Растат бебчетата ни ...и моята Ани взе да се усеща кога се карам - дали на нея или на някой друг, няма значение, усеща се и често прави физиономия на уплашена и после почва да плаче, ако не я успокоя своевременно. Днес пък забелязах, че се шашка ако вижда много хора наоколо, а също и когато някой непознат я вземе на ръце. Познава ме и си иска мама
Татито с каката са на море и вече се притеснявам, че като се върнат няма да ги познае и ще плаче от тях, но да видим...Днес се замислих за захранването, вие със зеленчукови или плодови пюрета почнахте? Извинявайте, че не мога да прочета всичко назад...
Видях, че сте обсъждали крустите по главата - нашите минаха с едно кремче на Мустела и шампоан на Себа мед, но по-скоро е от крема. Намазах 2 пъти и край, чак след 3 седмици пак се появиха на места, но утре мисля да ги намажа и да ги ликвидираме.
Днес бебка много рева, незнам защо и не можа да си поспи както обикновенно, почти цял следобед беше будна, чак към 8 вечерта заспа и още спи...какво й беше станало незнам.
,отново започваме с пълен напред 

мама Фронка и малък Донко
, не го изписват много често, ние пиехме на ампули, но е много старо лекарство, повечето го отричат поради опастност от натрупване на калций в организма (малък подшуш - витамин C е също силен антиалерген - намиг) и ако можеш попитай някой друг лекар какво мисли за калциевия сироп 

Много ме е яд, че няма някакъв по-сносен вариант за поръчване от там
Има страхотни неща.