и аз ги питам-"тогава като се смеят от какво е?" 
),но аз й кзах че от дактарима съм чувала само добри отзиви,и тя каза: Добре,Дактарин 
хайде, да ти е честито именцето
, както и на всички празнуващи днес.
Днес продължаваме пак с нея, само 6-8 лъжички, утре мисля да включа двукомпонетно пюре-картоф и тиква примерно 
Цял ден ще
Ама няма начин.

след картофа и моркова сме на телешко, заради желязото и се 4удя с какво друго да го комбинирам освен тези 2 зелен4ука, 4е да е по-разнообразно!?
Напоследък Калин заспива след второто сутрешно хапване (чат-пат около 8.30 - 9 ч.) и ако тръгнем да излизаме, се събужда и после е кисел. Ето сега пак направи този номер и реших да го чакам да се събуди и тогава да излезем - ако не вали, де
Преди след второто хранене не "откъртваше" веднага и излизахме и той след игра в количката си заспиваше навън на въздух....

Незнам какво е това, една лекарка ми каза, че има по-впечатляващи се деца и затова плачел така
И при нас шъткането и биберона помагат.
. Гледам повечето от вас захранват с по нещо...аз още нищо не съм му давала, различно от мляко, ще видим на следващата консултация доки какво ще каже, но май съм решила поне до 5тия месец да си изкараме само на мляко
Както и на всички други празнуващи!
, после го слагам в количката. Ама аз като излизам винаги има някой с мен, заради баткото, иначе не знам как става номера.
, само дето аз нямам към прах, а към други неща, но хранителните ги израстнах.
В детска възраст наистина почти всичко се изразява с обривче - и към медикамент, и към храна.
А, и като споменах - запечените бебчета наистина ли са със запек, или акат просто по-рядко? Защото запек се води когато акото е твърдо и изхождането - болезнено, дори и всеки ден да е. Баткото беше, и още е така. Ака топченца. А ако вършат работата през два-три дни, но е рядко като консистенция - не е проблем.

!Вече не е като едно време
!Сега е много лудница !

Препоръчани теми