В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 15 035
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Светле, Пелова замества нашата от 2ва месеца, защото нашето педи ще отсъства 1на год. от България. Нашата педиатърка е Д-р Кр. Алексиева и за нея мога цяла страница само с хубави неща да изпиша Peace

Асе, като цяло имам добри впечетления от нея. Внимателна е, любезна, но честно да ти кажа не ми се е налагало да я търся за нещо смешно /пу пу/ и незнам как реагира. За сега само е преглеждала Мартин на консултация.

# 31
Здравейте мацки!
АндоноваHug.
Малчева, откри ли онази комедия как се казва? Аз също съм го гледала 2-3 пъти, ама убий ме - не се сещам как се казва  Rolling Eyes.
Светле, кога ти е защитата? Аз питах веднъж и теб и Бизу, но явно не сте видели. Не за друго ами да знаем кога да стискаме палци  Wink.
Тъй като рожденните дни на децата наближават и всички ме питат какъв подарък да купят. Давайте идеи. Аз се сещам само за бебешки албум (имам дневник, но албум нямам), голям камион и разни играчки за плажа newsm78. Триколки имаме вече 2 и още едно чакаме. Свеки иска нещо златно да му взима  Crazy. Аз не, че ще му го сложа, ама да имал  Crazy.
Тук времето е хубаво. Само снощи валя и трещя, но днес е слънчево.
Лек ден на всички!

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 13:36 от Ellle

# 32
  • Бургас/Пз
Здравейтеееее!

Малчева, ако разбереш кой е филмът да пишеш тук, че ми стана много интересно! Аз не съм го гледала, но ако знам как се казва непременно ще си го изтегля!!! И без такива негативни емоции! Вярно е че ежедневието понякога втръсва до болка, ама я по-ведро. Намирай по-често време за себе си и за нещата, които обичаш и може би ще се поразсееш малко от досадното ежедневие! Знам че от страни е много лесно, но нали знаеш че ако не си помогнеш сам, няма кой да го направи вместо теб!

Иначе и при нас все едно и също. Калоян все повече лази ама направо няма стигане, вече се опитва и да се изправя, но засега безуспешно.

Да ви се оплача, че изобщо не иска да носи обувки. Аз досега не бях взела защото той ходи на пръсти и ми казаха че е най-добре да го пускам бос. Е , да, ама той свикна и сега не ще и да чуе за обувки!

И да ви се оплача от моята борба със целулита. Резултата е че цялата съм на синини, направо не е истина срам ме е да си покажа краката, дано бързо да минат, че не мога на един плаж да отида!

# 33
Ани какви си ги вършила бе мила, че си синя ? Да не си правила вакуум масаж?
Аз сега съм се запалила по мезотерапията и след морето мисля да започвам процедурите  Mr. Green

Благодаря Ви за отговорите за педито  Hug

# 34
  • Бургас/Пз
Ох, Асе, не ме питай, луда работа! Взех си антицелулитен крем и един масажен диск и с него. Той има като дебели бодли и с тях се прави масажа. Аз опнеже съм мазохист обаче явно съм натискала много и резултата е ужасен. Ще видя дали ще се преборя с целулита но поне да се оправя от синините.
Я кажи повече за тази мезотерапия.

# 35
Еееее Ани какво е било това натискане бе душа, дано мине бързо  Hug
А за мезотерапията ето няколко линка :
http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=3563
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140602.msg3395941

Четох че се прави и за повдигане (леко естествено) и уголемяване на бюста  Shocked Е това ако е така съм първа писта  Peace

Лелееее Виктория каква лигня е станала не е истина. Луда ме е направила днес - как врещи и се тръшка като не е нейното ако знаете, обаче пък тя ако знае как ще е нон стоп наказана, ако продължава в същия дух  ooooh!

# 36
Хелоуу  bouquet

Ел-супер тема!!! Слънчогледка е щастливка-има специална темичка, което я задължава да се разписва по-често Wink

Ние днес пропуснахме плажа, въпреки жегата, защото вчера Александра явно е пийнала повече морска вода и нощес повръща и днес и температура лека има. Дано бързо отшуми Praynig. Иначе вчера беше и плажния дебют на Мари-стояхме близо 5 часа на плажа. Тя се държа изключително прилично, забавляваше се и флиртуваше с всичко живо наоколо Mr. Green. Само дето не пожела да спи на плажа, вследствие на което се превъзбуди доста и трудно заспа вечерта, но мисля, че е нормално като за ново преживяване.

Днес оставихме Али да поспи следобед на вилата, а ние с Мари и мъжа ми се разходихме в Балчик, седнахме на един рибен ресторант край морето и хапнахме миди и сафрид с бяло винце. Преди малко мъжа ми си тръгна за София. Все още идва само за уикендите и милия се побърква от път, но към средата на юли, живот и здраве, ще почива за по дълго и ще си е при нас.

Някой ме беше питал, но не помня кой Embarassed с кого е Мари на вилата, докато с Али сме на плаж-майка ми и баща ми също са тук Grinning.

Ето малко снимки от плажа вчера за тези, които не са ги видели вече във фейсбука Mr. Green:

Извинявам се, че заех толкова място, но нали се опитваме по-бързо да изписваме темите Mr. Green
А последната снимка я публикувам специално за Ани, да види какво са насинени крака hahaha, само, че моите не от антицелулитни масажи, а от нескопост(като оправям сутрин спалнята, непрекъснато се спъвам из ъглите й Embarassed)

# 37
Привет, момичета!

Здравейтеееее!

Малчева, ако разбереш кой е филмът да пишеш тук, че ми стана много интересно! Аз не съм го гледала, но ако знам как се казва непременно ще си го изтегля!!! И без такива негативни емоции! Вярно е че ежедневието понякога втръсва до болка, ама я по-ведро. Намирай по-често време за себе си и за нещата, които обичаш и може би ще се поразсееш малко от досадното ежедневие! Знам че от страни е много лесно, но нали знаеш че ако не си помогнеш сам, няма кой да го направи вместо теб!

Никой нищо не ми каза, Ани!!! Crossing Arms Аз разчитах на Граци и Бланш, нали те са киномани, а те нищо!  Wink Heart Eyes  Наистина не мога да открия заглавието, из разни форуми търсих - нищо. А филмът е убиец! Няма такъв смях ви казвам! Гледала съм го 100 пъти (никога от начало) и още 100 ще го гледам, само да науча как се казва. Мисля си дали да не пиша до Диема, там го въртяха... 
Моля Бланш и Граци ако нещо се сещат... или към някои сайт или форум да ме насочат, аз и там ще ровя.

Крис,  Wink ,   bouquet

Бланш, Мари е прекрасна! И тя като моя Марти косичката и малка. Т.е. на някои места даже е дълга на Мартин, но аз му я отрязах  Mr. Green И сега отгоре на главата е доста гъста, въпреки,че и там я поокълцах, а отстрани леко "плеши" го раздава  Laughing

# 38
Малчева-прочетох аз за запитването ти, но не те отразих, защото не ми говори нищо сюжета Thinking...определено не съм го гледала този филм, май напоследък нищо не гледам Tired. А Мари наистина си е "плешо" Mr. Green, сестра й беше същата докъм 2-3-та годинка, но сега има много гъста коса, та не се притеснявам...Няма зъби, няма коса-бедна отвсякъде Joy

# 39
Само се записвам да не ви изпусна.
Точица е едно истинско камикадзе. Хвърля се откъдето и падне на земята, катери се по мебелите по, масите..  ooooh! Няколко пъти я хващам, за панталона, точно преди да се размаже на пода. Разора и изяде градината на баба си.  Crazy От ходенето се отказа още преди месец, реши че с пълзене може да прави всичко перфектно  Crazy, понякога обаче се пуска за между мебелите, когато е за крачка, две.. и така. Пак ще пиша.  Hug

# 40
Britt, радвам се да те видя  Hug

Малчева, питай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=64.0 няма начин да не знаят  Thinking И като разбереш да съобщиш на непомнещите  Tired

Ние днес трябваше да празнуваме 6-тата годишнина от сватбата, но даже не можахме да си честитим по телефона с моя мъж. Oт вчера следобед е по горите, и още не се е прибирал... Добре, че по едно време имаше обхват колкото да го чуя, че е жив и здрав  Praynig Марианчето и Попи знаят за какво говоря, понякога ме е яд, че това му е професията  ooooh! Няма събота, няма неделя... Нали го направиха взводен на мобилната група за цялата турска граница...и сега гони денонощно каналджийте... преди поне имаше почивни дни, сега нещо не мога да разбера кога са  Tired
Та поне вас да почерпя...

# 41
Алекс си има зъбчееее!  Grinning

Най - накрая дочаках да му пробие първото зъбче. Всеки ден го проверявах, а днес вече се е показало.

Мен ме е лепнал някакъв вирус и цял ден съм като парцал. Дано утре съм по - добре, че ще пътуваме.

Ани, и мен много ме притеснява Алекс дали ще приеме обувки. Утре ще ходя да му купувам най - накрая.  

Стели, Честита годишнина! Да сте живи и здрави и много да се обичате!

# 42
Здравейте августинки!
Първо се извинявам,че влизам като гост,но пиша от вкъщи и не си знам регистрацията/на работа имам повече време/.
АСЕ,специално за Роберта балет ще пътувам утре от Варна за София,защото имам  принос към името и най-вече създаването.Бяхме Роберта,аз и още едно момиче когато направихме пъвия танц....така че ще съм там....Най-вероятно първо ще се запозная със Стефи през деня Simple Smile
Пак се извинявам,че е малко лично съобщението.
Мами от Варна какви идеи имате за Голямото събитие/РД на съкровищата???

# 43
Стели, честита годишнина! Много семейно щастие и хармония и разбира се една госпожица за разкош  Flutter!

# 44
Steli_Meli  Честита Годишнина,когато се прибере мъжа ти да си изкарате хубаво,дори и със закъснение и още много по 6 годишнини да празнувате.

Да ви се похваля и ние си имаме зъбче,вече пето,отдолу е.То отдавна избило,вече цялото излязло и се вижда добре,ама кой да забележи.Аз го подозирах още миналия месец,но педито каза няма да се белее.Толкова и тя е видяла.Аз от няколко дена гледам от едната страна,когато погледнах по-добре,то било от другата  Joy Joy hahaha hahaha Кьорчо какво да ви кажа  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт