Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 484
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на месечинковците   bouquet
Да питам за кърмените бебоци: отчитат ли се всеки ден в памперса, или през няколко дни? Малката до скоро беше редовна всеки ден, но от 10 дни почна да прави паузи от два до три дни. Засега е о.к., но с баткото си имах доста такива проблеми, та да питам?

Ние акаме понякога на два дни!

И ние от 2 дни акаме по веднъж на ден.

Май се отказах от сокчетата, ще се захранваме по натам с каша или зеленчуково пюре. Все пак мерси за отговорите Simple Smile

За памперсите - вчера я мериха на консултацията-5,250кг, довършваме пакет 2-ка пуфис и почваме 3-ката /4-9кг/

The_light_2008, пробвали сме мостра на нивеа бейби, като свършим бюбхен, взимаме нивеа/поне на таткото му хареса повече, нали той си я къпе Simple Smile

sia, ние ползвахме водата на хип, но последния път от ремедиум ни казаха, че имало проблем с вноса, в действителност не открих никъде и взех на торн спринг. двете марки давам без да изварявам.

Аз пък се чудя какво би ми отивало Атома, Щедра или Царина, определено звучат величествено  Laughing докато малката Пленимира има да пленява и разбива мъжки сърца  Joy

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 16:19 от kris4e

# 106
  • Варна
Аз съм Качурка, майка на малката Ъчка  Mr. Green Mr. Green Joy

Уф, ни моа ва понасям, само се кискам тука, ще събудя детето  Mr. Green

# 107
  • Стара Загора
поздрав за всички вас със една велика световна песен!!!

# 108
  • София
 Привет и от Гутю и мама му Трънка! Grinning Grinning Grinning Гутю сутринта беше оставен на баба си... Вакла, да речем... Laughing Laughing, а мама Трънка отиде да поязди. Малко яздих, щото някакво събитие с шумна музика изнерви конете, пък аз съм си малко шубе, та се отказах, но иначе беше готино. Гутю вече за трети ден папка пюре от праскова, разбита с пасатора. Първият ден правеше странни муцки, но вече го папа с голям кеф. И в играчки взе да се заглежда, абе расте момчето.
 Забравих какво  друго щях да пиша. А-а-а, да. Галина, няма  да се шашкаш така от една температура. Явно човекът има силен организъм, затова вдига температури. Не е бебе, няма страшно.
 Вили, на Гутю покашлюването му е любимо забавление от доста време. Кашля и се хили после.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 16:05 от Дърта маймуна

# 109
Как ми отива ник-а ТрЪнДьО-мама? newsm53

# 110
Привет от Ярка и Николчо  Twisted Evil

# 111
  • София
 Николчо, мама, йоще няма икиндия и си се опопил кат един хърватин същи... Това ми дойде на акъла, мамо Ярке. Laughing Laughing Laughing Laughing В комбинация с оная снимка на момъка, дето се беше нахилил като току що опнал 2-3 бирички...
Тръндьо-мама също е супер. Grinning Grinning

# 112
И аз не се стърпях:
Привет от Кубрат и мама Малама  hahaha hahaha hahaha а за татито ни се падна Цветолюб  Joy много на място  Joy

# 113
  • София
Хаха, голям смях с тези имена. Сигурно няма да повярвате, но на фамилията на моето чАдо му дадоха лично име Алекс  Shocked Crazy Laughing , при нас почти налучкаха. Аз със старата си фамилия съм Динка  Mr. Green , а с новата - Лилянка  Mr. Green
Днес, преди точно 1г видях  EFP  Heart Eyes

# 114
  • Стара Загора
Аз пък неможах да разбера как се прави това с имената. Как ви излиза име и фамилия. Къде пишете малкото име като има само фамилията да се пише?

# 115
  • София
Ами-да пишеш само фамилията и то ти генерира имена отдолу Simple Smile

# 116
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Е,няма такъв смях!Ще има да се хиля,колчем се присетя да Гутю и Тръндьо.И за малката Ъчка...
И моя хубавец се е научил да кашля-един вид изразяване на неудоволствие преди да започне големия рев.

# 117
голям хилеж с тези имена. На нас що годе ни се паднага поносими -Адалия,Валия и друго подобно. Демек правилно съм се насочила.

Таткото е все по- добре, разходих го от 7ет до 1ет да пием сок.Надявам се да си го прибера в понеделник.
И сега съм в шаш и паника, защото се очертава, че няма кой да го кара по прегледи и т.н и варианта е или аз или такси. А аз съм един шАфьор, мани мани. Ама то неволята как учи.
Дребната днес е слушкала много, папкале е 3 лъжички пюре от моркови. Другата седмица ще и дам и картоф. За сега не правя нищо, като ми носят от село тогава може.

Хайде лека и усмихната вечер.

П.П. Роси и Зеленкото утре да се готвят за среща след 16ч

# 118
Русанче, виждам че искаш да поръчаш Куинито от Май Тойса. Mr. Green Няма да сбъркаш, да знаеш.Ако нещо те интересува или затруднява, само питай, поръчавала съм от там неща. Hug

# 119
  • София
Ох, момичета голям смях с тези имена....

Ние днес бяхме да вземат кръв на Бибка за ПКК+ретикулоцити... Много съжалявам за Марти на Рила, нашата девойка и тя бая се дереше предните пъти. Та днес пробутах татко й да я държи.... но тя не издаде нито звук - не можах да повярвам - чак отидох да проверя защо се бавят, а не й взимат кръв (демек не ревва). Както и да е - явно ни порастват дечицата...

По повод покашлянето - Билянката го прави, когато е гладна. В началото си мислех, че нещо я боли или й се стича някакъв секрет от носа към устата... но вече я познавам по-добре Wink

А новото 20 от днес - нещо се шегувахме с любимия - все едно, че му се карам, ама аз такава една сериозна, а Билянката беше в него и ме беше зяпнала и като се нацупи... и взе да плаче, ама като да е сърдита, че се караме с татко й. А на нас като ни стана едно смешно... не можеш да повярвам какво се случва... А тя пък съвсем се шашна и като ни видя нахилени и тя взе да се смее с глас, а сълзите още и седяха в очите... И после пак го повтори този номер....

Замислих се, дали така ще манипулира реакциите ни... май ще ссме по-внимателни...

Хайде поздрави от нас - отиваме да се къпен, хапваме... спинкаме..

Общи условия

Активация на акаунт