В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 906
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Ел, мерси за темата   bouquet
Слънчоглед, лека бременност ти желая  Hug
Пинки, Боби е голям сладур и той с голяма коса като Христо  Heart Eyes

Докато се наканя да пиша и Пинки ме изпреварила. Ето и линковете към темите Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408701.new#new
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408641.0

# 16
Аууу веднага отива да разгледам кърмаческите продукти, Ellle хайде да се комбинираме и да поръчваме заедно  Crazy

СМГ добре дошла  Hug

Гале, за доктора  Sick

Теди, вече са те посъветвали  Peace

Пинки, супер е дребничкия, особено на снимката с котето   Heart Eyes

# 17
SMG  Държим положението с дъждовете.Няколко дена сутрин е хубаво времето,към 16часа и нощем вали.Днес обаче докато се прибирахме от кухня и разходка си ни наваля добре.Димана пък си поспа стабилно под звуците на дъжда.Като заспа на път за вкъщи,продължи в антрето в количката хахаха. Благодаря че попита  Hug
Тук във Враца дъжда вали на квартали различно.Ако на центъра ги отнася при нас само превалява да разхлади,а в долния край въоще не вали  Joy hahaha

Чета в началото за зъби говорите.Да питам,отдавна се каня нашта да я заведа на зъболекар,ей тъй профилактично.Четох че някои от вас го правят,как реагират децата? На нас са ни тръгнали още два долни.

Ето и една снимка от днес за тези които не сме се намерили във ФБ

# 18
Здарейте мацки!
Бубе, при нас няколко дена само се кани да вали, облачно е, духа, ама дъжд - нъцки. Добре поне, че ви отпуска няколко часа за разходка  Wink.
СМГ, добре дошла на родна земя  Hug.
Мерси на Пинки и Попи за инфото. Стели, навита съм, дори вече си избрах неща  Peace.
Щастлива мама, дано е от зъбките и скоро се оправи Гоги  Praynig. И аз мисля, че 37,3 не е много.
Пинки, Боби ми е толкова сладък, че ми идва да го хвана и да го нацелувам. Аз Ивайло така го задушавам от целуФки от любоФ  Heart Eyes.
Гале, аман от извратени дядковци  #Cussing out. Важното е резултатите от изследванията да са добри.
Иренка, радвам се да те "видя"  Hug. Като четох за падането на Макси и направо настръхнах. Ние също живеем в къща на втория етаж и стълбите са страшно стръмни...не ми се мисли....
Бизу, Светле, кога са ви защитите?
Лека вечер!

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 00:18 от Ellle

# 19
  • София
Добро утро,момичета!!!

Първа съм и поднасям кафето:

Благодаря на всички за хубавите думи за моето момче Heart Eyes Heart Eyes

Ние станахме рано и след малко започвам да се приготвям за разходка.
Хубав и слънчев ден от мен Heart Eyes

# 20
Здравейте милички  Hug Hug Hug Hug Hug
С много голямо прекъсване, но отново съм тук  bowuu Имах неприятности с бъбреците (отново) и полежах 2 седмици в болница. От вчера съм в къщи, много отпаднала, но щастлива, че съм си при детенцето. Нищо не съм чела, но ще опитам да наваксам. Надявам се, че всички сте добре  Praynig Прегръщам ви силно  Hug Много ми липсвате  Cry

# 21
Пинки, мерси за кафенцето!
Малфин, какво си преживяла милата  Hug. А ние си мислим, че с Костинури обикаляте улиците... Cry.

# 22
Здравейте  от нас  Simple Smile

Аз почти не смогвам да се добера до компютъра, защото малката госпо`ица иска постоянно забавление и охрана за да не си разбие главата някъде  ooooh! А когато играят с кака си, аз гледам да изчистя вкъщи, че слугинажа мен си ме чака.
Утре или в понеделник пък пристига свекърва ми за една седмица да гледа малката, че гледачката ми замина на море и няма кой.  

И да похваля кака Стефи, че успешно си взе сертификата на Гьоте институт и съм много горда с нея  Heart Eyes А пък в понеделник ще има голям концерт в НДК с Роберта балет.  Mr. Green

Миленка  Hug Дано да не ти се случва пак мила.  Hug

Навън пак вали и ние си седим вкъщи  Sad Аман вече, удави ни. А другата седмица пак го дават да вали  #Cussing out

# 23
  • Все на втория етаж
Добър ден и от мен. Аз да попитам дали няма да има някоя софийска среща?

# 24
Привет милички  Hug

Радвам се да те чуя Мелф, дано неразположението ти мине бързо, съжалявам за неприятностите, но се надявам за напред да се радваш на крепко здраве  Hug Целувки за Костенури  Heart Eyes

Иренка, малко сме тругни с организацията, повечето мами ходят в Южен парк, но ако се наемеш да ни събереш, аз съм ЗА  Hug Стига мястото да не ми е много далечно  Rolling Eyes

Асе, голяма гордост ти е Стефи и има защо, поздрави я тази отличничка, желая и много успехи, и в танците и в ученето  Hug

Пинки, разкошно кафенце, а за сладоледчето думи нямам  Party

Андонова, мила, къде се загуби, от няколко дена се сещам за теб, ама чак сега пиша, дано сте добре  Praynig

Аз след малко заминавам за Плевен, до утре само, да не се притесните  Flutter Чакам бащата на Ади да ни вземе и ще ходим при бабите  Peace Желая на всички хубава събота и неделя, целувкии   bouquet

# 25
Мелфин, дано всичко е зад гърба ти вече...  Praynig

Еллле, включи си скайпа да се разберем, че само до 5 се поръчва и нямаме време Simple Smile

# 26
Пустош...

Къде сте, августинки?

Крис, темата е страхотна   bouquet
Аз нямам какво да пиша. Все едно и също. Толкова ми е писнало вече всичко   ooooh!  Благородно завиждам на всички, които са на почивка Hug

Мелфин,  Hug

Пускайте всички снимкииии! Много се радвам да гледам бебоците ни!!! Heart Eyes

# 27
  • Пловдив
Здравейте  Hug.
Бизу, нямам много време за форума, иначе сме добре. Благодаря, че се сети за мен  Hug.
Дани беше малко болен миналата седмица. Изкара розеола това е т.нар. шеста шарка. Беше 3 дни с висока температура и после 2 дни с обриви, без температура. Лошото беше, когато беше с Т и не знаехме какво му има, после се успокоих, все пак е добре да знаеш какво му е на детето. Излезнаха му и 2 зъбчета едновременно, много се измъчи милия.
На 04.07. ще  го кръщаваме на църквата на Пампорово и после ще кача снимки, само се моля да не вали  Praynig.

Мелфин
, дано повече нямаш такива проблеми, за тия бъбреци не ми се говори  #2gunfire.
Радвам се много за мама Слънчоглед, пожелавам и безпроблемна бременност и розов щъркел  Heart Eyes.

Лек ден на всички и дано вече се оправи това време.

# 28
Ехооо къде стеее ?

Май държим рекорда по най-слаба активност сред родени 2008  newsm78

Оффф омръзнаха ми тия дъждове. При нас вали бавно и методично, а уж небето е чисто. Ненормално време  #Cussing out

Утре ще водя Вики при новата педиатърка. Имам добри отзиви за нея, но ако някоя от Вас може да сподели лични впечатления ще съм благодарна  Hug Става дума за Д-р Наталия Пелова от 13 поликлиника в Лозенец.

# 29
......Става дума за Д-р Наталия Пелова от 13 поликлиника в Лозенец.

Асе, това беше лекарката, която дойде първо да види и запише Жаки и бях доволна, то не че е имало нещо. Знам, че тя е лична и на Интрига и на Марти. Аз съм чувала разл. неща...съседите бяха водили малкото, като беше на около година при нея, че кашляше зверски и тя не му беше открила нищо, а беше повече от видимо, че му има нещо щом кашля, като магаре с дълбок, гърлен глас  newsm78 Повече не знам. Аз също си мислех преди време да записвам жаки при нея, че ми е на 2 крачки....

Общи условия

Активация на акаунт