Асе, като цяло имам добри впечетления от нея. Внимателна е, любезна, но честно да ти кажа не ми се е налагало да я търся за нещо смешно /пу пу/ и незнам как реагира. За сега само е преглеждала Мартин на консултация.

.
.
. Триколки имаме вече 2 и още едно чакаме. Свеки иска нещо златно да му взима
. Аз не, че ще му го сложа, ама да имал
.

. Иначе вчера беше и плажния дебют на Мари-стояхме близо 5 часа на плажа. Тя се държа изключително прилично, забавляваше се и флиртуваше с всичко живо наоколо
.
, само, че моите не от антицелулитни масажи, а от нескопост(като оправям сутрин спалнята, непрекъснато се спъвам из ъглите й
Аз разчитах на Граци и Бланш, нали те са киномани, а те нищо!
Наистина не мога да открия заглавието, из разни форуми търсих - нищо. А филмът е убиец! Няма такъв смях ви казвам! Гледала съм го 100 пъти (никога от начало) и още 100 ще го гледам, само да науча как се казва. Мисля си дали да не пиша до Диема, там го въртяха...
, 
...определено не съм го гледала този филм, май напоследък нищо не гледам
. А Мари наистина си е "плешо"
Няколко пъти я хващам, за панталона, точно преди да се размаже на пода. Разора и изяде градината на баба си.
От ходенето се отказа още преди месец, реши че с пълзене може да прави всичко перфектно
, понякога обаче се пуска за между мебелите, когато е за крачка, две.. и така. Пак ще пиша.

И като разбереш да съобщиш на непомнещите 
Марианчето и Попи знаят за какво говоря, понякога ме е яд, че това му е професията
Няма събота, няма неделя... Нали го направиха взводен на мобилната група за цялата турска граница...и сега гони денонощно каналджийте... преди поне имаше почивни дни, сега нещо не мога да разбера кога са

Кьорчо какво да ви кажа