БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 989
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Кукумявче  bouquet честито! Много да се обичате и подкрепяте!
ЧРД на Скарабей!
Цеци - А - да знаех, бих ти казала Joy Ама аз даже не съм сигурна кое са контракции, ако изобщо съм усещала такива. Понякога имам описаните като менструални болки, но не съм сигурна има ли свиване, снощи усещах нещо като свиване, но нямаше болки  newsm78 Ако коремът ти помръдва, значи са движения на бебето, а не контракции, нали?
Днес съм кисела нещо. Купихме ваничка и едни чаршафчета, ама нещо не съм доволна от тях. Абе и аз нещо се разкиснах безпричинно.
Поля, не беше честно това - каза, че знаеш защо понякога упойката не действа и изчезна, оставяйки ни в неведение Joy

# 166
Здравейте,Скарабей ЧРД!;Кукумявка-да сте дълги години заедно живи,здрави,щастливи,хармонични!;Юлско бебе-да нямаш сватбено бебе Laughing
Аз не си спомням дали Ви писах за самото раждане-оглупяването от бременността се задълбочава Embarassed-вчерта нищо различно не усетих,даже си боядисвах косата,мятках се по ремонта напред-назад.Спах си сладко сладко и в 5,15 като се събудих без грам болка като ставах от леглото ми се стече струйка по крака,изчаках и стана вадичка-около шепа.Отидох в банята за 15 мин душ,като се бършех видях,че по хартията има кафеникави петна-запазих бельото и лигнина и тръгнахме към болницата.
В 6,00 постъпих и след теста по бельото казаха,че са води и започнаха с мануалните прегледи-не са приятни,но помагат-ускоряват процеса-не се тревожете-сега Ви звучи страшно,но като сте в "главната роля" някакси се усещате по-добре-като движеща сила.Настройте се,че давате живот и това е най-красивото нещо на света.
Мануалните прегледи бяха 3 за установяване на разкритието.
Направиха ми клизмата-издържах 40 мин без да отида в тоалетната-стискате и така получавате по-бързо и безболезнено разкритие.После тоалетна+лек душ и започвате разходки-движете се!помагате на родовата дейност и се разсейвате и чуствате контрол над процеса.
При по-силни контракции казвате-момичета потренирайте с дишането-дълбоко вдишваш,задържаш,напъваш и издишаш шумно през устата-3 пъти.После пак-напъните са като при ходене по голяма нужда-напъвайте долу, не бузи и рамена-просто концентрирайте силата отдолу.
В един момент си казвате,че вече не можете да издържите и нямате сила и точно тогава усещате едно хлъзване и бебо излиза.
Всичко по натътак е приказка-гледайте детето,така няма да усетите плаценти+шевове.Искайте да Ви го дадат-няма такова блаженство.
Относно цената в Токуда-1500 екип+500 пакет бебе/40 лв ако не сте с брак/300 лв ако имате упойка
Няма други плащания за изследвания или каквото и да било-после имате безплатни 1 АГ+2Неонатологични прегледа в рамките на един месец.
Не съжалявам нито за 1 ст-неонатолозите са уникални-обясняват,учат,стоят до теб с детето-изследванията,които правят на детето са изключително важни. Всички са изключително любезни и Ви помагат с искрен ентусиазъм.

# 167
  • Варна
записвам се че съм изтървала доста, ама не ми се чете  Blush видях че имаме нови бебета - честито на майките   bouquet
ние приключихме с ремонта и след малко отивам да чистя, и започвам да пера като замаяна  Crazy пак ще има чорапи, по-малки от щипките на простира  Mr. Green Heart Eyes

# 168
И аз набързо...Вержи, ти се появи накрая, почнах да те мисля, я да не забягваш така  Naughty
Вие приключихте, а ние започваме....по неволя, щото инсталацията в едната стая се скапа и тепърва ще я оправяме...Симона ми се завърна, сега пак сме пълна къща Simple Smile
Скарабей, весел празник от мен, да не препиеш само  Joy  bouquet
Кукумявка, дълги години щастлив семеен живот, да бъдеш много обичана и грижовна мама и съпруга  bouquet
Цеци, чети, миличка из форума...колко много теми има за това...то си е толкова индивидуално и мисля, че няма начин да се объркаш, но ако нещо те притеснява - звъни и на доки Peace
Сега ще сглобяваме кошарата отново за бебе, до сега я бяхме разглобили на 2 части...остава да намеря голям кош за играчки, че до сега каката там си ги складираше и играеше...
Приятен уикенд на всички Hug
П.п. Айде, няма ли да има днес бебета  Wink нещо е доста тихо

# 169
 bdbaloni -на Скарабей и много скоро да си получиш най-хубавия подарък.Весело изкарване smile3525
Кукумявче - пожелавам ти много години да се обичате, подкрепяте взаимно и любовта никога да не угасва.Днес да е един от най незабравимите ти дни.Весело изкарване newsm51
А4 -както винаги изчерпателна Hug.Радвам се, че показваш, че има време и за нет и отговаряш на всичките ни питания.Благодаря Heart Eyes

# 170
Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 16:49 от mi6e66

# 171
Моля, преди да публикувате отговор, прочетете:
.::. Правила, условия и указания .::..

Публикуването на теми и мнения, написани на латиница е нежелателно.
Модераторите имат право да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница. При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат заключвани или директно изтривани.

Когато пускате нова тема или задавате въпрос, на който искате да получите отговори - моля, уважавайте тези, които биха го прочели и могат да дадат мнение!

Колкото по-ясно, грамотно и лесно четимо е написана дадена тема или зададен определен въпрос - толкова повече хора ще го прочетат (доста от посетителите въобще не четат теми написани с латински букви) и толкова повече мнения и отговори ще получите.

Пишете грамотно.

Пишете на български.

Пишете на кирилица.

Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).

Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.

Тези, които нямат инсталирана кирилица, могат да ползват KREDOR или алтернативни програми за кирилизация.

# 172
  • София

Миласара, ти найстина си герой! Как се справяш с толкова мъже у вас ?!

Да ти кажа толкова съм свикнала само с мъже,че леко се притеснявам дали ще съм адекватна с девойката Grinning

Ние се върнахме от пазар-отидохме до Премама и взехме 2ро сгъваемо легло.Оказа се,че са започнали намалението за клиенти със златни карти(50%) и не искам да ви казвам мъжа ми колко бебешки неща избра.По-зле е от мен hahahaВероятно след 10тина дни намалението ще важи за всички,така че който има интерес да отиде.Нещата им са много хубави и качествени,а на половин цена определено си заслужават.

# 173
А4, пък и всички, които са в Токуда: Какви са тея 600 лева за бебето? Какво включват?
А4, отново научих от теб неща, които не бях чувала!   bouquet

# 174
Здравейте и от нас! Hug
Първо предварително благодаря за поздравите, макар че, признавам си, все още не съм ги чела, но се надявам скоро да наваксам..  Hug
Нямам време за темичката, защото гледам да обръщам максимално внимание на Юлиана. Като замине на 1 юли на море, ще имам повече свободни минутки, но с две деца е по-трудно.
При нас всичко е наред. Влади е изключително кротък, дано да е така и занапред.. само на кърма сме, вода не давам - педиатърката ми в София ме подкрепа изцяло в начина на хранене, тук педиатъра в Пазарджик, което е и семеен приятел и идва вкъщи е ЗА даването на вода, но аз не го слушам, той да си върши другата работа, ще идва и с везна да го тегли и мери.. а за гледането, храненето аз ще се доверя на собствения си опит, а и на Влади предимно!
Предполагам, че вече се обсъждат теми, свързани с бебчетата, но засега не мог ада се включа, ако някой иска нещо конкретно да ме пита, нека да ми пише на лични!
А сега по ред на номерата:
Джиджи, и тук официално да те поздравя!  Heart Eyes
nedin, виждам, че имаме още е дна дама на датата, да е жива и здрава Мария!
Дзимби, честито воторо момченце, много да ви радва!
Честито и на daesy_des, lilcho13, Царевичкаbouquet  bouquet  bouquet
Специални поздрави за Галето и малката Цветелина, да направи жиовта на всички около себе си по-цветен и щастлив! Heart Eyes
Fortune, и за теб поздрави и тук!  bouquet

Честито и на всички, които поводи съм пропуснала!
Кукумявче, щастлив семеен път!
Скарабейче, весел празник!  bouquet

До скоро, момичета, прегръдки на всички!!!! Hug

# 175
A4 изчерпателна както винаги   bouquet
Много интересно ми стана това с клизмата дето си писала (аз от нея повече се притеснявам, отколкото от самото раждане) - казваш, че си издържала 40 мин преди да идеш до тоалетна. Толкова много ли може да се издържи? Аз си мислех, че даже нямаш време да стигнеш до тоалетната, всъщност това най - много ме притеснява, че ще о.кам положението педи да стигна заветните 00  Embarassed

# 176
Момичета, преди малко ми падна тапата, сега имам леко тъмно кафяво зацапване. Чакам и контракции, ама нъц. Май ще се ражда тази вечер Simple Smile. Поне миналия път така стана, падна ми тапата и след 10 часа родих. Сега и бебето се е смъкнало много ниско и не помръдва. Вече даже се чудя, нормално ли е това, което се случва, започнах да се палша Simple Smile.
Поздрави и моля ви, стискайте палци всичко да е наред Simple Smile

# 177
  • Canada
Крис-крос стискам палци да мине бързо и леко! Поне имаш опит в тези неща... Ще ч
акаме хубави новини от теб.
Кукумявче, извинявай че съм те пропуснала и не съм те поздравила за сватбения ден! Бъдете много щастливи...  bouquet
Ние преди малко се прибрахме от един рожден ден, и сега вечерта сме на втори... Сега бяхме с малката и аз се поизморих....Но довечера сме на купон!!! Party

# 178
kris-kros, имаш стиснати палци! Успех и леко раждане! Да се похвалиш!

И моя бебо днес е много кротък,чак ме плаши  ooooh! дали е нормално  Shocked

# 179
Крис-крос , стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да гушнеш мъничето!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт