БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 971
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
LOTUS стискай до 28.06, а пък ние ще ти стискаме палци  Hug

# 91
Привети от мен!  Simple Smile
Първо и най-важно- Честити бебета на Фортуне Вини и Недин (леле , само да не пропусна някого - че акъла не ми е силна страна тези дни  Rolling Eyes ) Да са живи и здрави , щастливи и много ,много да се обичат и гушкат!
Мамбинка ,моля те ако имаш възможност ми снимай съставните части на твоята Авент , защото и моята не прави вакуум и мисля че може да съм изгубила една джаджа и ако е така ще се самообеся и ще изчезна безкрайно  Embarassed
Яна , стискам ти палци , дано скоро е деня! Hug
И аз знам че спешните случай от Свети Лазар ги карат е МД - дано всичко да е наред!
целувки!

# 92
По принцип така е за всички болници, с изключение на големите градски - за София Майчин дом, за Пловдив - ВМИ, Окръжна...така че каквото и да се случи с какъвто и да е пациент, не само родилки и бебета, се пренасочват там, заради базата. Все пак, да се молим всичко да е наред.  Praynig

# 93
Дейзи, ще споделиш ли цените в Св.Лазар, че на сайта им има само за ин-витро. Не мен ми харесва като болница, но не познавам никой доктор там, затова се спрях на Токуда
Нели- ще пиша на лични..

# 94
nellyr, не мисля, че ще ти е нужен лигнин, още повече щом ще раждаш в Токуда. Там би трябвало да ти дадат всичко. На мен ми свършиха работа обикновени превръзки Always.
Вили, помпата има резервни части в самата опаковка, пък и да си изгубила нещо може да си вземеш от сервиза само тази част, не да купуваш нова.

# 95
Моята помпа на Авент имаше в комплекта по две еднакви части - едните за да се сглоби и другите резервни.От всичко по две.

# 96
Здравейте дами!
Честито бебе на Фортун! Да е жива и здрава Йоана!
(Яна, само две останахме за 01.07 Wink )
Честито и на Надин!
Вини, добре че се появи - ако знаеш какво притеснение падна за теб! Честито и безпроблемно оттук нататък!
А4 - мерси за инфото!
Относно болниците. Първата лекарка, при която ходех изражда в "Св. Лазар". Това беше и причината да искам да я сменя. Тя ми каза, че е 3 000лв. Аз ако ще давам толкова пари по-скоро бих ги дала в "Токуда". Това си е мое мнение, де. Може би съм мъничко предубедена. Иначе там със сигурност е много комфортно. Но така или иначе за мен е скъпо.
Сега пак ще раждам в частна клиника, но цената е много по-приемлива и е сравнима с това, което бих платила в държавна болница за избор на екип, Вип стая (ако има свободна), упойка  и т.н.
А да - относно татковците - моя съпруг много държи да присъства. Каза, че ще се чувства много по-зле, ако е отпред и не знае какво става. Мисля си, чe като  ми държи ръката  ще ми е по-спокойно, наистина. А и това е нещо, в което и двамата имаме участие - има право да посрещне детенцето си.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 21:23 от инкс

# 97
Инкс -при д-р Бранкова ли си била?Наистина започват от 3000лв. на горе...

# 98
Да, при нея бях  Simple Smile Да не би да си при нея?

# 99
А при нас за татковците въпроса седи така:
Това да присъства на раждането е най-лесния начин да му докарам инфаркт hahaha Joy
И той не настоява, а и аз не държа да е там Hug

# 100
Вини, честито!   bouquet Най-накрая малко новини покрай теб! Радвам се, че вече сте добре!

Валерия, аз ще съм в Селена. Ти в Окръжна ли си?

Ем, ти къде реши да раждаш?

# 101
Ехо, аз съм на Весела
Валерия ако не се лъжа е във ВМИ

# 102
Честита дъщеричка на viny Simple Smile

Ммм, а какво става с моите сътерминки които са на 4ти? Лотус е секцио, ами май другите не пишат нещо.... Rolling Eyes

# 103
  • Кърджали
Изобщо ама изобщо не ми е хрумвало таткото да присъства на раждането. То от сега знам, че само като чуе, че е дошло времето ще е на ръба на инфаркта, камо ли да го вкарам в родилната зала. И за него ликари ще трябват... Тц, искам цялото внимание дае насочено към мен, не ми трябва конкуренция. Нека седи вън, тъкмо ще има време да изпуши една - две кутии цигари без да му мрънкам, че ме трови.  Laughing
За раждането мисля да съм без избор а екип... Тоя дето ми следи бремеността сега е излишно прехвален, кой знае какво внимание и отношение и сега не съм видяла, не вярвам и да дойде да ми държи ръката... Така че каквото сабя покаже.
Честита дъщеричка на Вини...

# 104
  • Canada
Лотус, стискам палци да си удържиш до датата... И аз имам от време на време срязвания ниско долу, особено ако вървя по-дълго време, но въобще не ги броя... Докато не станат на постоянни интервали се правя на ударена... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт