Ревалид също

да си ни жива,здрава и винаги усмихната и забавна както сега 

не заспива ако не му е натисната главата някъде
вечерно време му слагам една плюшена играчка до главата

!!!
/заглавието е предложено от мен
Пролетсин ме вика да ходим на разходка
.....

. Ние поне сме само 2 рака у нас - аз и каката.
Взела съм й една дъвкалка-залъгалка и вече я ползва.
ама май не осъзна изобщо какво прави и стана по случайност. 
Ужасен е! Чудя се как имам още коса на главата. Но знам, че е нормално за след раждане, на мен след 4я месец от бременността не ми е паднал един косъм от главата, и сега си наваксва, ще спре надявам се в скоро време. Иначе си взех някакъв медицински шампоан, но не виждам ефект. Пия си Центрум матерна, а като бях бременна пих Неоксид и мисля че те доста добре повлияха на косата. Не знам сега като кърмя дали мога да ги пия?
)
Да ви почерпя, че пораснахме и станахме на четири месеца 
Нали до 6 месеца се води стерилизацията, но 6 навършени или 6 почнати

)
преди няколко години на морето миличкия беше взел такава, само дето не му я изсипах на главата
но той потуши страстите с израза "Аква дива те прави дива и щастлива!" от което аз прихнах в смях и забравих за ужасния вкус. Поляхме цветята на хазяйката да не отиват зян 5л. 

и ще кютим в къщи поне докато спре дъжда.
- таткото, каката, Мартинко трябваше да бъде на 1. март, ама козироче се излюпи. И на теб Софи е трябвало да бъде в синхрон с рачешкото семейство (нали риба и рак си пасват), ама сега и вие ще си гледата козироче! 
))))
))))))). Та сега отивам с него ветеринар и ще оставя Мартинко на вещите грижи на тати и кака.
)
преди няколко години на морето миличкия беше взел такава, само дето не му я изсипах на главата
но той потуши страстите с израза "Аква дива те прави дива и щастлива!" от което аз прихнах в смях и забравих за ужасния вкус. Поляхме цветята на хазяйката да не отиват зян 5л. 
ха ха ха Крисче, съпруга ти има много готино чувство за хумор. Да, много е гадна водата и аз не я понасям, но има ниско минерално съдържание и най-вече на натрий, затова й е толкова гаден вкуса, ама те бебетата не разбират Препоръчани теми