи като го гледа на 6 месеца каза, че е забелен като за годинка. Продължаваме почти всяка вечер да забелваме, дано не се наложи хирургическа намеса.
Малчева, страхотна идея! Е, аз не мога да се включа, но с интерес ще следя. Твоите слънчица много си приличат, също и Кико и Вальо на Стелка, но Миши май не прича на батко си  Thinking.
Интрига, лека и успешна бременност на зълва ти (ако не се лъжа  newsm78).
Пинки, много неприятно това със запушените канали, дано скоро оправи проблема  Hug. Ако не, пращам ти Ивайло, грам мляко няма да остане в гърдите ти  Wink.
Днес правихме прощъпулник на Ивайло. Според бабите сега трябва да тръгне стабилно, ама ще видим. За сега само по 2-3 крачки прави и кляка, страхува се да се пусне за повече. От предметите си избра първо химикала и после мишката на компа  Laughing. А много интересно е започнал да пълзи - единият крак стъпа на стапало, а другият на коляно. Който го види казва, че това е нов метод на пълзене Laughing.  Ако мога да го снимам ще ви го пусна да го видите Peace.
Лек ден на всички!
П.П. Пинки, Интрижке, мерси за пожеланията  Hug

# 244
.
Малчева, страхотна идея! Е, аз не мога да се включа, но с интерес ще следя. Твоите слънчица много си приличат, също и Кико и Вальо на Стелка, но Миши май не прича на батко си  Thinking.
 От предметите си избра първо химикала и после мишката на компа  Laughing.
Лек ден на всички!

Да, Кико и Вальо са две капки вода!!!Сладури!!!
Ха-ха! Имаме си компютърен специалист!!!, Да не забравяме и Точко-лингвиста!  Heart Eyes Какви други специалисти имахме, че забравих?  Embarassed

# 245
Малчева, поздравление за работата! Такива най ги обичам!  Mr. Green Дано да ти носи достатъчно пари и удовлетворение!

Интрига, честито и на твоето семейство! Ще си страхотна вуйна, не се съмнявам!!! Дано да й мине леко и безпроблемно бременността!

Аз срещу Мазнейкова няма да протестирам!  Naughty Раждах там и съм изключително доволна от всичко! Не ме разбирай погрешно, но според мен такива случаи направо се преекспонират. За съжаление безброй нещастия се случват и в големите държавни болници, но когато нещо подобно стане в частна, са готови да разкъсват със зъби. Иначе най-често се потулва. Ако отвориш форума за родители, преживели загуби, сама ще се убедиш Sad

# 246
Аз да ви споделя за пишочето нашия опит, та всеки да си решава.Каза ми лекар-да не си пипала там.И аз не пипам.Дойде след време да го види, дръпна го повече и кръвна, но бебчо явно не усети нищо.Питам аз-сега не трябвали да се маже снещо да заздравее.Не, а е трябвало.Пробвах веднъж да видя какво става, а то се беше затворило още повече.
Решавам, ще търся специялист-детски хирург да го консултира.Очаквах,нещо да изпише-кремче и чести процедури, а той като го награби направо го раскъса.Детето се одра от рев.Аз ревнах.Беше рак червено и гореше.Това е шокогенна зона и явно болката е страшна.Ако знае нямаше да го позволя.Последваха 5-6 кошмарни дни.Милото, трепереха му крачетата, потеше се и се дереше при всяко пиш.А трябваше и да се разтваря в началото по 2-3 пъти и да се маже с мехлем.Това си беше направо изтезание.Също пикваше много на често и по малко.Не можех да си позная детето.
Сега пишето е забелено и от страх да не се слепи всяка вечер го разтваряме и поливаме с водичка.Така ни каза детския хирург-д-р Момчилов от Пирогов.Мисля си, че ако трябва да се преживее това,наистина е по-добре докато е по-малко детето за да не помни кошмара, но най-добре да се избегне.Ние нещо не се справихме с това.
Нямам време за повече писане, но се вълнувам от всичко споделено, всички постижения на малките ни сладурчета.ЧРД на Мони и Калинчето!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 21:31 от меви

# 247
Здарвейте Simple Smile

Честито на малки и големи рожденници, които пропуснах да поздравя на празника им   bouquet

Аз само по едно око хвърлях тези дни, че пак имахме разни болнави дни  Confused Тези почивни дни Жаки пак вдигна Т и 3 вечери сме свеаяляли по 39 градуса  Shocked ужас беше. А други оплаквания няма. Уж от зъб  Confused и наистина един от горните едва проби, венеца беше направо лилав  Shocked

Но след, като се борихме 3 дни с Т Жаки взе, че се обрина цялата, като от алергия  Confused Оказа се /поне така каза педи  newsm78/ Шеста шарка - за пръв път чувах. Няма пъпки, а само ситни петънца, като обрив по цялото тяло. Не се лекува, отминава за 2-3 дни и не повтаря. Засяга деца до 2 год. Та сега Жаки е като петниста хиенка  Mr. Green но вече почнаха да избледняват.
А пък съседчето е болно от варицела  Confused

Както и да е де, сега тука нещо малко разместваме ние и правя планове за РД.ано да стане както съм го замислила  Grinning

За снимките - наистина и аз мисял, че еднополовите повече си приличат. При мен странното е друго. Всички, които ме познават от малка и ме видят с Жаки казват, че тя е мое малко точно копие. И аз наситина гледах мои бебешки снимки и верно си приличаме...от мене е Mr. Green

Хяйде бягам, че тук всичко е на вили и на могили Simple Smile

# 248
Добро утро на всички!

Вече сме си на немска земя. Прибрахме се във вторник вечерта, но имам страшно много багаж за оправяне. Ще се опитам да пусна скоро и снимки.

Сега тичам, че трябва да приготвя Марина за градина, а и Алекс май е гладен.

До скоро!

# 249
  • София
Честит 1ви Рожден Ден на Момчил!

Нека расте здраво, усмихнато и щастливо дете!

Момичета, искренно благодаря за пожеланията Hug И аз много се вълнувам Party

Честито бебче на приятелката на Галка!
Да расте здраво и красиво детенце!

Мартин вчера така се задави с една бисквита, че на мен зле ми стана.. добре, че бяхме навън с две приятелки, че ако бях сама щях да уморя детето от паника ooooh!
Зъби няма, има голямо желание да ходи и все за ръце иска някои да го води, непрестанно бърбори. Вчера като бяхме навън започнах да му вадя млякото и пюрето и той ми каза: "Айде!" Mr. Green

Barabar, аз също няма да протестирам, защото няма как да отида с детето, иначе желание не ми липсва. НО това си е лично мое мнение Peace
SMG, радвам се, че сте се прибрали благополучно Hug

P.S. Момичета, свекърва ми има рожден ден на 30ти, а още не съм измислила подарък. Ще съм Ви благодарна ако ми дадете някакви оригинални идеи Peace

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 12:44 от IntRiGa_GirL

# 250
Цитат
Но след, като се борихме 3 дни с Т Жаки взе, че се обрина цялата, като от алергия  Confused Оказа се /поне така каза педи  newsm78/ Шеста шарка - за пръв път чувах. Няма пъпки, а само ситни петънца, като обрив по цялото тяло. Не се лекува, отминава за 2-3 дни и не повтаря. Засяга деца до 2 год. Та сега Жаки е като петниста хиенка  Mr. Green но вече почнаха да избледняват.
И ние го минахме.НАшата лична каза ,че в момента върви точно такъв вирус ....АНичка беше цялата на петна ,уплаших се като я видях сутринта ..... ooooh!

# 251
Предлагам една открадната, от октомврийките, анкета за новата темичка  Wink

Колко зъба има вече вашето детенце: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 или повече  Mr. Green

Интрига, ами зависи какво харесва жената, някаква козметика, сувенир, книга, живо цвете в саксия, бижу...  Thinking

Светле, Татянка, радвам се, че слънчицата са по-добре вече Hug

Малчева, браво за новата работа, ако имаш нужда от помощ на среща съм  Mr. Green След месец, два и аз ще имам остра нужда от нещо помощно, мислех да превеждам вкъщи, но нямам познати, които да ме наемат без трудов договор  Tired Имам позната, която качва обяви в един сайт за недвижими имоти, но и такива познати нямам  Tired Общо взето оглеждам се и се ослушвам, но не ми е провървяло като на теб  Whistling

Меви, ако си прочела поста ми, и аз преживях с Вальо същото и сега сме пак почти до никъде, със сигурност ще отскочим някой ден до София за консултация, че имам големи притеснения  Confused

СМГ, радвам се, че пътуването ви е минало ок, сега чакаме снимки от Бг територия Wink Mr. Green

# 252
  • Бургас/Пз
Ехоооо, защо има болнички деца пак!!! Нека всичко бързо да минава и да оздравяват, че рожденните им дни наближават!!!

Ние сме добре, Калоян вече обикаля цялата къща, ама с лазене му е по-лесно. И крачи по диваните и масите, но само толкова!!! Иначе е почнал много да бръщолеви, а как хубаво казва кака не е истина!!! А пък кака му гледа само как да се оттърве от него. Вече взе да я пречи като ходи в нейната стая и пипа всичко!!!

И за зъбите да кажа - имаме 4!!!

# 253
Влизам съвсем набързо, че стягам багаж Simple Smile

Не съм чела нищо, но при първа възможност ще го направя  Peace

Само да се похвалим, че Пуканката вече е официално записана на детска ясла (частна естествено, в държавната не ни искат). Тя много хареса възпитателките и собственичката, игра с дечицата и беше много щастлива Simple Smile Таксата е 300 лв на месец, с храненето. Дечицата са около 15 на брой, имат дворче за игра, чистичко и спретнато е. С две думи дотук добре, дано и нататък така върви  Praynig

Хайде до скоро  Hug

# 254
  • Бургас/Пз
Завиждам ви Асе, в Бургас няма качествена частна детска ясла, а за държавните не ми се говори!!!
Ние зимата ще се гледаме с Калоян, надявам се поне към април месец да измислим нещо, но може би и той на ясла ще ходи! Макар че много се чудя, надявам се нещата да не са като преди 10г с Дария, че тогава положението беше много зле!

Общи условия

Активация на акаунт