БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 973
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Мамчета! Току що си направихме експеримент с таткото и пробвахме със слушалка от апарат за кръвно да чуем сърчицето на бебчето. Бяхме опитвали и друг път, но сега явно му уцелихме гръбчето и наистина се чу!!!  Grinning

# 106
Мен днес доста ме боли кръста.Вче не знам бъбрек ли е, какво ли... newsm78 Ама стискам зъби и се надявам да ми мине.Отивам да си лягам.Лека нощ на всички и приятни сънища! Hug

# 107
Мамчета! Току що си направихме експеримент с таткото и пробвахме със слушалка от апарат за кръвно да чуем сърчицето на бебчето. Бяхме опитвали и друг път, но сега явно му уцелихме гръбчето и наистина се чу!!!  Grinning

Много странно - моята лична лекарка ми водеше консултациите и все ми казваше " сигурно е с гръбчето напред и нищо не се чува " Joy
Излизам на разходка и после на пица в морската  Laughing

# 108
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА А НА ТЯХ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ИМ ЖЕЛАЯ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Да ви се оплача, че днес ми е много крив ден.  Sad Цял ден ме боли корема, не са контракции а рязка болка и опъване, явно са мускулите на матката но е доста болезнено. За капак София е изключително крива и цял ден мрънка, иска да си играем, да я нося, да редим кукли, а на мама не и ставаше от дивана. Най-накрая и се скарах а то детето не беше виновно за нищо, просто се нуждаеше от внимание. Много мъчно ми стана.... Cry Cry Cry

За замръзяване на кърма ползвах контейнерите на Авент, много удобни ми бяха, след това като захраних слагах в тях каши, пюрета, сокчета... Сега пак си купих същите и знам, че при всички случаи ще ми влязат в употреба.  Peace

За присъствието на таткото, нашия се отчете на половината раждане.  Joy Когато ме вкараха в операционната той остана пред вратата да чака, но като чу че бебето изплака /а то беше бая силно/ нахлу в залата, малко ошашка екипа, но набързо му сложиха стерилни манта, шапка и калцуни и му позволиха да остане до края. Гледа как къпят и повиват София и как шият мен.  Crazy

Лелелелееее какви са тези цени, които посочвате за раждане 2000-3000 лева, това кеш на ръка ли плащате или част се поема от касата.  newsm78 Все пак раждането е безплатно и всеки има право на грижа, друг е въпроса колко ги получаваш като "случаен" пациент но тези суми ми се струват меко казано огромни, на фона на детски добавки 35 лв......  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 109
 wavey  Здравейте момичета.Аз съм от постоянните читателки но от рядко пишещите Wink.Всичко е наред с мен и бебето стой си още на топло.Искам да поздравя всички мами   bouquet с родени бебета извинете че не мога по именно но вие сте вече много майки което са родили хубави и сладки бебета   и си е супер чакаме снимки на малките душички. Heart EyesА на всички нас които ни предстои великия момент да си гушкаме бебетата пожелавам леко раждане вече сме на финала. Лека вечер и много  Hug Hug Hug

# 110
А при нас за татковците въпроса седи така:
Това да присъства на раждането е най-лесния начин да му докарам инфаркт hahaha Joy
И той не настоява, а и аз не държа да е там Hug

При нас работата е същата  Joy-два екипа от лекари ще направят тарапана в операционната и само ще си пречат  Joy

# 111
Ето ме и мен.. абе, много уморително това да носиш бебе напред назад по цял ден.. Добре, че са измислени количките  Joy

Fortune, недин, вини - да са ви живи и здрави малките съкровища.  newsm07

Таткото няма да присъства на раждането. Притеснява се да е там, а и аз ще съм много по-концентрирана, ако съм си самичка. Иначе, като нищо ще се разлигавя тамън в сюблимния момент.  ooooh!

Аз вече си платих за избор на лекар в Тина Киркова - 500 лв., ако включим и вип стая при нормално раждане, това означава още 90 лв. Надявам се това да ми бъдат разходите по раждането, плюс евентуално подарък лично за лекарката и акушерките. Не знам още как ще се организират нещата, всичко зависи от това дали ще протече нормално раждането, на какви хора попадна след това, такива ми ти работи. Принципно не ми харесва практиката да се влачат торбички с алкохол и сладкиши, независимо дали за лекари, акушерки или сестри.

Уф, хемоглобина ми си седи все същия - 103. Няма да ми се размине Малтофера до раждането.

Стеф, от магазина, където пазарувах специално провериха за легълцето няколко пъти при вносителя. Изглежда последната доставка е била само 9 бройки и са изчезнали моментално по заявки. Ще се ориентирам към друго, но честно казано вече не ми се обикаля. Най-дразнещото е, че си мислех "вече съм приключила с това", а сега се налага да търся отново. А, както вече споменах адски съм капризна, в момента лесно се уморявам, а имам да търся корнизи, пердета, лампи и не знам си още какво. Както и да е..

# 112
  • Видин
Много сте скромни и тихи тая вечер.Очаквам затишие преди буря  Mr. Green

# 113
И нашия тати няма да присъства на раждането, но на всички важни мигове после с нас ще бъде налице  Peace, няма да му спестим нито смяна на памперси, нито нощните смени  Laughing

# 114
Здравейте настоящи и бъдещи мамчета.
Аз вече съм много нетърпелива, по цял ден имам чувството че вече не ми се чака. А в същото време като си помисля, че въпросният ден ще дойде, такъв страх ме обхваща  Sad. Направо се побърквам  Rolling Eyes
Хубаво, че събота и неделя съм на лек;ии - нова английска литература - дано да е интересно  Rolling Eyes
А в понеделник съм на преглед, да видим бебка как е.
Нашият татко няма да присъства - мисля, че така ще е най- добре и за двамата. А пък на него му става лошо от кръв.  ooooh!
Мамчета! Току що си направихме експеримент с таткото и пробвахме със слушалка от апарат за кръвно да чуем сърчицето на бебчето. Бяхме опитвали и друг път, но сега явно му уцелихме гръбчето и наистина се чу!!!  Grinning
Интересна идея и аз ще я пробвам. Баба и дядо си идват в Пловдив другата седмица заради изборите - да не пропуснат newsm78 Само да не са си взели апарата на вилата.

# 115
Мамчета! Току що си направихме експеримент с таткото и пробвахме със слушалка от апарат за кръвно да чуем сърчицето на бебчето. Бяхме опитвали и друг път, но сега явно му уцелихме гръбчето и наистина се чу!!!  Grinning

Много странно - моята лична лекарка ми водеше консултациите и все ми казваше " сигурно е с гръбчето напред и нищо не се чува " Joy
Излизам на разходка и после на пица в морската  Laughing

Нищо странно няма - пиша без да мисля. Исках да кажа, че сме уцелили мястото на сърчицето, то както е с главичката надолу няма начин на гърба да му хванем сърцебиенето  Joy

# 116
Момичета, наистина е затишие пред буря. Crossing Arms

# 117
Вярно всеедно е паднала бомба тук.... Алооо бамбини, до кога така !! Simple Smile

Jilian, дано да отхвърлиш всички задачки бързо и без много нерви  Praynig
За стволовите клетки, все пак решихме да замразим такива в Малинов. Вчера подписахме договора и живот и здраве на 3ти ще присъстват на раждането.

Айде появявайте се, какво се правите, че спите .... знам, че не можете  Joy

# 118
И аз така си мисля-друг път по това време вече е изписана повече от половината тема,а сега  Thinking.....да не сте тръгнали повечето да раждате вече  Wink Thinking

# 119
Ами, петък вечер е .. всички мацки са по дискотеките ..  Joy

Мамбина, Hug ще се оправя разбира се. Просто днес се поуморих повечко и още ми е малко вкиснато. Мерси за инфото за Малинов, аз ще мисля поне още седмица. Стискам палци за секциото.

Общи условия

Активация на акаунт