Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 474
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
дражета има на Мерц, ама както писах и преди - не забелязах особен ефект при мен
Ревалид също

# 136
Благодаря ви,мамчета за пожеланията!Много ме трогнахте в иначе не толкова празничното ми настроение!!! Heart Eyes

Бейби Мони,и моят Алекс не щеше по-рано да близне от силиконовите биби.Само каучукови.Но освен останалите индикации,че ще ни никнат зъби и това е налице,че сега само силиконови иска понеже са по-коравички.И даже като се е нахранил не ще да плюе шишето,а си прехвърля бибката с езиче по венеца и ръфка като кученце.Smile
Явно ще имаме екстрата колики + зъби. doh

# 137

натси какво стана с изпита

и аз това се питам,утре ще излезнат резултатите,но не съм доволна от себе си..както и да е..то с това мрънкалниче може ли да се учи.Мерси ,че попита.

Алекс мама, чрд.Много ги обичам раците, това ми е една от любимите зодии..

# 138
Благодаря ви,мамчета за пожеланията!Много ме трогнахте в иначе не толкова празничното ми настроение!!! Heart Eyes

Бейби Мони,и моят Алекс не щеше по-рано да близне от силиконовите биби.Само каучукови.Но освен останалите индикации,че ще ни никнат зъби и това е налице,че сега само силиконови иска понеже са по-коравички.И даже като се е нахранил не ще да плюе шишето,а си прехвърля бибката с езиче по венеца и ръфка като кученце.Smile
Явно ще имаме екстрата колики + зъби. doh

ЧРД Tada да си ни жива,здрава и винаги усмихната и забавна както сега newsm18

Тео прави същото,но не виждам признаци за зъбки,даже от вчера си гризе чесалката newsm78

а ние какъв навик имаме ooooh! не заспива ако не му е натисната главата някъде Joy вечерно време му слагам една плюшена играчка до главата hahaha

# 139
Алекс-мама, честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Знам че се обсъждаше в предишни теми за играта на мечетата на Памперс...може ли някоя мама, която е в час с промоцията да ме светне на лични за какво става въпрос.Важат ли турските памперс, къде са тия мечоци, откъде да си взема карта и т.н.Благодаря предварително!  bouquet

# 140
  • София
АлЕкС-мама , Честит Рожден ден!!! Бъди много здрава и щастлива майка и любима  bouquet

Аз се каня от началото на темата да кажа, че това заглавие трябва да се промени- да се напишат поименно тези, които слабеят, че хич не е за мен , т.е и аз не съм за него hahaha

# 141
Добър ден от мама Жартиерка Василева и синът и Пролетсин Василев  hahaha hahaha hahaha!!!
Алекс-мама Ч.Р.Д и от нас!!! Пожелавам ти много здраве и послушни "домашни любимци"!!!
oki4 мисля че заглавието е добър стимул за мамите които още не са се въстановили Peace/заглавието е предложено от мен  Embarassed.И аз имам още 2,3 килца да сваля Mr. Green/
Тъкмо седнах да пиша и дребния  hahahaПролетсин ме вика да ходим на разходка Joy.....
Честити месечинки  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • София - Рим и обратно
Честит Рожден Ден на АлЕкС-мама !!! Да си жива, здрава и с много късмет   bouquet

Толкова много раци познавам, че направо се чудя тия хора какво правят октомври-ноември...май само на размножаване наблягат luvbed  Mr. Green Познавам цели семейства - мъж, жена и 2те им деца - все раци Crazy . Ние поне сме само 2 рака у нас - аз и каката.

За зъбите - вече съм сигурна, че и на Софи скори ще се показват - то едно плнчене, реване, хапане, дъвчене  ooooh! Взела съм й една дъвкалка-залъгалка и вече я ползва.

Вчера до такава степен се беше превъзбудила от щуреене във ваната, че докато я подсушавах, се засили и се преобърна от гръб на корем  Crazy ама май не осъзна изобщо какво прави и стана по случайност.

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 11:33 от ЛЮБИМА

# 143
  Честит рожден ден, Алекс-мама! Желая ти много здраве, щастие, усмивки и Алекс да спре да плачка! Hug

За косопада, болна тема  Weary Ужасен е! Чудя се как имам още коса на главата. Но знам, че е нормално за след раждане, на мен след 4я месец от бременността не ми е паднал един косъм от главата, и сега си наваксва, ще спре надявам се в скоро време. Иначе си взех някакъв медицински шампоан, но не виждам ефект. Пия си Центрум матерна, а като бях бременна пих Неоксид и мисля че те доста добре повлияха на косата. Не знам сега като кърмя дали мога да ги пия?

Има и една минерална вода Аква дива, на нея пише, че е подходяща за кърмачета, но аз лично още не бих я давала. На баткото я давах след годинката и то от време на време( тогава нямаше други Wink)

Да ви почерпя, че пораснахме и станахме на четири месеца Grinning

# 144
  • Варна
ЧРД на Алекс-мама! Да си жива и здрава и успешна във всичко!

Вкарахте ме в размисли с тия води. То е по-важно за мамите, които приготвят АМ, че там повечко вода "се стича" в организма на бебока. Аз преварявам Девин изворна, но я ползвам само за чай, от който малката изпива средно 40-60 мл. на ден. Другата такава вода е Предела, с която мисля да редувам от време на време. Сега видях,че има и някаква нова (поне за мен) - Келто, но не съм я виждала. Не ми се иска да давам преварена чешмяна вода, защото тя пък е хлорирана, а нашата си е и варовита. И ние не я пием, даже готвя с изворна. Поразрових се в нета и ето 2 статии по въпроса:
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2177
http://avangardisco.wordpress.com/2007/09/26/%D1%87%D0%B5%D1%88% … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

# 145
  • София
За мечетата на Памперс: играта е удължена до края на 2009 г. Мечета има върху опаковката на памперси Памперс (носят 3 точни) и мокри кърпички Памперс (носят една точка). Например на 1 опаковка Джъмбо пак има 2 мечета = 6 точки. Трябва да се изрежат и залепят върху специална карта. Карта може да се вземе от детски магазин (ако има), може да я получите по пощата, ако сте попълвани данните си при получаване на подаръчен комплект от Памперс в Родилния дом (но не е сигурно) или да се получи след заявка на тел. 02/489 94941 Кеър Дайрект ЕООД от 10 до 15 ч. (не съм сигурна за часовете, но беше нещо подобно - не особено обичайно) в работни дни. С картата получавате и съвсем точни указания за самата игра. Може да се прочете и на сайта www.pgbalkans.com
Предлагат се 4 вида играчки с "цена" съответно 18, 36, 60 и 90 точки, като последната е изчерпана.
Ами накратко това е.
Мечетата са отпечатани върху опаковката: на кърпичките - от долната страна, а на памперсите - отстрани.

Я да питам стерилизирате ли още newsm78 Нали до 6 месеца се води стерилизацията, но 6 навършени или 6 почнати  newsm78

# 146
  • София
Честити месечинки на бебчовците и годишнини на майките   bouquet

Има и една минерална вода Аква дива, на нея пише, че е подходяща за кърмачета, но аз лично още не бих я давала. На баткото я давах след годинката и то от време на време( тогава нямаше други Wink)
Не се и пробвайте с тази вода...най-ужасната която съм опитвала  Sick преди няколко години на морето миличкия беше взел такава, само дето не му я изсипах на главата  #2gunfire но той потуши страстите с израза "Аква дива те прави дива и щастлива!" от което аз прихнах в смях и забравих за ужасния вкус. Поляхме цветята на хазяйката да не отиват зян 5л. Simple Smile

Аз нямам проблем с коата, даже имам чувството, че сега е по-жизнена и почти няма косопад. А килцата,  Embarassed остават ми още 10, майка само ме успокоява, че като спра кърменето ще влезна във форма Thinking

Ние с мойта поспаланка пак сме пропуснали слънчевата утрин, ако е имало такава Thinking и ще кютим в къщи поне докато спре дъжда.

Да ми препоръчате козметик и фризьор в района на мотописта, манастирски ливади, борово?

# 147
ЧРД на Алекс Мама! Всичко най-прекрасно и да те слушат домашните, а Малчо по-малко да плаче!   bouquet

Любима - пък аз имам  семейство риби Simple Smile - таткото, каката, Мартинко трябваше да бъде на  1. март, ама козироче се излюпи. И на теб Софи е трябвало да бъде в синхрон с рачешкото семейство (нали риба и рак си пасват), ама сега и вие ще си гледата козироче!  Sunglasses

Сега оттатък има семейна идилия. Каката (6клас) е извадила учебника по музика и му пее песни, дето са учили през годината, а Мартинко слуша в захлас. В интерес на истината, най-много се радва на кака си - като я види и умира от кеф. Та ако тя е при него изобщо не плаче, прави поведение. Та вече я пращам да му дава разнообразните лекарства за алергията, че на мен се сърди Simple Smile))))

Ние нямаме умора откъм проблеми! Днес сутринта кучето повръща (много кекава животинка имаме - само да завали и той - киха, кашля) - дотам, че миналата година купих имуностимулатори за кучета Simple Smile))))))). Та сега отивам с него ветеринар и ще оставя Мартинко на вещите грижи на тати и кака.

Приятна неделя с вашите най-скъпи!  bouquet

# 148
  • София
Нашето педи категорично забрани да се преварява изворната на Девин. Увеличавала се минерализацията

# 149
Не се и пробвайте с тази вода...най-ужасната която съм опитвала  Sick преди няколко години на морето миличкия беше взел такава, само дето не му я изсипах на главата  #2gunfire но той потуши страстите с израза "Аква дива те прави дива и щастлива!" от което аз прихнах в смях и забравих за ужасния вкус. Поляхме цветята на хазяйката да не отиват зян 5л. Simple Smile
[/quote]

Joy ха ха ха Крисче, съпруга ти има много готино чувство за хумор. Да, много е гадна водата и аз не я понасям, но има ниско минерално съдържание и най-вече на натрий, затова й е толкова гаден вкуса, ама те бебетата не разбират Twisted Evil от различни води

Общи условия

Активация на акаунт