В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 916
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Малчева, открих го newsm44: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=94426.
Филмът се казва "Безчувственост" (Senseless) и е доста стар - от 1998год, за това беше много трудно търсенето  Peace.
Мноооого слаба активност   Confused.
Феб, много ми се искаше да направя една тема и за нашите юлски августинчета, но така като гледам може и до август да не я изпишем тази тема  Rolling Eyes.
Нашият отбор явно се разпада, но все пак мисля да сменим линковете от заглавната с някой по-актуални. Например трябва да се махнат тези за коликите и захранването и да добавим нещо от рода на гърнета, възпитание, почивки и т.н. Давайте интересни линкове (ако все още на някой му пука Rolling Eyes).

# 61
Ха честит Джулай морнинг  Mr. Green

Специално чакам Бланши с собствена снимка  Whistling

Крис, не се тревожи темичката ще я изпишем до средата на месеца, специално аз другата седмица ще се включа с много фотоси  Crazy Линкове също мога да дам като се приберем, че там са ми запаметени на компютъра!  Peace

Хайде и аз да позапълня темичката с някоя снимка, за тези които не са толкова редовни като мен Wink във Фейсбук  Laughing

Тук с Вальо карат някакъв Мики Маус морфирал като камионче

Вальо и охльова

Зъби и лигички

# 62
Добро утро и от нас, и честит Джулай на всички!   bouquet

Елле, благодарим за усилията най-вече. Пък и не заглавието е важно  Hug За линковете аз си мисля нещо за възпитанието т.е. моментите в които не ги знаем какво да ги правим тези немирници. Ще се поровя, защото точно преди ден си мислех дори за такава книга някаква. Е, вярно, че детето само те учи, но пък литературата винаги ми е била полезна за да си доизясня едно или друго.

Стели Мели, едва ли има друго дете което все още нон-стоп и у дома и навън със ставането сутрин та до лягането да е със лигавник. У дома има поне към 20-25 лигавника защото няма такива плюнки. А има само 2 зъбчета. Та ако има класация за "лигльо" ние се класираме успешно. И така като гледам скоро вероятно няма и да го махнем.  ooooh!

Аз се позабавих с питката за прохождането, но се надявам утре да мога да я метна и да го видим синковеца какво ще си избере. Чудя се какво да наредя-дайте идеи. Все ми се ще да е нещо което не е виждал, защото иначе няма да му е интересно и избора е предрешен. Мисля някакво CD, парички, имаме микрофон от купоните на мама и тате  Embarassed/пък знае ли човек/, книга..уф и Мон се развика та чак ми спря мисълта...

Хайде слънчев ден от нас! Цунки!   bouquet

# 63
Знаех си аз, че скоро ще похваля Кирил, имаме още два нови зъба, общо 8  bowuu

Феб
, сещам се още за мед. слушалки от апарат за кръвно, химикал за журналист, мишката на компютъра, книга,(за Кирил ще сложа и на тати белезниците  Mr. Green), черпак за готвач, другите можеш да наречеш: камионче за шофьор, корабче за капитан ( при вас ще е актуално Wink ) портфейл за банкер и каквото още се сетиш... Thinking

Хайдееее пишете, че с друго няма какво да се хваля вече  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 10:05 от Steli_Meli

# 64
Милички, прибрахме се от Плевен още в неделя през ноща, но нещо не мога се организирам..каката се прибра от Франция и е голямо чудо вкъщи  Crazy Все още не мога да оправя куфарите с новите дрехи на Ади и Софи, лудница! Иначе Ади е добре, намалил е доста яденето покрай зъбоникненето (поне се надявам да е това причината..позаслабнал ми се вижда, но ще видим на консултацията)

Надявам се скоро да намеря време ма ви прочета и да се включа адекватно  Hug
Ел, защитата ми е наесен, още нямам дата, предала съм за преглед само теоретичната част и сега пиша анализа, много целувкии и този месец ще е весело имаме си повече рожденици  Heart Eyes  bouquet

# 65
Стели Мели, ето че опита си казва думата. Много благодаря   bouquet

# 66
Здравейте момичета!
Поради слабата активност ще се включа и аз  Simple Smile

Феб,къде е тази Бяла къща с двор,че съм в една главоблъсканица и аз да РД на Никола.
Нашия също няма да е типично детски,защото горкото няма кой знае какъв социален живот и приятел.
Светле,това заведение Мишел го знам,но някакси ми е за кафе.Иначе е приятно.Мен ми се иска да е нещо с хубав двор и тревичка за да пусна Никола да си пълзи на воля.Той все още няма намерение да ходи.Ако се сещате нещо такова,защото аз съм блокаж.
Много ми харесва в Екопарка над Св.К. и Елена.Невероятен е,но там не е много удобно за торта.Все пак е главния акцент в празника.Ще се разложи докато стигнем до нея.
АсеМного се радвам,че се запознахме по такъв за мен скъп повод Heart EyesЗа мен всичко,което се показа на този концерт е с много голяма сантиментална стойност,а и момичетата,които съм тренирала  толкова много са пораснали.Как лети времето newsm78
Благодаря ти за хубавите думи  bouquet
Слънчогледка много да се пази и гледка,честито и леко бременеене!
Другите с по едно да не се ослушват много и да не оставят Слънчогледка сама в бременеенето!
Дими,Александра за 23 юли да е с най-красивата си рокля,защото ще е дамата на Никола Simple Smile
Приятна седмица на всички!!!

# 67
Здравейте,
Ел, мила, не ни се сърди  Praynig особено аз съм една несериозна... ужас. За линкове идея нямам. Аз вече спрях да чета каквото и да е, защото каквото мога да почерпя като информация от вас и от педиатърката ми е достатъчно. Не мога да се втелявам повече и съм го дала по-небрежно.
Ния всеки ден има по няколко попадения в гърнето, хапва детска кухня, расте, дивее, хубавее... всичко е нормално. В събота и неделя ще я водим при моите родители в Благоевград, а ни е с Калин ще разпуснем в Банско без бебе.
Днес или утре очаквам педиатърката да дойде да я премери колко е пораснала.
Имаме си бебе в блока. В неделя и беше погачата, слънчоглед завиждам ти благородно, че пак ще си гушкаш новородено. И на мен ми се иска вече, но не мога да си представя да гледам 2 бебета. Не и сега. И аз искам при първи удобен момент да се дипломирам(поздравления на всички, които го направиха. Възхищавам Ви се).
Водихме Ния на картинг. Беше по повод тиим билдинг от фирмата на мъжа ми и беше много щастлива и Калин също. Той има планове за нейното бъдеще, като първата жена-шампион от формула 1... и така.
Ето и снимка
За рожден ден вече мисля усилено и даже знам къде да го направя, но все още се чудя кои хора да поканя. Дали роднини и приятели, или само приятели, които имат малки деца. Иска ми се да направя и покани, но незнам още как да ентъртейнвам толкова много малки деца, а още повече, че евентуално ще има и по-големи деца, които вече гу друса ранен пубертет и въобще няма да им е интересно, а не ми се иска да наемам клоуни. Хрумна ми да отнесем бънджи, проходилки, сгъваемата кошара, книжки за оцветяване, естесвено балони (няма да рискувам с топка) детска музика.... ако има някой идеи приемам всякакви.
Приятен ден засега. днес не ми е добре и затова ще си седим вкъщи

# 68
Крис, страшна си!!!!   bouquet

Препоръчвам този филм на всички! Няма такъв смях просто!!!

# 69
ОООООООО Малчева извинявай мила, забравих за теб. Аз съм го гледала много отдавна и не можех да се сетя за името му, затова не се включих. Наистина е много смешен Simple Smile Напоследък все по малко филми гледам... за съжаление  Tired

# 70
Здравейте и от нас !:)
Честит Джулай морнинг и от мен.
Много хубави снимки сте качили. Peace
на Цецко са му тръгнали двата горни кътника и сега толкова кисел.Постоянно реве и иска все да е в моите ръце. ooooh!Почти са му избили,но докато скъсат венеца голям зор ще видим. #CrazyИ ние се записваме по малко на гърнето,даже като свърши си пляска сам. smile3521Дано да нямаме проблеми,че с баткото голям зор видях.
Аз съм изпаднала в  предпразнична паника.Все едно за първи път кръщавам дете. Simple Smile
Гледам за филми си пишете.Ние почти всяка вечер гледаме по някой от замундата,но сега се сещам,че скоро комедии не сме гледали.Страхотна идея ми дадохте за филм довечера. Hug
Ми това е за сега от мен,желая ви лек и спорен ден.  bouquet

# 71
е днес ще съм спам. Забравих да кажа, че на Ния и пробиха горните два предни зъба и зъбчето до горен десен(незнам как се казва) Много лесно и безпроблемно, дано всички така ги изкара Wink И на вас пожелавам така Simple Smile

# 72
Ох, напълни ми се душицата като видях толкова постове  Hug! На никой не се сърдя разбира се, просто ми става едно такова пусто като вляза и видя празна тема  Cry.

Честит рожден ден на Меган!Много щастие и сбъднати мечти!
July Morning - Uriah Heep

(Знам, че тя няма да влезе да види поздравите, но все пак  Rolling Eyes...)

# 73
Гледам , че активността е много ниска, та реших и аз да пиша не само да чета.Отдавна не съм се включвала (май има месеци) .
Ние сме добре папкаме си , растем  на последната консултация (преди месец) беше 9500 и 72см .Имаме си вече 4 зъба , избиха в рамките на един месец.
Започнахме да бием пентаксима  утре сме на втора ваксина( за тия който не се сещат нали ни правиха операция и за това се забавихме).В тоя ред на мисли преди месец бяхме на преглед в София всичко е наред , на контролен сме чак след година.
 За рожденните дни , и нашия наближава скоро  и още не съм решила   и аз се оглеждам за заведения , препоръчаха ми едно'' Pico'' на плажа се намира.Има и детски кът..
Още не сме проходили , Алекс прави по 2-3 крачки сам  , но огъва бързо крачета и пада .
Ето една снимка от нас 
[IMG]http://storage3.album.bg/517/s5003514_9cfec_15401667

# 74
Здравейте и от нас.Тук до Преди м алко беше страшна жега.Изведнъж захладня и ако знаете сега какви гърмежи са какво е чудо.Лека полека почне да вали,но се чудя дали няма да се изсипе още някой порой,ще видим.Опаааааа ето го пороя,изля се изведро от раз.

Ето два линка и от мен,ако са полезни и не се повтарят.
http://www.biberonbg.com/info/toilet.htm
http://www.vr.mikc.bg/node/257
http://www.leeneeann.info/blog/?p=814   възпитанието чрез "плашене"
Дано са полезни  Peace
Ако попадна и на нещо друго ще давам линкове

Общи условия

Активация на акаунт