Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 462
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Нали знаете,че съм не вежа,тъй че не ми се смейте Blush Blush Blush,но ме интересува кога могат да се дават например сок от краставичка,диня,домат ,че мойта майка ме побърка (от баба ми имаме  градински ) да сме му дали от марля да смуче  #Crazy,или там от лъжчка да си пиинело детето,сега им бил сезона,иначе кога щял да опита видиш ли от ''градината на баба''  Whistling
доматите не се ли въвеждат при зеленчуците  newsm78,гледам в повечето пюрета има домати  Rolling Eyes
За кг-те аз съм 55 и много се харесвам така,винаги съм искала да напълнея,аз затова и качих 35 кг  Embarassed , че преди бях една щека  ooooh!,но пък сега иска стягане,еее то угодия няма,ама за септември трябва да съм се стегнала  Naughty

# 226
  • София - Рим и обратно
rusana аз много не помня от каката, ама определено пюретата с домати са за по-големи месеци. Моя приятелка пък има син на 10 мес. и още не му дава краставици, а го захрани сравнително рано.

# 227
  • София
Тони, какво ти е спокойна Райчето- пе-пе-пе:
Нашето, като докопа нещо и все в устата си го вре, яде го зверски и явно нещо се наранява, защото вместо да му се радва- тя му се ядосва и реве Blush Ето доказателствата в снимков материал
Поздравления за  goodscale

# 228
oki4 ей тая много ме кефи  Crazy http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13243917 кой знае каква борба пада Crazy

# 229
  • София
Страхотни са мадамите  Heart Eyes
Домат наистина са дава по-късно.  Peace
Маймунке, аз лично не съм чела инфо, относно това до каква степен се усвояват веществата от АМ. Доводът за "запека" не ми е убедителен и не би ми бил достатъчен, за да започна захранване. Освен това има и кърмени бебета, акащи през няколко дни. И пак казвам - всеки си решава сам.  Hug
Добре дошла на Sea-flower!  Hug

# 230
Елг, след като неразбираците със свекърите ти присъстват в темата, значи имам право и да коментирам. А това, което казах е по-острия вариант на това, което другите момичета са ти писали - да не им слизаш на нивото. А за мен е лицемерие да се държиш по този начин с тях, а да негодуваш за същото поведение от тяхна страна, затова направих забележка. Просто винаги си казвам, когато нещо ме дразни, а иначе всеки да си гледа живота, както сметне за добре.

Добре дошла, Sea-flower! Среща не знам, когато кажете ще организирам. За млякото не мога да ти помогна, може и да бъркам, ама май всички са на кърма, или поне тези майчета, за които аз се сещам.

# 231
Тони, какво ти е спокойна Райчето- пе-пе-пе:
Нашето, като докопа нещо и все в устата си го вре, яде го зверски и явно нещо се наранява, защото вместо да му се радва- тя му се ядосва и реве Blush Ето доказателствата в снимков материал
Поздравления за  goodscale

Ау, ама и Мария е едно гризливо бонбонче... Joy

Абе спокойна...като се залисва. Днес беше нещо крива и целия ден мрънка, ама постоянно... то не е като реване, а точно мрънкане. И то независимо дали я държа, дали стои в коша за кола, или на гимнастиката, или татко и я гушка...побърка ни. ooooh! А е станала като живак - не мога да я удържам вече постоянно шаварика и се мята в ръцете ми и се чудя кой ли ден няма да отреагирам и ще я изпусна... дано не се случва Praynig, ама е шило голямо. Tired

Я, да попитам има и други щураци като моето дето не искат да лежат?!?! Като я сложа в коша за кола и по 5 мин. си държи главата във въздуха и не ще да ляга назад. #Crazy От 2 дни този номер го прави и върху повивалника в комбинация с двигнати крачета и вече не само очите са ми на 4, ами и ръцете... и в количката иска да става и се напъва постоянно и все главата и е във въздуха. Whistling

# 232
Sea-flower добре дошла при нас дано да ти е приятно тук Hug

Оки4 ей така Ивко се назлобва като обяснявах в онзи пост Joy  Видя ли сега и на теб ти дойде на главата hahaha

veselina_s_p все се каня да те питам. Много са ти яки пеперутките на количката. До колкото виждам са твое производство или греша newsm78 Та дали ще ме светнеш как ги направи и дали мога да си лепна колички или самолетчета на мойта, че има едни цифри дето искам да скрия.

# 233
Имам два въпроса към мамчетата с опит само не ми се смейте - има ли смисъл да си купувам нагревател за бурканчета? Може ли в него да се затопля водата за кашите (ако въобще се топли  Embarassed )?

Имате ли представа, какви са цените на двойните термобоксове? Аз мисля да си взема, но не съм виждала по нашите магазини.

Tony_st, поздравления за резултата на кантара  newsm10

Sea-flower  welcome

# 234
Добър вечер и от мен.

Честити месечинки на Билянка на TaniaR и на Марти на Rila! Да растат живи, здрави и усмихнати дечица за радост на родителите им!
Честито и на празнуващите имен ден днес   bouquet

От три-четири дни при нас се появиха така често срещаните напоследък проблеми при кърменето - суче хубаво 4-5 минути, после започва да врещи и да се дърпа от гърдата или пък праска усмивки и почва да се разсейва. Не мисля, че съм му дала повод да стачкува, няма млечница, не го болят уши, не никнат зъби, вече не знам какво е newsm78

И преди ни се е случвало - но за ден - два и преминава и не е при всички хранения. Не знам какво да го правя. Никога не съм дохранвала, от шише той не пие така или иначе. Май ще чакам консултацията след две седмици, пък да видим с теглото как е. Тъкмо си поръчах блузка за кърмене  Embarassed

А ето и една снимка от нас - как заспива на шезлонга  Hug http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=13245020

Лека вечер и хубави сънища!

# 235
veselina_s_p все се каня да те питам. Много са ти яки пеперутките на количката. До колкото виждам са твое производство или греша newsm78 Та дали ще ме светнеш как ги направи и дали мога да си лепна колички или самолетчета на мойта, че има едни цифри дето искам да скрия.

Да, мое производство са, така да се каже  Laughing Това са от тез текстилни лепенки, които се лепят с ютия. Има ги по кинкалериите и по-горлямите магазини за текстил  Peace
Слагаш я лепенката там, където искаш, слагаш отгоре една тензухена пелена и със силна ютия БЕЗ ПАРА, натискаш за известно време  Peace Това го повтаряш и от двете страни за лепенката за по-здраво  Peace

# 236
  • София
От три-четири дни при нас се появиха така често срещаните напоследък проблеми при кърменето - суче хубаво 4-5 минути, после започва да врещи и да се дърпа от гърдата или пък праска усмивки и почва да се разсейва. Не мисля, че съм му дала повод да стачкува, няма млечница, не го болят уши, не никнат зъби, вече не знам какво е newsm78

Ох, и при нас е същото положение, само дето още не е постоянно, ами само от време на време. Като почне да ме гледа хитро и да ми се хили, направо не знам да му се ядосвам ли или да му се радвам. Много хитра физиономия прави:)

# 237
Здавейте!

Веси, и аз ги загледах пепеудките, много се красиви!

Днес бяхме на консултация и бихме последният Пентаксим! София все още няма 6 кг., качила е 500гр. и 3 см. е пораснала. Сега сме 5.650 и 61см.

Ваксината я взехме за 60лв. в съседната аптека и сега ме е малко яд, че предишните 2 ги взехме за по 63лв. и 64 лв., ама здраве да е. Сега чак на 6 мес. следващата. Споменах, че смятам на 6 навършени месеца да я захранвам и тя каза, че може дори и по-късно, щом е на кърма.

Ели, не се сърди, но щом като всички сме запознати със семейните ви отношения, ще има всякакви мнения  Wink

# 238
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БИЛЯНКА НА ТАНЧЕТО!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!

Честито и на Марти на Рила!     bouquet
Бухта, Ния е уникална с тези къдрици, голяма сладурана! newsm10

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 00:02 от dobro_nastroenie

# 239
Здравейте сладурковци  Hug
Отдавна не съм писала. Нещо не се свъртам, а и нещо не съм в кондиция напоследък.
Ние сме добре. Ангела расте и хубавее  Mr. Green Вече е 5060 след последната консултация и 62см. Висока мадама ще е.
Днес..т.е вече вчера мисля, че е деня в който е зачената. Странно нещо е туй живота...все едно беше вчера. Спомням си този ден толкова ясно. По някаква причина цял ден чета старите теми от времето на бременността ни и някаква носталгия сякаш ме налегна. Прочетох и темите около раждането на Ангела и отново прочетох всичко което сте писали след като тя се влоши. И всички молитви, надежди и вяра.........Още веднъж ..Благодаря  Hug Обичкам ви.
Лека и спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт