В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 913
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро Simple Smile

Слънчоглед  newsm51
  Верче, варненската активност е много слабичка, ама дано някой те посъветва нещо. Ако искаш може да питаш във Варненската тема, да те понасочат майчетата. Иначе ние ходихме миналата сряда на тък рожден ден в една заведение срещу зоопарка, май "Мишел" се казваше. На мен лично много ми хареса. Ние ще празнуваме на вилата и затова не съм се оглеждала и ослушвала за варианти. Simple Smile
  Иначе сме си добре, няма кой знае с какво да се похвалим. Зъбите се множат, опитва се да ходи, ни седнала, ни легнала мога да я оставя. Като не й дам нещо започва да се тръшка и да реве...и тя ще седи постоянно наказана май. Wink Тука има млако по-нови снимчици http://www.svetlagj.snimka.bg/album.php?album_id=391030
  Относно подаръците за Рождения ден: идея си нямам какво да искаме. Ние ще й вземем триколка...за друго нямам идея. Simple Smile
  Айде...събуди се. Отивам да я нахраня и да излизаме.
  Лек и слънчев ден  Heart Eyes

Верче, може да погледнеш и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382575.0

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 09:41 от svetlag

# 46
Ellle, почвайте да стискате палци от днес до други ден  Mr. Green

# 47
svetla_mamaFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed! След толкова четене и писане 6+ трябва да ти пишат  Naughty. Абе колкото и да е само да се маха, че да си отдъхнеш малко. Знам какъв е зор  Tired.
svetlag, същият инат е Ивайло - дере се като заклан не стане ли на неговата  ooooh!. И също много обича да рови из саксиите и да си хапва пръст от тях  Crazy. А малката госпожица е очарователна  Heart Eyes.

# 48
Здравейте и от мен!
Напоследък нямам никакво време да пиша.Sad
Свършиха ми очните,взех си и един изпит от миналия семестър,който ми беше останал и сега трябва да чета за сегашните.Първия ще е последната събота на юли,така че пак няма много да съм свободна.
Иначе децата са добре.Лудеят по цял ден заедно.В къщи е малка магистрала единия в проходилката,а другия на колелото и се гонят ли гонят. CrazyСега на 5-ти ще е кръщенето на Цецко,обещавам да кача малко снимки.Започна да пълзи от 3 седмици,но не ще и да помисля за прохождане.За рожден ден още не сме мислили,но скоро ще трябва. WinkВеднага след кръщенето ще се ориентираме към Стражица,да погостуваме на майка и татко.След това ако не ни мине котка път трябва да отскочим и до морето.
Еми това е накратко от нас,надявам се да успявам да пиша пак скоро.Simple Smile
Желая ви лек и спорен ден.

# 49
Ех, Крис, много ме трогна.....много мило наистина....благодаря ти!!! И за честитките благодаря, а гащите дано да са розови Wink

Всички, които са имали поводи за празнуване да се чустват поздравени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светле, успех на изпита Peace

Бланш, много хубави снимки....то е от моделите Wink Дано Ал да се оправи бързо

Ние сме добре....Гого дивее по цял ден, а на мен ми е лошооооо, нервите ми не издържат, добре, че Камен е вкъщи и ми помага....
Отивам да готвя, че малката мишка трябва да яде.....

Усмихнат ден ви пожелавам Laughing

# 50
  • Варна
Момичета ето и една почерпка от мен за Именния ми ден!

# 51
Честит имен ден на pep4o! Много щастие, късмет и успехи ти желая!

# 52
Слънчогледке, пожелавам ти здраво и щастливо слънчогледче и много леко и лежерно да ти мине бременността.  Hug Представям си каква радост ви е наистина.

Ние се завърнахме на родна земя, пътуваме от 3 през нощта. Точица обаче е герой. Исках да ви покажа снимки от пътешествието, но за съжаление в момента нямам, затова показвам отпреди месец как Точица на пазар. Simple Smile

# 53
Здравейте и в чудесната ни нова темичка!  Heart Eyes
Иренка, радвам се, че всичко е наред! направо да ми настръхна косата  Confused
Стели Мели, честита годишнина с малко закъснение! Да сте живи и здрави и все по- влюбени един в друг!   bouquet
pep4o, честит имен ден!   bouquet
Честито и на всички именници!  Heart Eyes

Такааа, моето момче днес става на 11 месеца  Heart Eyes Утре сме на консултация да видим колко е пораснал. Има 8 зъба, все още яде 2 пъти на нощ. От 4 дни не кърмя, не вярвах, че ще успея някога да го отбия  ooooh! Crazy , но всичко мина доста добре. Откакто цикъла ми започна да идва отново, кърмата ми почти спираше преди цикъла, но след него се връщаше в безумни количества. Толкова не съм се цедила откакто съм родила Shocked Така че синхронизирах отбиването с дните преди цикъла и така успях да го отбия и да си спра кърмата естествено, без да пия лекарства ( бяха ми дали едно хомеопатично, но не исках да го пия, защото майка ми е оперирана от рак на гърдата вследствие на мастит и попадам във високо рисковата група за рак на гърдата, така че не исках намеси под формата на лекарства). Беше ми останало само едно нощно кърмене, което премахнах, след като изпих 1 коктейл вечерта и нямаше как да му дам да моца през нощта. Добре, че го прие леко, малко поплака, защото много му се спеше, но оправихме нещата. Странно, но кърменето ми липсва  Confused Проблемът е, че отказва всякакво мляко нощем. Не иска нито АМ, нито квасено кисело мляко, нито купешко кисело мляко и познайте какво яде нощем.....каша  Shocked заджурквам в една голяма купа и нощем с лъжицата бананово-ябълкова каша  Crazy Laughing да ми е жив и здрав  Grinning
Отивам да правя кашата и да лягам, че в 24ч ще се храним  Crazy

Ето две скорошни снимки. Вчера му купихме басейн и е много щастлив вътре  Laughing

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 23:08 от caprice

# 54
Добър вечер мацкиии!

Ние се завърнахме уморени от концерта, но пък доволни и пълни с положителни емоции  Grinning

Нооо да карам подред :

Стели от сърце Ви желая мнооого любов и дълги години семейно щастие!   bouquet

Пепчо да ти е живо името! Внуци и правнуци да го носят!

Ето и една почерпка и от мен, защото моя брат също е "Камък" , каменно да е и здравето му и успехите му!

А ето го и моето "подземно същество"  веднага след концерта, който беше великолепен   bouquet А се запознахме и с Верчето ( много красива дама )   bouquet

И последно, но не на последно място ето и новата прическа на Пуканката , след като баща и я заведе на фризьор  Laughing

# 55
  • Варна
Мерси за пожеланията Hug

# 56
  • Бургас/Пз
И ние на отчет, днес бяхме на консултация - на 10 месеца 10.400, 75см, добре е детето. Дадоха ни бележка за кухня и тази седмица ще го запиша!

Асе, страхтни са и двете ти щерки!!!! Чакам ви с нетърпение!

Рер4о честит имен ден на патерици! Мнооооого здраве и късмет!

Каприс, поздравление за лесното отбиване и това с кашата ще отмине, някой ден.....

И Калоян много я обича тази пръст беееее, направо не е истина!

Брит, добре сте се завърнали! Калоян също предпочита лазененто пред ходенето, даже вече и в паяка не иска да стои.

# 57
Здравейте и от нас отново!

Честит празник на всички празнуващи и празнували! Бъдете здрави и мноооого щастие да ви споходи!
Брит, Точката е страшна...аз Мон все още не смея да го слагам в тези колички че откакто му се вдена шилото в дупето мира няма. Party

Аз пак съм попропуснала инфото, чета Асето на концерт ходила, м/ународни полети кацат и отлитат и какво ли още не...но дано сваря да попрочета малко по-назад.

Svetle, тука съм вече...ще позапълня варненската редица. Монският рожден ден предстои след седмица и аз вече почвам да потропвам нетърпеливо с крак. Grinning Засега съм решила да празнуваме на Бялата къща. Харесвам кухнята а и предвид това, че Мон и идея си няма какво му предстои реших да не е типичния детски рожден ден, а по-скоро приятно, зелено място където децата /синковеца и двете племенници/ да имат къде да потичат и поиграят/походят. А с другите дечковци от бандата на Шаро ще се почерпим на по тортичка и т.н. в удобен за всички ден и час.

По този повод /предстоящият празник/ попрочетох темите от времето точно преди да се роди Мон и отново се просълзих...май беше обилно  Heart Eyes Та благодарности за това, че ви има и че бяхме и сме редом заедно във всички прекрасни и щастливи, ала понякога и не толкова мигове.
В този ред на мисли Иренка, настръхнах като прочетох за Макс. Пазил го е този който е горе и нека и занапред да е така.  Praynig

Момичета аз излитам на поредната разходка, че малчо се събуди.
Оооо щях да пропусна да спомена, че направихме първият плаж. Е поизплаши се от вълните, но пък гледаше морето с такова обожание. Абе ще го правим ние морски лъв. Ето и малко снимки от плажа. http://www.augustinki2008.snimka.bg/album.php?album_id=294788&pid=13262408

Приятна вечер от нас! Цунки!  Hug

Пхуу че съм гугутка...забравих най-важното..Слънчогледке, честита ви чудна новина! Бъди здравичка и леко бременеене.   bouquet

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 17:25 от Feb

# 58
Здравейте!
Днес бяхме на консултация. Венци е 10. 800 ( + 200гр) и 76см ( + 3см).
Отивам да уча- облигационното право ме чака  Crazy на 7ми имам изпит, живот и здраве последен за този семестър, че е и устен. на устен изпит не съм се явявала сигурно 3 години и ми е малко спечено  ooooh!

# 59
ехоооо сладурки помните ли ме Simple SmileHug
както е видно все по-рядко пиша,но за сметка на това съм редовна във фитнеса и тренирам 3 пъти седмично по 2 часа и определено има ефект  Grinning
Слънчогледке страхотна новина!!!!!Желая ти много лека бременност и една красива принцеса накрая  baby_neutral
всъщност нищо не съм чела,но заглавието само говори,надявам се,че всички сте добре,виждам страхотни морски(и не само) снимки,замислих се как вече нямаме бебета ,а малки дечица,даже ми е малко носталгично,но пък сега са по-сладки от всякога,защото вече може да си комуникираме с тях  Grinning
Дара става на 11м днес или утре(нали няма 31 този месец),водих я на консултация- 8500г,73см,което не е толкова зле като се има предвид,че като се разболя преди месец и нещо падна под 8кг.Няма никакви зъби,не прави крачки и не пълзи.Супер общитетелна е,закача всички хора и най-вече децата,имам чувството,че много разбира и бързо попива нови неща.В петък заминаваме за морето и ме е обзела една еуфория,всеки ден купувам по нещо и накрая ще ни трябват 2 коли да извозят багажа  :craz
и да се похвалим  Blush -снимаха ни за списание ОК(ще излеле на 22 юли) и Дара се държа като професионален модел(на кого ли се е метнала  Joy ) усмихваше се много,надявам се да се получат хубави снимки
на морето няма да  имам нет,ама така или иначе не съм много редовна,но това не означава,че не мисля често за вас и за дечицата  Heart Eyes целувки и прегръдки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт