Отговори
# 150
# 151
  • София
  Mисис T. радвам се че и при вас върши работа тази поза. Аз се родих когато открих как да ги кърмя някога двете легнала така че да спя през това време  Simple Smile
  poem  радвам се че съм ти помогнала със статиите. За мазане аз ползвам зехтин, а иначе съм си набелязала козметиката на Веледа като напълно натурална  Simple Smile

# 152
  • not found
Айла каква е тази поза ?

# 153
поем, ние ползваме козметиката на Веледа, и аз препоръчвам!  Peace
Дам, във въпросната поза спах сутринта от 6 до 8.30, а бебето си се самообслужваше  Whistling

Личи си, че Иси спинка  Laughing

# 154
Хайде, привет и от мен! В това гаднярско време и аз да се доредя да ви попрочета!

Poem,,малее ма той много сладичък твоя Самуил,ако все още е свободен пу за една от мойте има право да избира.В тоя ред още съм куца в качването на снимки, ама ще гледам да се отчета скоро!

Олче,мерси за статията.Нали са ми двечки и аз бях минала на "строй се - преброй се",ама после все се упреквам и ми е криво, награбвам ги, гушкам ги, мляскам ги до припадак и така. Сега ще съм още по-мека и добричка . Пък и като гледам Жабче, Aila, Wazse и на тях не им е лесно,ама май само аз се оплаквам Cry

Енигма,твоя красавец май на теб прилича ??!!!

Аз също съм от дебелите,които вместо да отслабват,започват наново да дебелеят.за цялата бременност качих 14 кила,излязох от родилното  - 15 кг. и вместо да продължавам в същия дух,най- безсрамно надебелях с 5 кг.На всичкото отгоре и не кърмя! Ха,кажете сега това справедливо ли е!  Joy
Ох,хайде стига толкова съм ви занимавала Hug на вси1ки!

Малее,че съм бърза,направо нямям думи!

# 155
Олче,браво за статията Peaceняма какво да коментирам мисля, че е достатъчно красноречива.

poem,ама мн е слдък твоя юнак и какви хубави очочкиии пу пу Heart Eyes

Мисис Т.наистина Кристинка ти  е одрала кожата Grinningа ти изглеждаш чудесно Flutter

Kafenceto,все се каня да ти кажа и все забравям.Когато майак ми е била бременна с мен с татко са имали мн добър приятел пакистанец.Бил е доста заможен и мн са се имали с нашите.Искал мн ако съм била момиче/както  е и станало/да ме кръстят на неговата сестра която той мн обичал но починала.Казвала се Каролина.Щял да ме облече от глава до пети в злато.Майка харесала името и когато съм се появила на бял свят обаче в родилно предоставили списък с имена от които тя е трябвало да избере.Така е било по татово време Laughingи не и разрешили да се казвам Каролина.Та аз съм била замислена с това име ама...Хайде да е жива и здрава малката Каролина и дай някоя снимка насам да я видим Wink

Айла,благодаря че писа ще ти драсна на лични да не занимавам всички тук. Hug

Jylieta,и твоето съкровище е голяяям сладурчо Heart Eyes
Абе всички наши априлчета са страхотни слдурковци и сладурки Heart Eyes

sunny_777,радвам се че всичко е минало добре при вас HugМи хапва си детето пък какво.Нали трябва да се отглеждат здрави момци за нашите моми Mr. Green

Хайде хубав ден от нас Grinning

# 156
  • Враца
принцеске, ти си харесай някаква рокля и аз ще ти дам тел на една страхотна шивачка
момичето шие страхотно по картинка или по описание (абе всякакви измишльотини) и на ниски цени, а и може да те насочи какво ти отива като модел
тя ми ши булчинските рокли(бяха2 )
тоалета на мама, на кумата ми, на кумицата и на сестрата на мъжа ми Grinning

за модел-виж тук
http://www.bestpromdresses.com/shop/prom.php
http://www.promgirl.net/
или напиши в гугъл
prom dress
или evening dress Peace

# 157
  • София
  За позата за кърмене, подозирам че е тази от албума ми за кърмене, където съм легнала по гръб. Отзад за главата си слагам една голяма и една малка възглавничка, а отстрани още една плътно до мен по дължината на тялото. Бебето се пада между мен и възглавницата като ръката ми е отдолу и главичката му е в сгъвката на лакътя ми. Може да погледнеш в албумчето ми  Simple Smile

# 158
Ние пък се засилихме към извън Софията, и по-точно Сливен, та можем да се видим тук с някои мами, не е толкова в сферата на фантастиката, както в СФ  Laughing Малката си махна едното нощно хранене, но пък наваксва с допълнително през деня, та пак сме си на 8 хранения, че даже някои дни и на повече. Режим трудно установявам, ама няма и да се напъвам засега. Няма да я оставям да реве от глад, мчи тъй де. И ние бяхме кумове на сватба преди седмица, да ви кажа, че с една трикотажна черна рокля до коляно, отгоре с наметнат бял шал и висок ток закърпих ситуацията, не ми личаха допълнителните кила  Sunglasses От Пентаксима май не вдигна Т (не съм я мерила, само слагах по една буза до нейната за проверка), но й стана бучица, на която не съм слагала нищо, но ми се струва че отминава (дано). Караме си само на кърма, по гръбчето й обаче излизат едни червенини отвреме-навреме, надявам се просто да е от чувствителната бебешка кожа, а не алергии някакви  Praynig Колики ни се намират, бяха позатихнали, но вчера например се позасилиха, акото й позеленя, но днес е по-спокси. Ми това е от нас, на последната ДК преди седмица бяхме вече 58 см и с 800 гр повече, а именно 4600 гр, което ни казаха, че е добре. Направо се чудя как така кърмено бебе може да качи 1,5 кг, че и повече, предвид ние как си хапваме добре, ама явно има начин  Mr. Green Почна да гука по малко, но по играчки не се заглежда особено, та засега я караме главно на вербална комуникация  Laughing Да ви питам ВИгантол давате ли задължително? На нас ни изписаха само по 1 капка, ама аз и това не давам, все ми се струва излишно някакси, нали като е навън поема УВ лъчи, дори и на сянка  newsm78 Айла, къде можем да видим албумчето ти с позите за кърмене?

# 159
Здравейте от нас!
Тъкмо реших че свърших с ученето и ще наваксвам в форума, ама татито доведе съвсем болна кака от морето  Sad
Вече четвъртия ден сме с висока температура, чак стига до 39.4! Искаме само мама да ни гушка, на храни, да чете, да пее, да играе... Еее, усетих вече как е с две деца!  Crazy
Вчера биха на Мишка първия пентаксим. Аз си изпробвах номера с гърда, че не понасям Миша да плаче. Сложих я да папка, а докторка боцна ни в крачето. Миша пусна гърда за секунда, каза "мяу" и пак захапа цицата. Имаме съвсем леко зачервяване. Но неприятното,че имаме доста голям обрив на дупето от памперси "Пуфис". Сега мажа я с някакво кремче, накупих три вида пелени да ги вида. Засега установих, че Пуфис мирише на химия повече от другите. Т.е. Хаггис не мирише съвсем, памперс на някаква лайка (уж), а бейбилов също леко на химия, но не като пуфис. Аз никога не оставям детето наакано, сменям я често, но успя да се обрине.  Cry
Нагледах се на снимките!!! Супер всички красиви!
Елина, Ани, Авинка, Тома, щерките на Айла... и всички другите, който забравих да изброя!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В Пловдив е невероятен дъжд и гръмотевица! На два пъти вече спираше компютера.
Така че целувам ви всички и го изключвам!!!  Hug

# 160
  • not found
Айла , а къде ти е албумчето  Blush

# 161
  • София
  Сори не се сетих да пусна линк, скоро бях пускала към снимки на Ели.. Ето, но снимките са много   Embarassed  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106418&pid=3500729

# 162
  • not found
Айла , браво много си изобретателна  Hug А близначките до каква възраст ги кърми ?

# 163
Еееее Айла направо ти се възхищавам!
Аз нямам никакво време да пиша,то само грижи покрай тези деца.
Емо има стафилококи в носа.Вчера му открих една дупчица на дупето от която се появява косъмче,питах моя приятелка мед лице и каза,че е не доразвито мястото и утре сме на лекар.На всичкото отгоре и страшно много гнойни пъпчици му се появиха по дупето  ooooh! вече полудявам.В понеделник ще го водя и на ортопед дано поне там всичко е наред.
Колко са пораснали нашите бебчета,Енигма ,Тома много готин  Heart Eyes

# 164
Поем!!!! Не си добре, душата Simple Smile)) И аз имам бая килограми за сваляне, и аз изглеждам ужасно, но.... не мога, а и не искам да се затворя вкъщи! Който не иска да не ме гледа! Така че  - хващай си детенцето, дупенцето и коремчето и хайде към морската в петък.   Hug  Аз ще съм там към 15, 16 часа. Който иска да заповяда да се помотаме заедно. Реа, хайде и ти на разходка из варненските алеи. Ще си пусна пак номера, ако някой иска да ми се обади да се видим: 0898 633851.

Общи условия

Активация на акаунт