БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 978
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
kukumiavka, много късмет и дълги години неугасваща любов !

И мен трудно ме навиха да се омъжа, но сега съм много щастлива.  Heart Eyes
За пътуването, аз бих поела "рискът". Все пак трябва да сте си заедно.  Peace Не мисля, че ако тръгнеш да раждаш там някой ще те върне или ще те кара да плащаш.

ckarabei,

nedin, никак не си досадила. Постът ти ми подейства много положително.  Peace И аз си чакам за нормално раждане без упойки.  Mr. Green До вчера само се "ослушвах" за симптоми, но явно няма смисъл. Когато, тогава. Wink

# 136
Честит рожден ден на Скарабей! Желая ти щастие, здраве и много успехи!   bouquet

Кукумявче, честита сватба! Много години любов и разбирателство!   bouquet

СветлиHug . Предполагам че като гушнеш малкото човече нещата ще се подредят и тези настроения ще отшумят.

# 137
  • София
Добро утро и от мен   food010
Първо да честитя на скарабей -  smile3510 bdbaloni Да си жива и здрава и да гушкаш едно здраво бебче
Честита сватба на Кукумявка, ще чакаме снимки

При мен нищо ново, спя си добре както винаги. Бях ви питала защо не може да се спи по гръб, провопоказно ли е, защото аз така често си спя и нямам проблем

# 138
Добро утро!
 ЧРД СКАРАБЕЙ,пожелавам ти щастие и радост.Бъди здрава,за да им се радваш винаги!Едно здраво и хубаво бебче на финала  Grinning
nellyr , не е хубаво,защото матката тежи на бебо.Аз като легна по гръб и въздух не ми стига.но на тебе щом ти е удобно  Hug
Кукумявке,честито мила!  Hug Всичко най в сем. академия!
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 10:41 от Деянова

# 139
  • София
Добрютро!Ние чакаме татко да се събуди и се мятаме по магазините да купим последните подробности,че ако има изненади да сме готови.После с малкия -в Борисовата,стига времето да се задържи без да вали.
Nedin,на досаждаш на никого,напротив смятам,че разказите на вече родилите са полезни за тези,които още са в очакване.освен това тези форуми са за това-да се споделя,на който му е досадно -да не чете. Heart Eyes
Nellyr,на мен(а и на много други бременни) ми става лошо,когато лежа по гръб.Притискат се големи кръвоносни съдове и затова се получава така.Щом се чувстваш добре-не мисля,че е проблем.
Linet102,не знам дали ще е весело,но със сигурност ще е пълн лудница newsm63 moresmile

# 140
Добро утро ..

Честит рожден ден на Скарабей - късмет, любов, здраве и чудесно бебе ти пожелавам!

Кукумявче - на вас двамата много любов, разбирателство и добро настроение!

На твое място щях да замина за морето.

nedin, няма такова нещо като досадна. Супер е да научавам новини около малките човечета и инфо за раждането. Нали и нас ни чака.
milasara, аманита и мен ме изумява с ентусиазма си. Не знам как намира сили винаги да обърне внимание на всички.

# 141
  • Видин
Добро утро
Не ме ласкайте така, защото не е вярно, че обръщам внимание на всички Embarassed Просто не успявам!Не че нямам желание  Grinning
nellyr, не е хубаво, защото като легнеш по гръб и матката притиска т.нар. куха вена, която намалява притока на кислород към бебето.Аз от няколко нощи се усещам, че се будя по гръб и се втрещявам как не съм се задушила  Joy Но ако ти е удобно да спиш така - няма проблем, стига да не прекаляваш. Hug
Аз пък цяла нощ си мислех, че НЕ искам родилите мами да са отделно от нас.Нека пишеме всички заедно тук, пък като родим всички ще се преместим тържествено в другия подфорум  Praynig Praynig Praynig
Тоя моя обрив си стои, въпреки че редувам Бочко с крем Здраве  Sad Малки ситни пъпчици има  #Cussing out и то точно където свършва корема на гънката (където трябва да е операцията Sad)
Хей, по Нова ТВ почна "С деца на море"  Party отивам да зяпам  Hug Hug Hug Лек ден

# 142
Ей сладурки страшни сте много ви се зарадвах че ме поздравявате Hug Hug Hug!!! Да мама днес одъртя с още една година  Grinning ......да ви споделя, че и аз тайно се надявам на най-големия подарък, но като гледам май няма изгледи - ама след поста на Недин  Shocked май наистина не се знае /шегувам се  Laughing то си знае кога ще ни изненада/.

Да ви почерпя сега

Честитя и на Вини сладката рожбичка!!!! Hug  bouquet
Може смело да отбележим че женския отбор напредва яко  Laughing!!!
Приятен ден на всички от нас  Hug Hug Hug!

# 143
  • София
Момичета благодаря за отговорите. Аз като се събудя така се обръщам, но наистина си почивам като съм по гръб Peace
Аманитка и на мен ми е любим филм и аз го гледам, особено сега като ми се ходи на моренце. Как ми се иска поне септември да се разходим, но не знам

# 144
  • София

Аз пък цяла нощ си мислех, че НЕ искам родилите мами да са отделно от нас.Нека пишеме всички заедно тук, пък като родим всички ще се преместим тържествено в другия подфорум  Praynig Praynig Praynig

Подкрепям.И аз мисля,че ще е по-хубаво да се пренесем заедно Peace
Ех,времето се скапа.Явно ще ходим само по магазини.Поне ще оставим татко да се наспи като хората,че не стига дето ходи на работа,ами като се прибере му тръшвам малкия,че вече доста ми натежава ooooh!

# 145
Кукумявче, дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам миличка !!!
Нека дните ви минават в радост и хармония и винаги намирайте повод да се усмихвате един на друг!

Скарабей - Честит рожден ден и на теб - усмивки и щастливи дни цяла година!!!

И аз искам да чета тук мамите, които вече са родили, защото със сигурност има какво да си припомня пък и толкова време сме заедно в темата \ аз не пиша много, но си ви чета и ви се радвам\, че ще ми липсват.
Миласара, Стрелче как сте с двойните коремчета?
Аманитка от какво е този обрив  newsm78 - доста неприятно - опитай да го тушираш с отвара от смардлика - поне няма да навреди със сигурност.
Чудя се кога да започна да пера детските дрешки - засега само съм ги подредила newsm78

# 146
  • Canada
Здравейте и от мен! Наистина няма голяма активност от вчера, което си е много странно... Предните теми не можех да ги изчитам...
Миласара, ти наистина си нашия герой в темичката! Още в началото като видях че ти е трета бременност с близнаци и ми стана толкова мило... Много е хубаво да има по-големи семейства, с повече деца и наистина е много по-весело... И ние с мъжо винаги сме искали 3 деца - незнам дали ще успеем да се справим, но засега има време... Hug
Айде чакаме нови мамчета - явно бебчетата много често имат други планове, различни от на родителите и докторите.

# 147
Хех... снощи верно беше затишие.. а аз нещо настинах и бях с главоболие и легнах рано рано... Да не си помислите, че съм била на дискотека  Grinning На всичкото отгоре толкова тежко на корема не знам дали ми е било някога, въпреки, че не ядох кой знае какво.
Аз още в 5-ти месец напипах 2 пулса - с ръка - моя и на бебето и беше много интересно да слушам как се разминават. Сега знам, че няма да ми разреши, не обича да я пипат и веднага почва да шава.

Честит рожден ден, ckarabei !!
Честит сватбен ден Kukumiavche!
То във Варна има болници, ама нали някой, май на Линет мъжа викаше ми ако стане по пътя на акта за раждане на детето щяло да пише Хралупово  Joy Естествено, че ако си добре можеш да идеш.

# 148
Кукумявче,прекрасен ден днеска, много щастие и късмет за в бъдеще married txtloves За пътуването щом доктора е дал, заминавай.
Скарабей, честит рожден ден и на теб слънчев живот bdbaloni baloni
Недин, айде и ние така скоро, като теб щастливи.
Момичета, защо трябва да се местят родилите, още е рано според мен? На мен като първескиня много добре ми действат постовете им и съветите, и разказите им за бебетата. Плюс това имат нужда със сигурност от съвет от опитните майки. А и девет месеца сме ги чакали тези бебета. От толкова писане, според мен всички се вълнуваме и за бебетата на другите, не само за нашите. Хубаво е да знаем какво става с тях, след като най- накрая е дошъл дългоочаквания момент и да им се радваме вече вън от коремите, макар и виртуално. А после да се метнем в родили. Ясно, че ние сме още на вълна на изследване на всяка болка или каквото и да било в организма ни, защото сме в изчакване, а тях вече други работи са им в главата, но скоро ще ги наваксаме Hug.
Аманита и нас ни тормозиха преди две седмици, слава богу само една вечер беше Whistling. А, ето, че мислиш като мен Hug и Миласара и Лени се присъединиха. Хахаха и аз гледам "С деца на море"
Ние днеска сме на сватба и много се дразня на този дъжд и без това няма какво да обуя и облека, само един много летен вариант, сега ще пукна от студ. преди малко проверих дали ми става роклята, добре, че сватбата е тази седмица, че другата вече ще я опъна на корема. Бях се притеснила, че ми е малка вече, като погледнах колко ми е пораснала обиколката за 2 седмици. Горе съм си все така парад на божествените, преливащи тела Laughing Sad.
Налага се да съм без сутиен ( никога не излизам без), иначе не се побирам в горната част Blush. стискайте палци, поне да не вали Simple Smile.

# 149
Emily, да моя мъж каза че на акта на бебето ще пише Хралупово Wink)) Много  съм изненадана, че си запомнила Simple Smile Толкова много информация минава тук ...на мен ми е пълна каша, кой какво е казал Simple Smile
Юлско бебе, дано да спре дъжда и да пекне малко слънце ... че цял ден вкъщи ще се побъркам. Весело изкарване на сватбата Simple Smile

И аз мисля, че родилите мами е хубаво да са си при нас Simple Smile Много полезна информация дават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт