Отговори
# 210
  • Бургас
Благодаря ви милички за подкрепата...  Hug Hug все ще го измилим някак, принцеската да е добре и дано каквото и да се случи да е за добро  Praynig

# 211
  • not found
snesh  Laughing Laughing Laughing това , че съм килограмите преди да забременея не значи , че са желаните от мен  Wink По моя преценка си имам още 10 кг.  , а нали вече споменах дрехите ми не ми стават и то само в ханша ...  ooooh! много ме е яд , дано да си сваля килцата по-бързо  Rolling Eyes
На срещи не идвам , понеже първо нямам с какво , с автобус не мога / не съм толкова смела / , а кола нямам  Rolling Eyes пък и Тони мрази разходки , ако искате едно непрстанно ревящо бебе да буди вашите кротки бебоци  Laughing Ако го храня на вън той сам иска да си регулира времетето , а най добре изобщо да не се маха от цицката  #Crazy Ще поизчакам да порастне още малко и ще се запознаем надявам се  Flutter Пък и едва ли губите нещо от присъствито ми ? Все пак и съм малка и може би няма да ви е особено интересно запознанството ни  newsm78

Не , че някой ме е питал , ма аз да си споделя  Flutter

# 212
  • София
пък и Тони мрази разходки , ако искате едно непрстанно ревящо бебе да буди вашите кротки бебоци  Laughing Ако го храня на вън той сам иска да си регулира времетето , а най добре изобщо да не се маха от цицката  #Crazy Ще поизчакам да порастне още малко и ще се запознаем надявам се  Flutter Пък и едва ли губите нещо от присъствито ми ? Все пак и съм малка и може би няма да ви е особено интересно запознанството ни  newsm78
  На мен изобщо няма да ми попречи едно ревящо или постоянно сучещо бебе  Heart Eyes
  А и никоя от нас не е възрастна, нали сме майки, със сигурност имаме мнооого общи теми за разговор  Simple Smile

# 213
  • София
Кафенце, много хубаво си го написала и аз съм от тези с наднормените килца и поттисната от това. Думите ти ми дойдоха много добре   bouquet
И аз не успявам много да се справям с домакинската работа  Embarassed Явно при мен мързела надделява  Mr. Green

Дидочка ,радвам се ,че си се почувствала по-добре  Hug ! Красотата  идва  от  настроението  в  човека  Peace !
   Ако  се усмихваш на  слънчевите лъчи  или  в стомаха ти пърхат  хиляди  пеперуди  Hug  със  сигурност  ще  си  по- красива  всеки ден  Hug !

А  относно  домакинската  работа - то  това  не  е  конкурс  "Домакиня  на  годината "  Laughing който  аз  със  сигурност  няма да спечеля   Mr. Green Ако имаш желание -  вършиш  нещо , ако пък не - и  утре  е  ден или  другата  седмица  Mr. Green . Не е задължително  да сме перфектни  всеки  ден ,че  мъжете  свикват  и  мислят  ,че  е  даденост  Naughty ,пък  то  не  е  Mr. Green   Hug !
Лелееее Kafence, как само го каза, направо си върхът,Честно! Hug.Толкова успокояващо ми дойдоха тези твои думи, че направо като се погледнах в огледалото видях Синди Кроуфърд! Joy И честно казано ти си моят идол вече. То бива,бива,ама направо ти се възхищавам как смогваш да се справиш с всичко .Евала!!! Hug

Синди  Hug , виждаш ли  какво  хубаво  огледало  си  имала ,без да  забележиш  Hug ?  А  и   далеч не се справям  със  всичко  Blush . Ето сега от мързел  , ме  мързи  да  стана  да  си  наметна  една  тениска  и  друсам ц..и  като  неиздоена  крава  hahaha .
Иначе и ние се гледаме самички, бабите заминаха да си гледат и поливат градинките и да ви кажа човек свиква с всичко. Имам чувството дори, че ми е по-добре, отколкото някой да ми помага. Време се намира за всичко.

Нани ,точно това имах предвид  Peace ! Че  си по организиран  когато  няма  кой  друг   да го  свърши  и  не  чакаш  помощ  от  никого   Peace ! Браво на теб ,че успяваш  с две дечица  Hug ,както и на всички останали майки -героини  като Жабче ,Олче ,Деси ,всичките близнашки мами  и  другите  с  по  две  дечица  Hug    bouquet !

За  пишката дали мога да казвам пишка тук  newsm78   когато  големият ми племенник  беше  бебе ,не  бяха казали на  снаха  ми   да  я  забелва по  малко  и  на   6  месеца  дойде  докторицата  и  като  я  дръпна  рязко  до  долу  ooooh!  ... ужас  направо ... одра се от рев  милото  Sad ... една  седмица  плачеше  на  всяко  пишкане  Sad . Та   май  е  по-добре  постепенно  и  лекичко !

# 214
  • not found
Айла не съм искала да обидя никого , не твърдя , че сте възрастни . Просто много майки като разберат , че съм на 21 и не им е интересно да си говорят с мен .  Wink

# 215
Dessi,  ти ми спаси деня! Слад като сутринта се опитах да кърмя без силиконка и Хриси рева в несвяст и изобщо не можа да захапе, и аз му ударих един рев.  Crazy После ти прочетох поста и се поуспокоих! Включиха се и други майчета, ползващи силиконови зърна и съвсем си отдъхнах, че не съм само аз.  Crazy Честно казано нещата се развиват добре засега - малката наддава по 1кг на месец, а аз си имам кърма и даже се изцеждам вечер късно и/или преди обяд и се събира между 150 и 300 мл. Та в крайна сметка ще продължавам със силиконката и няма да се притеснявам допълнително. Ако успеем да я махнем, успеем, ако не - ще направя всичко възможно да кърмя дълго дори и с нея!  Мислех да спирам с цеденето, защото няма вече къде да съхранявам кърмата, но сега ще търсим малък фризер (най-вероятно втора употреба, че още не съм си получила майчинството  Tired ) Според вас заслужава ли си инвестицията?
Зинайда, радвам се, че сте добре!  Hug
бен78, според мен също ще ти е по-добре в Бургас,  Peace а и това с "жертването" нещо не ми звучи добре.
За килограмите да кажа, че не са само те важните. При мен са само два повече от преди бременността, даже и така са ми добре (51 кг на 172), НО ханшът ми е доста по-широк и нищо не ми става.  Sad Пък и коремче си имам още и хич не изглежда добре така - като правоъгълник с цици съм  Joy Няма угодия  hahaha
Днес ходихме с Иси на лекция "Храненето през първата година", тя беше много послушна - почти през цялото време сука  hahaha Като имам време и ако се интересувате ще напиша какво сме обсъждали.
лека нощ  Heart Eyes

# 216
  • Sofia, Bulgaria
Ето ме и мен  HugПозагубих се малко,но не ми стига времето WinkПокрай баткото с тези изпити, контузения ми крак и Габи не мога да смогна .Ето малко нови снимчици и от нас : Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367647&pid=13304535
Сядам мирно да ви изчета най сетне  HugДо скоро  Heart Eyes

# 217
Добро утро момичета! Бърза да споделя какво ми се случи тази нощ със Саня. От около месец и нещо моята бебона като я нахраня в 22,00 часа и заспи се събужда към 04,30 - 05, 30 часа и свикнала на този график започнах сама да се събуждам в този час. Както всяка предишна нощ и тази се ококорих към 4,30 ч. и чакам Саня да се събуди и да иска да папа, но уви стана 5, 5 и 30 и това дете не се буди, а аз седя и чакам да извика за манджа. Цялото чакане продължи до 6, 30 ч.
Цялата история хем ме радва, че вече прескача изцяло нощното ядене моето детенце, хем си сме на себе си.
На вас случвало ли ви се  такова нещо?

# 218
Рони, и аз установих, че коликите се завърнаха. Знаех си, че не трябва да спирам чая от копър. Пробвай и ти-много е ефикасно, днес пак си направих, че ми омръзна вече да се свива, прибавих му и джоджен да й стане по-вкусна кърмата на малката пръдла Heart Eyes
А как се проявяват при нас коликите-не е така, както преди-много рев, докато е будна, а през нощта се буди по-често да яде, аз мислех, че иска да яде, а то са колики. От 2-3 дни (откакто спрях чая) се буди в 1, 4, 7. Днес се събуди и в 5и пол. след като в 4 беше яла, бутнах й биберон и я обърнах по корем и спа добре, докъм 7 без 15. След това докъм 9 спа отгоре ми, както в тежките дни на колики. А също така почна и да се дърпа и да реве пак като я кърмя.
Сега ще кача снимки от двете срещи Peace

# 219
*dessi*, този генератор го открих преди седмица - и тема пуснах даже за това - голям смях пада.
Съжалявам че съм се повторила тогава Blush.Ама как съм я пропуснала темата Laughing,уж редовно влизам в Майките.Попиках се от смях rotfImbo,прочетох я цялата.
десси, тоя генератор свестни имена вади ли воъбще... hahaha
Едва ли Laughing,на Чоки в темата от 59 отговорили прочетох само 3 свестни имена smile3544

Мисис Т, Hug,радвам се че си се успокоила.Няма смисъл да се стряскаме излишно,щом всичко върви добре и бебчетата си папкат и са спокойни и щастливи Wink.
Това за фризерчето втора употреба ми се струва добро решение,щом имате тази възможност.Няма по-добра инвестиция от тази за децата ни,а колкото повече млекце има от мама,по добре Heart Eyes.Със Сашко бях напълнила нашия фризер,и фризера на мама Crazy.

zinaida,много хубаво семейство сте,а Еличка наистина е много нежна,и ми прилича на теб Hug

Олче,какви слънчеви дечица Heart Eyes.
Няма нужда пак да казвам че Елина изби рибата с този красив тоалет и тази шапка,мале,мале... 4470

denni_law,да,и на моята Ани последното вечерно хранене е в 22h,после яде в 4 сутринта,,понякога се буди към 5h,а друг път чак в 6h.Всеки ден е рaзлично,но долу-горе в този интервал 4-6h Wink.Рядко издържа до 6h де,на 3-4 дни веднъж ако се събуди в 6,това е Grinning

Малко снимки на моята принцеса Heart Eyes
Мамо,не се мотай,обличай ме бързо за разходка Party
Доволна съм,вече съм навън Heart Eyes
Kak ми тежи дупето,а искам да тръгна... Laughing

Имам някакъв проблем със snimka.bg не мога да ги кача в нашето албумче Crossing Arms

# 220
Приятно е да се четат интересни бебешки случки:)

Още два дни съм при родителите, да се поглезя и да гласувам.

В Пловдив си имам пиано, което произвежда следния ефект върху бебето: първо гука и се радва, после пълни памперса.

Реших да спра капките флуор. Питах татко ми- ортодонт, според него за кърмаче не са необходими, ама кво да се прави, при шашкане не се замислям какво е казала педиатърката. Така и в началото давах вода със захар и се притеснявах, че детето си разваля режима.

# 221
Аз също не давам флуор,но педиатърът ми спомена,че като почнат да и растат зъбките на малката,ще и предпише витамин Д,комбиниран с флуор. Аз съм чела доста негативи за него и се чудя дали изобщо да давам. Вие как мислите да процедирате?

Мамасита,да ви имам ефекта Joy Айде мами,който си има бебе със запек да заповяда при Мамасита hahaha
Кафенце,Олче
, благодаря за комплиментите  bouquet Ама то конкуренцията сред тазгодишната реколта е наистина жестока bowuu Пу,пу,дечицата ни са разкошни Heart Eyes

Апроро реколта,искате ли да пуснем тема от акаунта на априлките, да посрещнем априлки 2010?

# 222
  • София
Аз също не давам флуор,но педиатърът ми спомена,че като почнат да и растат зъбките на малката,ще и предпише витамин Д,комбиниран с флуор. Аз съм чела доста негативи за него и се чудя дали изобщо да давам. Вие как мислите да процедирате?

Мамасита,да ви имам ефекта Joy Айде мами,който си има бебе със запек да заповяда при Мамасита hahaha
Кафенце,Олче
, благодаря за комплиментите  bouquet Ама то конкуренцията сред тазгодишната реколта е наистина жестока bowuu Пу,пу,дечицата ни са разкошни Heart Eyes

Апроро реколта,искате ли да пуснем тема от акаунта на априлките, да посрещнем априлки 2010?

Абе на мен  никой  не ми е казвал  да  давам нищо друго освен Вигантол (а в жегите и него не давам )  newsm78 ,задължителен ли е този флуор  за всички бебета ? За  пръв  път  чувам  Embarassed ...

Идеята за посрещането на априлките е  страхотна  Peace ! Тъкмо щях да кажа ,че  е  рано  и  се  замислих ,че  Кари  сме я  направили на 15  юли ( и благодаря на Господ  ,че ме дари с таз  хубост  дето  се  мандахерца доволно  сега  в  люлката  и  блажено  спи  Heart Eyes ) . 

# 223
  • София
  Аз лично флуор няма да давам. Отделно че докаот се кърмят бебетата също не трябва да се дава фуор на бебето. Ето тук има преведени неща срещу флуора, опасността от предозиране е много по-голяма отколкото евентуалните ползи - http://grazhdani.eu/resursi.php

# 224
Много е опасно предозирането с флуор. По-добре не давайте! Пуснете само едно търсене за флуор и ще видите какви страхотии ще излязат. В началото с Габи давах по съвет на педиатърката Twisted Evil ДОбре, че се усетих навреме точно преди да развали всички зъби-сега са й леко на бели петна-ранна фаза на флуороза (тъй ли се казваше newsm78), а пък във Варна бяха решили да дават задължително в градините флуорирано кисело мляко Twisted Evil добре, че протестирахме майките и спряха в зародиш идеята, както и бяха гласувалио бюджет от не знам си колко милиона за централизирано флуориране на водата. Във всички страни вече отдавна не прилагат тези практики, ама ние все сме с 50-60 години назад.

Общи условия

Активация на акаунт