БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 974
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А пък ние досега размествахме мебели,извадих всички дрехи на малкия и на бебетата и ги подредих по новите им места.Уморих се ужасно Tired,но пък съм доволна от свършената работа.Малко ме наболява корема,но взех но-шпа и полегнах на дивана,а пък любимото направи гуакамоле и сега го ядем с тортила.
Puzzle,и аз като теб днес се скарах на малкия докато подреждах и после се почувствах ужасно-какво ми е виновно детето,че ми тежи шкембето и се уморявам.За съжаление,понякога и родителите не издържат SadИ ние сме хора и правим грешки,важното е да го разберем и да ги избягваме Peace

# 121
Личи си че е петък вечер, сигурно мамите са по дискотеки Simple Smile))
Миласара, вие сте героини, чакате второ дете и се справяте сами с първото, колкото и да им се карате .. пак сте си прави Simple Smile

Лекцията днес от 9 м. беше много безинтересна, но и то от темата ставаше ясно, че ще е така. Каквото и да научим за кожния дерматит, винаги трябва и лекар да се намеси. То кога излиза новата програма? Аз няма да се записвам за юли, но ще ходя до последно Simple Smile) ако не ме видите, значи съм родила Simple Smile))

Вие какво ще правите уикенда, дайте идея за интересно излизане в София утре. Мин. седмица ходихме в Южния парк, и се чудя утре къде да разходим корема.

# 122
  • Видин
Линет, Миласара има 2 момчета, а сега чака момче и момиче така че е герой на квадрат  Hug
Айде мина 12 часа и се почват честитките  Hug
Честит рожден ден на ckarabei ! Пожелавам ти здраве, щастие и много послушно бебе   bouquet
А на Кукумявка пожелавам да си изкара много хубаво днес, прекрасен и дълъг семеен живот и здраво и добро бебче  Hug
Аз отивам да хъркам  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 00:03 от amanita

# 123
  • София
Amanitka   Hug    Hug  Да ти се връща!!
Момичета утре е заветния ден....омъжвам се!  Whistling   От една страна ми е готино,но от друга някак си ми е странно..  Crazy  Едно беше досега..гаджета,по-лесно някак си,ако се скараме,аз си отивам вкъщи и така,но сега е по-различно,а на всичкото отгоре чакаме и едно малко съкровище! Но се радвам де,да не звуча все едно не искам да се омъжвам  Mr. Green   Та така,мъжа ми /бъдещия/ се прибра днес от морето и в неделя пак заминава  Sad  ,та се чудих,дали ще е проблем да замина с него за една седмица? Поне някакъв меден месец да имаме,ПОНЕ да сме заедно.Питах дока,той каза,че щом се чувствам добре,няма проблем да пътувам,но разни близки като разбраха,че искам да отида с него и като почнаха:"Аууу..ама недейте да рискувате,защо ще биеш толкова път,ами ако стане нещо...и т.н."  Ами във Варна все пак и там хората си имат болници..И мисълта ми беше,не,че съм решила окончателно ,че ще ходя,но все пак ако там стане нещо,смисъл бебчо тръгне? И аз нямам документи,направления и т.н. как се процедира? Ще си плащам всичко като попче ли? Някой дали има представа?
И така,похвалих ви се,ще качвам снимки после  Hug 

# 124
  • USA
Здравейте, момичета.Благодаря за новата темичка.
Честито на Fortune,Вини и Недин, да са живи и здрави.

Сtискам палци за Тан, всичко да мине успешно Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.
За присъствието на таткото по време на раждане, той няма проблеми с болници и кръв, но мисля да му го спестя. Naughty
Днес бях на доктор, той всъщност го нямаше, но акушерката беше там.Провери ме за разкритие, отново 1 см.но каза че шийката или каквото там е, е мека и изтъняла, което било хубав признак.Отново имаше кръв даже на ръкавицата и, каза че е нормално,този път не ме боля, явно докторът е доста груб и при него много болеше.Следващата седмица наближава термина ми и затова ще правят запис на тоновете към 15 мин.ще видят плацентата, и ако бебето е добре ще ме оставят аз да реша дали искам да го вадят или не.Но ако не му е добре на бебето и няма смисъл да стои ще ми предизвикат раждане.
Моите крака все си бяха надути, но тези дни са направо ужас, тя ги видя, пипна ги, но нищо не каза.Пита ме дали бебето мърда, казах и че не толкова като преди, тя обясни че може да не се усеща толкова много и силно, но да са често и със същата продължителност.Аз не мога да преценя, но мисля че е наред.
Докторът ми май пак няма да го има, но вече не се притеснявам, защото и тя да ме изражда, ми се видя страшно внимателна и мога да и се доверя(само да вметна че между акушерка в Бг и Щатите мисля че има разлика).
Аз също мисля че трябва да има отделна тема за родени, понеже новите мами станаха доста, могат да си разменят информация и опит, докато тук едва ли им е интересно за нашите бременски истории, тях вече ги вълнуват други неща.Но това е само мнение, не си го налагам. Peace
Това е засега от мен.  Hug Hug Hug

# 125
  • варненка от София
Аз също мисля че трябва да има отделна тема за родени, понеже новите мами станаха доста, могат да си разменят информация и опит, докато тук едва ли им е интересно за нашите бременски истории, тях вече ги вълнуват други неща.Но това е само мнение, не си го налагам. Peace
Това е засега от мен.  Hug Hug Hug

Ами просто една смела новородила мама трябва да направи темичката и да ни чакат там с отворени обятия, докато се изнижем всичките. Така информацията няма да се размива. А всеки може да пише където иска, разбира се  Peace А пък, ако има някоя опитна мама с фотошопа, може да измисли първа страничка със снимчиците на бебешорите.

Иначе кукумявче, бъди най-щастлива на днешния ден, но помни, че те очаква едно още по-голямо щастие - теб и съпругът ти! Безоблачен семеен живот от мен и много бебенца  Hug married

На Скарабей, желая много здраве, много късмет и успехи във всяко начинание, като се започне с предстоящото раждане. Много успехи, желая! nbirthday

# 126
  • София
Аманита,благодаря за милите думи.Аз някакси не се възприемам като герой  BlushА ти направо ме изумяваш-как успяваш да помниш толкова неща #CrazyАз мисля,че след тази бременност паметта ми е необратимо повредена hahaha
Скарабей,ЧРД,пожелавам ти много радостни мигове! nbirthday
Кукумявка,весела сватба и дълъг и щастлив семеен живот.А за морето-щом доктора ти е дал зелена светлина-отивай и се забавлявай.И на мен всички ми казаха,че съм луда,но ми  беше тоолкова хубаво.А пък за вас това е начина да сте заедно след като се ожените. newsm51

# 127
Леле Миласара, наиситна си герой на квадрат, извинявай че писах, че се грижиш само за 1 Simple Smile)), у вас със сигурност ще е много весело, пълна къща с деца Simple Smile
аманита благодаря за поправката
Кукумявка да не се изплашиш утре Simple Smile Пожелавам ти да мине по вода, да сте много щастливи заедно.
Скарабей ЧРД Simple Smile
maimun77  - акушерките тук поне на консултация не преглеждат и не проверяват за разкритие, най- много да дават акъл на доктора или да ти дуднат нещо Simple Smile А иначе на самото раждане (доколкото знам) през цялото време са активната част, а доктора само прави шевове накрая, ако се наложи.

# 128
Здравейте момичета,докато бебка спинка ви попрочетох и ми стана много приятно -благодаря ви за честитките.
Искам да успокоя тези от вас ,които се услушват за симптоми и чакат с нетарпение болки и започващо раждане с нещо,което мен лично ме учуди-аз нямах никакви симтоми че нещо ще се случи,вечерта излязохме на биричка,изтекоха ми водите в заведението-нямах никакви болки,след час и полувина все още не ме болеше почти а се оказа,че съм с 6см разкритие-за следващите 30мин няма да ви казвам за да не се стресне някой (болката е кошмарна(защото раждах без никаква упойка Shockedи като цяло докато се усетя бях родила-така че става и без предопредителни симтоми..........но определено си заслужава болката-вече не мога да живея без моето съкровище-въпреки проблемите ни с кърменето съм толкова щаслива не мога да спра да я гледам и гушкам и Heart Eyes да и се радвам.

# 129
Ивинявам се ако съм ви досадила но исках да споделя с вас............

# 130
  • Видин
Абе стига, как така ще си досадна.Толкова е хубаво да се споделят хубавите истории.Че ние и без това вече изперкахме - всеки седи и се ослушва и оглежда.Тече ли нещо, а тая болка ква е, а това кво е, а онова кво е  Joy Не ни е лесно  Naughty
milasara, ама моля ти се бе, акъл колкото океан  hahaha bowuu Ама що ли не го ползвам по предназначение  Whistling
Кукумявка, беж към морето.Имаш доста време до термин, а и сега е момента да сте си заедно с твоя на спокойствие, после няма  Mr. Green Ние така и не успяхме да си направиме меден месец - все някой беше зает, после пари няма и т.н.  Tired
Юлско бебе, досега някви котки виеха долу пред входа  #Cussing out Леле не е истина как може да пищи една разгонена котка, направо ми идеше да ги замервам с картофи  #2gunfire Ама се кротнаха и отивам да си доспя  Hug

# 131
Добро утро на всички мами и сладки бебета:)
Аз си пия кафенцето и няма никакви изгледи , че ще се ражда, за сега поне де. А така се бях навила да раждам на 27, че чак си повярвах, че ще стане Simple Smile).
Явно днес ще се пуснем по магазините, че трябва да си купим някои неща. Дано времето да е хубаво и хладничко Simple Smile.
Много ми е мъчно за момченцето ми, което е командировано от една седмица при баба си на море, надявам се скоро да го видя Simple Smile)
поздрави и успех на мамите, които днес ще гушнат бебетата си:)

# 132
Ясно е, че снощи до късно сте размятали гриви и тумбаци по клубовете и сега спите, то такова затишие от дълго време не е било...  Peace

Честит рожден ден на ckarabei !!!

Честита сватба  кукумявче !!!
Дълги години да живеете в разбирателство, любов, много усмивки и споделени мечти !!!

Вили, пробвах да снимам с телефона, но снимките са ужасни. Попринцип както и мама Диди ти е казала, всичко в компплекта е по 2. Има за всичко резервна част. Не смятам, че нещо си загубила, защото тя като се разглобява (поне при моята електрическа) остават три част - горната част, където се зарежда с дръжката - отдолу остава пластмасата , която се закрепя върху шишето, която се стерилизира и самото шише. Не изглежда толкова  сложна, а ти колко да си я разглобявала, че чак да загубиш някаква част?
Моята същот така като си я сложих през потника и помпах не хващаше, а още не я бях разглобила. Не знам на какъв принцип е, но според мен не ти липсва част  Peace

# 133
  • Силистра
Честит рожден ден ма Скарабей! Да е жиа и здрава и да гушка здраво бебе!

НА Куки желая дълъг семеен живот и много разбирателство!

Момичета, от няколко дни съм в дупка. Рева като откачена, не ме радва това което ми предстои, не ми се купува нищо бебешко, нито ми се глади, нищо ей така, тъпо ми е. А, с предната бременност не беше така, бях най-щастливата жена на света  Cry
Дано бебето като се роди да се чувствам по-добре

На вас пожелавам хубав слънчев ден  Hug

# 134
Честито на рожденичката!  bdbaloni baloni

Честито и на сватбарите! married 1dating luvbed txtloves

Надин, мисля че твоя разказ успокои много от мамите в очакване, дай Боже повече такива. Гушкайте се с малката и дано скоро отминат тревогите по кърменето и всичко си влезе в релси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт