БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 992
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Крис-крос -мислено съм с теб!
Берушка-мотивацията променя всичко-като ти кажат,че си спестяваш часове от раждането и стискаш-малко е неудобно да се обяснява "в ефир",но все пак в името на бебоците и на нашето тяло е-като ти се приходи много стой изправена и кръстосай краката,стискай и дишай дълбоко+опитай се да си свиеш отвътре перинеума-не знам точно как да го обясня,но отиди сега в тоалетната и започни да пишкаш,спри временно-усети кое се напряга-това е перинеума-като направят клизмата стискай точно там.
Пакета в Токуда включва-всеки ден те викат и подробно 1/2 час неонаталог+сестра ти показват къпане,обличане и тн отговори на всички въприс+консултации за кърмене+изследванията:Пълна кръвна картина+Ехографии на тазобедрени,коремни органи+трансфонтанелна ехография/мозъчни структури/+отоакустични емисии-слух/кръвна група+ваксини BCG,Engerix B,ФКУ+изследване на хипотироидизъм+фенилкетонория

# 181
  • София
Крис-крос дано всичко да е наред с теб и да се похвалиш със здраво бебче
Имаш ли тел на някоя вестителка са разберем какво става
Берушка и мен това с клизмата ме притеснява доста, аз ще съм със секцио и няма да напъвам и въпреки това ще ми правят сигурно клизма. А и сега са ме налегнали едни гадни хемероиди, дано да изчезнат дотогава, че голям срам ще бера Embarassed
А4 забравих да те питам за майки без брак - какво значи 40 лв

# 182
  • София
Kris-kros, късмет и стиснати палци и от мен!!!

Скарабейче, честит рожден ден! Нека всичките ти желания станат реалност!!!

Куку, желая ти мнооого здраве и късмет през дългите години съвместен живот, който ви предстои!

Нелир, и при секциото правят клизма. Неприятно и унизително е да, ама няма начин.

Ох, момичета, вече ми е мноого притеснено. И моята датичка наближава. Може ли някое от мамчетата, родили секцио да разкажат!

# 183
  • София
Kris-kros,дано да мине бързо и леко fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Beru6ka,ако можеш стискаш,ако не можеш-тичаш до 00.Аз не можах,имах чувството,че още докато я правят ще се на...м.Затова пък после ходих няколо пъти Mr. Green

# 184
Въобще да не ви притеснява клизмата, нищо страшно не боли. При мен около 15мин. след като я направиха дойде ефекта.
За хемороидите не искам да мисля въобще Sick
Крис успех ти желая и здраво бебе! Hug
Скарабейче, честит ти празник. Много здраве и прекрасен бебок!

# 185
Крис-крос , сигурно е много вълнуващо; стискам ти палци newsm53 newsm10

# 186
Kris-kros Peace стискам палци да мине бързичко! И чакаме вести за пухчо и теб Hug
A4 направо можеш да напишеш пътеводител за раждането Peace това за задържането след клизмата никой не ми го е казвал досега - благодарим за информацията Peace
Струва ми се че не бих могла да издържа и 5 минутки, 40 е абсурд за мен поне, но ще опитам максимално да отложа старта, колкото до хемороидите - изобщо не ми се мисли \ ако ми е минавала мисълта за секцио, то е само заради тях Sick Sick Sick\ -направо не знам после как ще се оправям с проблема

# 187
Ей ме на и мен.. Обиколихме пак София, но с таткото някак си ми е по-весело и не се уморявам толкова. Да не говорим, колко по-весело ми е на душата, ако съм забърсала нещо за ядене по пътя. Явно организма си иска, а аз като съм сама и забравям да ям .. съответно се вкисвам като кисело мляко.

Миласара, благодаря за инфото за Премама - до този магазин само не съм успяла да стигна, че ми е малко на криво паркирането по Т.Александров. Трябва да проверя дали не са пуснали намаленията и в Мадъркеър, че там също имаха големи красоти (поне по отношение на дрешките).

Ей, днес си бях набелязала да си купя чехли и превръзки за болницата.. голям съм заплес ooooh!. Иначе успях в Практикер да разгледам всички лампи, няколко вида винтове, металните планки и пистолетите за силикон.  #Crazy

А4, това за клизмата и стискането за по-бързо разкритие не го знаех.. Ама май най добре да стискам в тоалетната или близо до нея, а?! Joy
крис-крос, нещо си нямаме бебе днес - да не си ти наред  baby_neutral

Абе, Сафо нещо ми изчезна от погледа. Какво става с това момиче..

# 188
Ей, днес си бях набелязала да си купя чехли и превръзки за болницата.. голям съм заплес ooooh!. Иначе успях в Практикер да разгледам всички лампи, няколко вида винтове, металните планки и пистолетите за силикон.  #Crazy

А4, това за клизмата и стискането за по-бързо разкритие не го знаех.. Ама май най добре да стискам в тоалетната или близо до нея, а?! Joy

Оххх Jillian   Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha развесели ме, и аз вчера избирах плочки и ламинат, но багажчето ми вече седи в раницата чинно стегнато. Все нещо ще съм забравила, но мисля че основното е вътре.
И аз мисля да стискам във или около ВЦ-то защото иначе може да стане срам голям  Blush Whistling

# 189
Честит рожден ден на Скарабей - жива и здрава горда майка  Hug
Честит празник и на Кукумявчето - пожелавам ти живот изпълнен само с щастливи мигове.  Hug

Крис Крос - леко раждане и най-важното да е с добър финал  Hug

Ето,момичетата с термин като мен вече тапи падат,контракции имат а моята бебка си шава вътре и няма намерение да се кротва,че да излиза.
Тук в Бургас клизми не правят - незнам защо. newsm78

# 190
И аз се учудвам на тази практика с клизмите.

При педишното секцио, лекарката ми каза вечерта да си сложа свещичка Бизакодил, през ноща ставах няколко пъти до WC и на сутринта отидох в болницата повече от пречистена.  Embarassed hahaha
Честно казано ми се струва по удачен вариант, но явно практиките са различни.

# 191
puzzle при плановото секцио - има как да се справиш, но при нормално раждане, няма как да знаеш кога ще започне, за да се справиш от вечерта или от предния ден.
А иначе при напъните при раждането, ако не ти е изпразнено дебелото черво - нали се сещаш какво ще се получи  Sick. А когато се напъва човек - няма как да контролира къде точно да напъне - в смисъл напъна е общ отдолу.
Няма лошо в клизмата, лошото е че понякога персонала е нелюбезен и от това идва дискомфорта Confused Tired

# 192
Ами, Lennyh - ти явно си по-подредена от мен, защото аз все си мисля, че имам още много време до раждането и отлагам приготвянето на багажа по повод, че още си нямам чехли и превръзки.. Само да не се изненадам весело в един момент.

А, за клизмата - ми то като ти я направят дори едни гащи си нямаш на дупето, че да удържат ... положението, докато се докопаш до тоалетната. Представям си гледката на огромния си корем ситнещ с дребни бързи стъпчици към кенеф, който се намира някъде си Joy Мама Диди, може би са натуралисти хората при вас.  hahaha

# 193
Момичета кажете ми това тапата ли е:
БЯХ ПРЕДИ МАЛКО В ТОАЛЕТНАТА И КАТО СЕ ИЗБЪРСАХ НА САЛФЕТКАТА ИМАХ СЛУЗЕСТО И ПРОЗРАЧНО НЕЩО-ДАЖЕ ГО ПИПНАХ С РЪКА,ЗА ДА СЕ УВЕРЯ,ЧЕЕ СЛУЗЕСТО.ПОСЛЕ СИ ВЗЕХ ДУШ И ПАК ИМАХ СЛУЗЕСТО,НО БЕШЕ ПРИДРУЖЕНО С БЯЛО.
Отговорете ми да знам,да съм в готовност  Praynig Praynig Praynig

# 194
Jillian ти пък аз и подредена  Rolling Eyes Embarassed - няма такъв филм, ама съм парен каша духа дето викат старите хора. Малкия ми син се роди в първия ден на 9 -тия месец и ни изненада вкупом, та тогава си купих всичко в магазинчето срещу родилния дом - свита надве и мъжът ми донесе другите неща постфактум. Затова сега си имам всичко  Crazy

А иначе поне в Тина Киркова - тоалетната е свързана с помещението, в което ти наливат клизмата - дели ги една врата, така че риска да не стигнеш до там е минимален в повечето случаи де  Mr. Green

darka_jivko - наблюдавай се - ако се засили и особено ако се оцвети в розово-червеникаво-кафяво  със сигурност е тапата.
Не се шашкай - нормално е Peace

Общи условия

Активация на акаунт