137 DE - Кой пръв ще се изкъпе в калното море?

• 16 668
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Аz лично си вадих паспорт чреz консулството в Бон (май 2009г.) и ако новината на маймунката е вярна zначи съм хванала последния влак  Wink

Да гласуваме бе хора нямам нищо напратив, но zа кого   33uu кое е по_малкото zло newsm78 всъщност след провала на кабинета на Костов, хората не гласуват "zа", а гласуват "против".

# 121
  • Primum non nocere !
Провокирана от вашите писания, реших да гласувам.Това ще е вторият път в живота ми. Но и аз като Котарана, се питам за кого.
За сините никога. Ако гласувам за Атака, трябва да си купя палатка/  Grinning съкровището ме заплаши, че ще ме гони/.
Бат Бойко е същата прилика като Сергей,само дето е боядисан.
Ако хората не гласуват, Бойко ще има 30 или 37% , Сергей 20%л Какво става- Не може да направи правителство, ще се наложи коалиция. С кого- разбира се с вечния Доган. Аз изпивам бутилка мастика и се чувствам като прецакано камилче.

За кого да гласувам? Кого няма да направи коалиция с Доган? Трудни въпроси....нуждая се от мнение на политолог!
Монолога продължава...излиза ,че Бойко трябва да излезе сам на власт, за да не се нуждае от гласовете на Доган. Какво ще получим...нищо....Поне няма да имаме турски министри в правителството.Е, да пускам ли тема в клюкарника" Гласувайте за Бойко" ? Имате ли друго мнение?

Котарана, излиза ,че да гласуваш " против" е по-трудно, отколкото "за"

# 122
Bis-kara,благодаря ти много за отговора!

# 123

Бойко каза че няма да прави коалиция с никого. Или сам или с никого. Но това сигурно търпи промяна след обявяване на резултатие.

# 124
  • Primum non nocere !
Няма за забравя и Кошлуков какво говореше, когато създадоха "Новото време" и как за една  нощ се продаде на Доган- 2006.

# 125
Алеко много отдавна го е казал---всички са маскари!! И едните и другите са маскари... Важното е  мнозинството да  не e от малцинствени групи ( така най -меко да се изкажа Embarassed)

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:46 от Bis-kara

# 126
Здравейте. Чико за съжаление няма майтап, няма измама.
Тръгнахме в 22 часа в петък и в село в България бяхме в 2 часа през ноща в неделя ( т.е. вече в понеделник)
Стояхме 7 часа на едната граница и 6 на другата. Няма да ви казвам как се чуствахме като си дойдохме. Това което разбрахме е, че не трябва да се пътува през почивните дни.  Дано всичк ое нормално като се прибираме.

# 127
Кошлуков,е едно л-но,гледах го във Вип брадър ,мазен,лицемер,интригант.Дали има връзка с Ивайла Бакалова?

# 128
Шехи, не е трудно... напротив много е елементарно ето дори и ти zнаеш zа кого не искаш да гласуваш и аz също zнам zа кого не искам да гласувам, но пусто не мога да иzбера маскара zа когото да пусна моя вот Thinking Спомням си 90_те години, на човек му беше лесно или СДС или БСП, а сега партии, партийчици и какво ли още не, който не успее в биzнеса се кандидатира zа политик хем пристижно, хем доходоносно, хем далавера, ей на това му каzвам полотическа байганьовщина. Няма партийна отговорност, няма морал, няма етика няма и читава политика.

# 129
  • Германия
И аз знам за кого няма да гласувам.

Също така знам, че и таз нощ ще се спи по-малко. Пожарната е още долу, замислих се, как ли бих реагирала, ако в нашия вход гореше.  ooooh!  И на цялата тази дандания моите синковци не се събудиха, след като поне от 2 часа беше борба да ги укротим. Crazy

# 130
и аз се чудя за кого да гласувам newsm78
верно е, че всички са маскари.........
жалко, че доган не е българин, инак е най-умният от всички, ама наглец си пада......ае нема изпадам в подробности. аз, както знаете - съм войнстваща антирасистка, ама това е друг чифт обувки, да не говорим къв расист е той.

нейсе.

видяхте ли бе, лятото пак дойде. радвайте му се, че я трае седмица, я не Wink
аз имам много задачи, цепя, лепя и вулканизирам. оборудвахме се с колела, седалка детска и шлемове. голяма сме картинка. бяхме и до толвуда. кака ви мата е опасна колоездачка, кат мексиканската мишка съм.

# 131
Здравейте дами,
аz пак имам вьпрос. Обе6тах на една сьфорумка да й пратя едни книги от Абукс от амаzон, които тя си порь4а, а те 6те пристигнат на моя адрес. Ве4е мина месец, но няма и следа от книгите. Ходих няколко пьти до по6тата, но ни6то. Не са откраднати, името ми е на по6тата, адреса е верен. Дайте идея какво да кажа на моми4ето да си тьрси парите. Досега така и не проследиха пратката. Супер тьпо се 4увствам Rolling Eyes

# 132
Как са били пуснати книгите, като Büchersendung ili Paket?

# 133
В а мазон можеш да проследяваш поръчката .
Къв беше провала на кабионета на Костов? Това , което си спомням , направиха доста и махнаха визите за Европа, което си беше голяма работа.
Другите след това освен да си "връщат" имоти, да си трупат по сметките  друго свършиха ли?

# 134
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро Hug

днес докато си пиете кафето в 4 следобед, може ли да си мислите с добро за мен Praynig
трябват ми позитивни мисли и добре стиснати палци Mr. Green
имам презентация на дипломния проект  Blush

Общи условия

Активация на акаунт