137 DE - Кой пръв ще се изкъпе в калното море?

• 16 669
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Без мен! Няма да се юрна с ката дечурлига до на майната си само и само да направя на някого густо.
И без това ги вършат квито искат. За съжаление на свестния политик е Доган.
Другите сите са бивши комсомолци, ко щат и в пембено да се облекат. Crossing Arms

# 151
става, за среща. аз съм навитак. оня ден минах покрай бамбергер хауз, голям рахат е...........налягали онез ми ти майки по шезлонгите......
ае да са организирваме Mr. Green
абе, трябва ли да се записваме за гласуването или как.........

# 152
Не знам мата , май не трябва, защото аз не съм записана  Wink
Мамуно, сори, ама дйа по елементарно, като за жаби! Пак не вденах  Sad

# 153
Веч, така е. Който няма баня наблизо няма смисъл да ходи да му ядат сапунЯ.
Виж, Доган им направи 123 секции в Турско, поправи закона и им извади и по едно удостоверение за настоящ адрес в Българско, в деня на изборите им организира  надвечер транспорт до Булгаристан там, където не му достигат гласове. И хоп, ей ги, гласували по дваж. Sad

Апропо, джъст за твое инфо. Доган е ама от най-бившите комсомолци. Разработван е от Първо навремето за вдигащ в Турция революция шпионин. Малко като Осамаа Бен Ладен. С техните камъни по нашите глави.

Мацки, времето, освен че не е наше, ами е и напреднало. Зоват ме задачи.
Докукане!

П.С. Жабок, имай търпение до другото ми изкукване тук. Peace

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:26 от Мамунката

# 154
Веч, така е. Който няма баня наблизо няма смисъл да ходи да му ядат сапунЯ.
Виж, Доган им направи 123 секции в Турско, поправи закона и им извади и по едно удостоверение за настоящ адрес в Българско, в деня на изборите им организира  надвечер транспорт до Булгаристан там, където не му достигат гласове. И хоп, ей ги, гласували по дваж. Sad

Мдааа, построил им е също и чисто нови джамии които струват стотици хиляди  евро в селата. Те там имат крещяща нужда от тях. В същото време продават боровинки и ягоди за дребни стотинки. И пак ще гласуват за него, защото се грижи за тях.

мате, не трява да се записваш за гласуването, отиваш, пускаш и излизаш Wink.

# 155
На миналите избори си гласувахме спокойно,без записване.Вижте тази информация:
Цитат
Поради изявеното желание на около 160 човека от областта да гласуват и имайки предвид поетата от Златен Век инициатива и отговорност за създаването на избирателна секция в Nuernberg, ще се опитаме доколкото е по силите ни да предоставим възможност поне на част от желаещите да гласуват в най-близкото дипломатическо представителство на България – Генералното Консулство в Muenchen. За целта в деня на изборите от Златен Век и  чрез помощта на други доброжелатели ще подсигурим около 70 места за пътуване с влак (чрез Bayern-Ticket), като всички заедно ще отидем да гласуваме на 5-ти юли. Часът и мястото на отпътуването ще бъдат съобщени допълнително по мейл или телефон (ако го посочите) два дни преди заминаването.
Всеки от вас може да се запише чрез мейл на [JosObfuscator] {0_Uv z6v5o,h_hWr$;*sVtqaA*=nvd.@mz{23DlNXd71a9tI|BeUanopv}|el]k{;.A+Pda5%oGe:` и чрез превеждане на символичната сума от 1 евро. Сметката на сдружението  е отворена и за всеки от вас, който иска да подпомогне това начинание, за да направим наистина едно „РЕКОРДНО ГЛАСУВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2009”, каквато инициатива бе започната от студентите в Германия и вече има около 3500 привърженици.
Банковата сметка на Златен Век е:
Inhaber: Zlaten Vek e.V.
Volksbank Raiffeisenbank
BLZ: 760 606 18
Kto: 1974858
Записвания могат да се направят и при:
Erlangen - Иво Стоилов (0179/9474223) и Стефан Митов (0179/1187929);
Nuernberg - Коста Стефанов (0179/7382704), Даниел Кълчишков (0179/9795537) и Антон Гичев (0179/4850272).
Освен това ще имате възможността да се запишете и на кино вечерта на 27.06.2009г. в организирана от Златен Век в WiSo Fakultaet Nuernberg.
Инфото е от тук http://www.zlatenvek.de/index.php?option=com_content&task=view&id=367
Мъжът ми има колега,който 6те пътува с тези автобуси и ако някой има желание мога  да разпитам пове4е.

# 156

П.С. Жабок, имай търпение до другото ми изкукване тук. Peace

Няма нужда. Разбрах!
Оооох баня, оооох кеф
в турксата баня - голям кеф

Joy

# 157
Мамун, той ми е ясен. Аз друго имах предвид - той го играе на политик, а другите са още в детската градина. Нямат порастване. ooooh!

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, досега с българските държавни служби ти се отразява алегорично Mr. Green
Joy
Така е, инвестираш време, но достигаш до алегории.
Смятай пък ако ми се отразяваше войнствено...

Мамун, ти си по-добре от мен Laughing На мен ми се отразява войнствено Crossing Arms

# 159
 Жабок, Laughing.
Но да не забравяме, че който се смее последен, сам пада в него. Mr. Green

Веч, той е рядко хитър политик. Виж Бискарата какъв хубав пример е дала.
Умен, не умен, ама трябва да му се ограничи властта. Доколкото е възможно.
Звуча като млад комсомолец пред партията, баси. Днес обаче реших да покарам автомобил из околните села, че е по-спокойно за пишман-шофьори като мен. Увисна ми ченето, оцъклих очи, заблях се у лево и ми провисна сополът, влизайки в една дупка по невнимание. Заслепи ме минарето на една чистак лъсната джамия. Стоте войводи сигурно по сто пъти са се преобърнали в гробовете си.

Бау, отивам на зелено, че за днес се нахаках с впечатления. Laughing

# 160
Каката е болна. Мислех, че ще и мине като на куче, но не би. Кучетата я яли!
Пак ще пие АБ - бронхит  Twisted Evil Crazy

# 161
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

благодаря за палцестискането.
вече съм дипломиран медиен систем дизайнер  Mr. Green
разчепкаха ни здраво на презентацията, но оценката не е зле Mr. Green

наздраве!!!!!!!!!!

# 162
Браво asyalein, честито   bouquet

# 163
Браво Ася, честито!   bouquet

# 164
  • Primum non nocere !
Честито Ася   bouquet Много успехи и занапред ти желая!
Наздраве!

Вечи, представям си какво е да си болен  при жеги. Бързо оздравяване на Мирел!

Общи условия

Активация на акаунт