все ще го измилим някак, принцеската да е добре и дано каквото и да се случи да е за добро
По моя преценка си имам още 10 кг. , а нали вече споменах дрехите ми не ми стават и то само в ханша ...
много ме е яд , дано да си сваля килцата по-бързо
Ще поизчакам да порастне още малко и ще се запознаем надявам се
Пък и едва ли губите нещо от присъствито ми ? Все пак и съм малка и може би няма да ви е особено интересно запознанството ни 
Ще поизчакам да порастне още малко и ще се запознаем надявам се
Пък и едва ли губите нещо от присъствито ми ? Все пак и съм малка и може би няма да ви е особено интересно запознанството ни 

! Красотата идва от настроението в човека
!
със сигурност ще си по- красива всеки ден
!
,пък то не е
!
.Толкова успокояващо ми дойдоха тези твои думи, че направо като се погледнах в огледалото видях Синди Кроуфърд!
И честно казано ти си моят идол вече. То бива,бива,ама направо ти се възхищавам как смогваш да се справиш с всичко .Евала!!! 
, виждаш ли какво хубаво огледало си имала ,без да забележиш
? А и далеч не се справям със всичко
. Ето сега от мързел , ме мързи да стана да си наметна една тениска и друсам ц..и като неиздоена крава
.
! Че си по организиран когато няма кой друг да го свърши и не чакаш помощ от никого
! Браво на теб ,че успяваш с две дечица
,както и на всички останали майки -героини като Жабче ,Олче ,Деси ,всичките близнашки мами и другите с по две дечица
!
когато големият ми племенник беше бебе ,не бяха казали на снаха ми да я забелва по малко и на 6 месеца дойде докторицата и като я дръпна рязко до долу
... ужас направо ... одра се от рев милото
... една седмица плачеше на всяко пишкане
. Та май е по-добре постепенно и лекичко !
После ти прочетох поста и се поуспокоих! Включиха се и други майчета, ползващи силиконови зърна и съвсем си отдъхнах, че не съм само аз.
Честно казано нещата се развиват добре засега - малката наддава по 1кг на месец, а аз си имам кърма и даже се изцеждам вечер късно и/или преди обяд и се събира между 150 и 300 мл. Та в крайна сметка ще продължавам със силиконката и няма да се притеснявам допълнително. Ако успеем да я махнем, успеем, ако не - ще направя всичко възможно да кърмя дълго дори и с нея! Мислех да спирам с цеденето, защото няма вече къде да съхранявам кърмата, но сега ще търсим малък фризер (най-вероятно втора употреба, че още не съм си получила майчинството
) Според вас заслужава ли си инвестицията? 
а и това с "жертването" нещо не ми звучи добре.
Пък и коремче си имам още и хич не изглежда добре така - като правоъгълник с цици съм
Няма угодия 
Като имам време и ако се интересувате ще напиша какво сме обсъждали.
Позагубих се малко,но не ми стига времето
Покрай баткото с тези изпити, контузения ми крак и Габи не мога да смогна .Ето малко нови снимчици и от нас :
До скоро

.Ама как съм я пропуснала темата
,прочетох я цялата.

,радвам се че си се успокоила.Няма смисъл да се стряскаме излишно,щом всичко върви добре и бебчетата си папкат и са спокойни и щастливи
.
.Със Сашко бях напълнила нашия фризер,и фризера на мама
.
.
.Рядко издържа до 6h де,на 3-4 дни веднъж ако се събуди в 6,това е 

Айде мами,който си има бебе със запек да заповяда при Мамасита 
Ама то конкуренцията сред тазгодишната реколта е наистина жестока
Пу,пу,дечицата ни са разкошни 
Айде мами,който си има бебе със запек да заповяда при Мамасита 
Ама то конкуренцията сред тазгодишната реколта е наистина жестока
Пу,пу,дечицата ни са разкошни 
,задължителен ли е този флуор за всички бебета ? За пръв път чувам
! Тъкмо щях да кажа ,че е рано и се замислих ,че Кари сме я направили на 15 юли ( и благодаря на Господ ,че ме дари с таз хубост дето се мандахерца доволно сега в люлката и блажено спи
) .
), а пък във Варна бяха решили да дават задължително в градините флуорирано кисело мляко