137 DE - Кой пръв ще се изкъпе в калното море?

• 16 664
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Асе, успех и едни палци от мен Peace
Оф, Жабо, то Костов е един политик и той... Ами нейсе Sick

# 136
Добро утро!
В_и_В_и ,виж си в профила,какво е състоянието на поръ4ката и пи6и имейл.
Да,вси4ки са маскари!
Аз се зарадвах ,4е Толвуд е до 12 юли та можем и ние да го посетим  Grinning.Лятото дойде да,от в4ера сме по гъси га6тета  Grinning дано задържи така,сега 6те видя прогнозите.
asyalein,стискам палци,вси4ко да мине ОК! Simple Smile
Perla,4естит имен ден на патерица,със здраве да си носи6 името.

# 137
Знам Гея на мен от доста други повече ми се повдига .
Егати ужасната жега. Защо не вали? Градинката ми изсъхна за 0 време. А поливам вечер  Sad

# 138
Ася, успех!

Да, положението е такова за жалост.
Ако не знаех за кого бих гласувала, бих оставила бюлетините на ДПС настрана, а от останалите купчинки бих хванала една слепешком. Това е по-добре, отколкото да не се гласува. Негласувайки автоматично пускаме Доган с едни гърди напред.
Не може да раздават на по-бедните общности и идентичности по кубик дърва, по 170лв., да ги карат под строй и так далее, което означава освен друго, колко е ценен един глас, а ние с лека ръка да им даваме нашия.

Костов вече втори мандат, демек 8 години, не е на власт. Още обаче той е виновен за провала на днешните политици. Mr. Green
Аз пък си спомням 1997 година Жан Виденов. Купонна система и системен глад, но и грабеж.
За мен Жан е виновен. Mr. Green

Жабо, епидермисът умира ежемесечно, което иде да каже, че трябва да се къпем. Който не се къпе няма защо да се оплаква от умрял епидермис. Влиза в банята и толкоз. Отнема 15 минути.
И пак ще кажа, трябва да се къпем (ако ще и на 4 години веднъж)! Wink

# 139
  • Primum non nocere !
Муно, не раzбрах одата zа епидермиса Embarassed
РеШих, дано Бат Боико събере гласове. Иzбирам по малкото zло. Доган веЧе ми умръzна.
Ами тук,тук е съЩтото.
 Муни, ти си по сметките. Колко министерсва има във федеративната република  Германия и zа колко маскари плаЩаме данъzи?

# 140
Жаба, ама ти в коя точка на 3земното кълбо си? Тук небето се съдра, а вчера и оня ден бяхме по Австрийско и там беше състото... newsm78
Имахме пак приключение, спукахме гума на колата в неделя следобед високо горе в планината (бли3о до 3алцбург), мъжа ми е наемател от много години насам на малка хижа там, 8 квадрата, бе3 електричество и екстри, строена е 1932  Wink и ... останахме да ностуваме с децата  ooooh! А3 и малката спахме в колата, а той и Георг се приютиха в хижата, дъжд се ля почти непрестанно. На другия ден дойде човек от местен серви3 и ни донесе гума, с която стигнахме до долу, после колата беше на серви3 и чак вечерта се добрахме до дома.  Whistling Crazy
Няма да гласувам, не 3астото не искам, а 3астото компо3ицията е сложна. Иначе сигурно и а3 стях да гласувам са бат Боико  Rolling Eyes

# 141
Ася, късмет и успех.

Какво слънчице е напекло - само за плаж и сладолед Blush.

И аз още не мога да реша, за кого да гласувам. Най-вероятно ще пусна невалидна бюлетина и ще отида да се напия с баварска бира за здравето и дълголетието на РБ  . Тъпо, но изборът е точно между чума и холера...Confused

# 142
ейййййййййй, нема угодия. Mr. Green а кат ни гниха кокаляците, а........
аз ще си купувам един навивен маркуч за балкона, че 2 месеца сме в булгаристан и ще ми идат на кино насажденията. мъжът на една дружка ще ги полива.

жалко, че азис не се кандидатира за президент, за него одма ще гласувам Joy а братя галеви - министри.......... единият на финансите, другия на правосъдието Mr. Green

# 143
Тук не е валяло от седмици.
Муни не разбрах това с къпането и докато не ми стане ясно - няма да рискувам  Mr. Green
И за мен Жан е виновен , но сега комунягите пак са на власт  newsm78
Азис и той е по добре от Жан и Вервайте ми и вире9ите задници, но ... няма брато
Кажете някое хубаво местенце край майнц запикник и къмпинг ?

# 144
 Insel Maaraue ми хареса на мен Peace

# 145
Шехи, чак толкова не съм добра в математиката. По проста сметка знам само, че ме боли ката месец като си видя фиша и този на мъжа ми.
Федералните маскари не са толкова нагли. Заделят даже и огромна част от приходите, за да могат българските маскари да крадат. Това, което не са могли нашите тайно да прилапат, не са го и усвоили, щото иначе на раята ще започне да й става малко по-добре. Научили са си урока, че доволна рая трудно се манипулира.

Къпането. Нали жабокът ме обвини в безсмислена пропаганда.
Опитах се алегорично да кажа, че изборът да не гласуваш не е избор. Щото хем си ходиш кирлив, хем си помогнал на тез дето не искаш. Те ти казват, че си кирлив, а пък ти им се обиждаш после, що са ти казали, че си кирлив.
Еми като не ходиш на баня, га епидермисът се сменя, какъв да си? Mr. Green

П.С. И ако искате да знаете, си пиша точно по темата: Кой ще се изкъпе в калното море? Mr. Green

# 146
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, досега с българските държавни служби ти се отразява алегорично Mr. Green

# 147
Ей, почти ме убедихте да гласувам Crazy. Сега ако кажете, че може и една след изборна Мюнхенска среща на ударим, съм навита. Кой ден е точно изборът Blush Blush и от колко до колко, ще може да се гласува?

Ася, успех!  Hug

# 148
  • Primum non nocere !
05.07.2009- неделя, от 6 до 19.

# 149
Мамун, досега с българските държавни служби ти се отразява алегорично Mr. Green
Joy
Така е, инвестираш време, но достигаш до алегории.
Смятай пък ако ми се отразяваше войнствено...

Общи условия

Активация на акаунт