Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 465
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Алекс_мама честит рожден,желая ти цялото щастие на земята и много да те слушка Алекс

Стез води тотално ме шашнахте,малкия изпи цяла туба торн спринг  Sick,сега какво да правя,врено е да се преварява минерална,вредно е изворна,чешмяната ни е от хидрофор(т.е неясен произход),ами сега , то др води не останаха  newsm78
абе това лято няма ли да се оправя,какви са тези дъждове,аз басейн купих на бебко,та да се чипка на обед в него,пък то зимата дойде  Rolling Eyes

# 151
  • София
 Здравейте!
  newsm59,  Алекс Мама!!! Бъди винаги усмихната и много щастлива, а малкия повече да слуша, по-малко да плаче  Wink
   Честито на всички, родени на 28!  bouquet
   Вече имам надежди, че Влади ще напусне отбора на ревливите бебета, дано не е временно явление - коликите май си отидоха Praynig Вече му даваме само по 3 пъти на ден!
За акането - само на кърма е, ака по 3,4 пъти на ден, обилно, а пък ако съм яла нещо по-разхлабващо, се омазва до врата, непосредствено след кърмене Blush
   За косопада - аз пия едни витамини за деца, не само за косопада, но и за стимулиране на лактацията, има ги всички витамини от група Б.

# 152
  • София
Стез води тотално ме шашнахте,малкия изпи цяла туба торн спринг  Sick,сега какво да правя,врено е да се преварява минерална,вредно е изворна,чешмяната ни е от хидрофор(т.е неясен произход),ами сега , то др води не останаха  newsm78

Ние от една седмица събираме дъждовна  Joy Joy Joy

# 153

Ние от една седмица събираме дъждовна  Joy Joy Joy
Смейс се ти,ама отивам да нареждам тубите Mr. Green Joy
Охх неска пак сме толкова криви,направо не знам вече какво да го правя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 154
оня ден бях в друг квартал,и какво да видя Shocked на последния етаж (6-ти) на един блок,на терасата наредени около 10 бутилки от бира,пълни с вода,не ми стана ясно,преваряват ли я,или я топлят за банята newsm78

# 155
Привет от Богоя, Владинела и Асанислав  hahaha

Честит Рожден Ден на Алекс  Мама  smile3525. А пък ние продължаваме да не се храним както трябва и вече съм в паника, другата седмица ще се консултирам с една доц. Недкова и ще видим какво ще правим  #Crazy
За водата , подкрепям мнението на Глафира то и на мойта док е такова.
За косопада на Икаров има едно мазило, където е много добро.
За акането, на два дена веднъж ама то и ние не ядем много де  #Cussing out
Rila и Андреа много се радва на батко си/вече 5 клас/, той сега е на море с баба си и дядо си и имам чувството, че усеща, че го няма. А при нас  и двете ни деца са Рибета /Марто на 23.02, а Ади е на 09.03/.

Честито на всички месечинки    bouquet

# 156
  • Варна
Нашето педи категорично забрани да се преварява изворната на Девин. Увеличавала се минерализацията

Да, и преди го прочетох и тръгнах всъщност да търся информация дали и защо е така. Още нищо  Simple Smile  А пък хич ме няма по химия.  Embarassed  Нещо ми е некомфортно просто да отворя шишето и да сипя на малката.  newsm78
----------- Едит ----------
Намерих в някаква стара тема, че една мама е звъняла в Девин и оттам са й казали, че може да се преварява и не било вярно за увеличаването на минерализацията. Абе много задълбах, отивам на разходка.  Peace

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 15:37 от Бухтa

# 157
Добре де,кажете сериозно каква вода да давам на малкия  Thinking,то е ясно,че трябва да се преварява ама каква,нашата от чешмата не става  Rolling Eyes

# 158
  • Стара Загора
Алекс-мама newsm59
Пожелавам ти от всичко по много и достатъчно време за да му се насладиш

Снощи сме се напикали да се смеем с моя син. Ето да видите за какво става дума - http://slancetoo.multiply.com/video/item/28

# 159
Привет и от нас!

За водичката-давам Девинска -изворна!Като доки ми каза да я кипвам само !

Я да питам стерилизирате ли още newsm78 Нали до 6 месеца се води стерилизацията, но 6 навършени или 6 почнати  newsm78
На каката стерилизирах до 11 -я й месец!СЕга мисля да не се вманиячавам чак толкова ,но поне до към 8-я със сигурност ще го правя!
Колкото до въпроса на Зеленкото--мисля ,че е до навършени 6 месеца!

Честит Рожден Ден на Алекс  Мама !Да си жива и здрава и много обичана майка и жена!

Косата още не е започнала да ми пада--аз й правя маски /домашни/
                  Честито на всички месечинки !!!!!!!!!!
Хубав следобяд !!Отивам да си полегна..................

# 160
Да ми препоръчате козметик и фризьор в района на мотописта, манастирски ливади, борово?

В блока ни има нов салон. Не съм ползвала услугите им още, гледам че имат доста клиенти. Мисля, че ти е сравнително близо. Сайта им е ladiespoint.net. Иначе са в блок 6 в комплекса на НИКМИ.

Честит рожден ден на Алекс - мама! Да си много здрава и щастлива и да имаш милиони хубави моменти с бебчето ти!

Мисля, че в предната тема TaniaR беше писала за режима и това дали се променя навън. Аз съм забелязала, че при нас се променя. Т.е. има един дълъг следобеден съм от 3 часа, който ако сме навън не го спи  ooooh!

И на Rossykv  Hug исках да кажа, че и аз психически много се напрягах преди всяка разходка. Направо не исках да излизам. Ама не е разрешение. И сега си казвам щастлива съм, че иамм детенце, което да нося и да усещам в ръцете си и така. Ще си купя лятна количка, за да не ми тежи да бутам комбинираната и ще чакам живот и здраве малчо да започне да сяда и да видим как ще е. Благодаря и на TaniaR за окуражителните думи пак в предната тема.

И съвсем в унисон - излизаме навън.

# 161
Здравейте! Две вечери подред излизам до 2-3 часа и ми се обърка пенсионерския режим. Ама поне разпуснах и се видях с приятели и съученици.
Алекс-мама, честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво   bouquet
Честити месечинки и на бебоците родени на 28  Hug
Цитат на: GalinaG24 link=topic=408679.msg11704106#msg11704106 date=1246131256
[b
МЕЧО ПУХ[/b] Иво е изцяло на кърма. Даже още не съм го захранила с нищо. Ака на 2-3 дни и то от доста време. Поне от месец е така. Обаче както казва НИКИТА като му дойде ДЕНЯ ака по 3-4 пъти. Няма никакви признаци да е запечен и акото му е като по книга.
И при нас положението е същото. Днес до момента имаме 3 акани памперса.
За косопада - при мен е страшно. Почна преди месец и капе с пълна сила. Четох тук из форума, че е на хормонална основа и трябва да си мине. Никакви мазила и хапчета не помагали.
За водата- моята отказва да пие все още, та нямам проблеми.
Лятна количка си избрахме Ариата на Пег Перего.
Приятна вечер! Ние отиваме на вечеря при мама Simple Smile

# 162
  • София
Хели-хели, като започнат да седят стабилно и се поочовечат, по-приятни стават разходките  Hug
Шуши13, Ариата е добра, но са й много малки гумите, съответно - пропада във всяка дупка  Rolling Eyes А ние успяхме и да я счупим, така че не бих я препоръчала с две ръце  Rolling Eyes

# 163
Ей, ама с тази вода много сте се ошашкали  Laughing
Аз знам, че изворната вода не трябва и не е нужно да се преварява преди да се даде на бебето  Peace Още Маги, като беше бебе се дискутираше това.
Аз не съм ползвала бутилирана. И с Маги и сега си ползвам от чешмата и преварявам. Сега е още по-добре, защото първо я минавам през кана Брита  Peace

Русана, а какво й е на вашата вода от чешмата?

За излизането с ревящи бебоци и ние сме така от време на време. Излизаме ревящи от нас, но аз не се притеснявам. Навън се успокоява и заспива  Grinning То попринцип това ни е и повода да излизаме ревящи, де - че в къщи не може да заспи за повече от 15мин и се будим с рев. Навън в количката поне спи по час-час и нещо /пу-пу/  Grinning

А днес това време много лъжливо. Цял ден си седим в къщи и го чакам да завали та да излезнем после  Tired Тамън се наканя да излизаме и се смрачи. После пак грейне слънце. И така в чакане на дъжда си иткарахме в къщи днес  Tired И мислех да се разходим до Северния парк.

# 164
Честит Рожден Ден на Алекс - мама!

ЧРД и на Хриси и на Еми! (с голяма патерица , ама се надявам да ми простите) Embarassed

Честито и на всички пораснали бебоци!

Бела- аз спирам овесените ядки, няма никакъв ефект от тях само дето два дни се съдра от  болки в корема  и така пищя  #Crazy че луднахме , и ето вече 2 дни пак не е акал. Сподели вие как сте. Hug

слънце- мерси за поздрава!  Heart Eyes

За мен си отиде най-голямата звезда на света, най-великия изпълнител на всички времена! Ще остане завинаги в сърцето ми , докато съм жива! Поклон  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт