Днес се ядяло пиле и ябълки, сутринта по Гала го казаха.
Честити месечинки на Марти и Билянка, и Константин!
За косопада- шампоан - или от медицинската козметика, или от професионалната от фризьорски салон. Аз лично ще си взимам от втория вид, на Keune.
Днес сложихме втория Пентаксим, и о-боже- ни гък, ни стон от Марийкина страна
Ще видим по- натам през деня как ще се държи- но за тогава съм приготвила Канпол-а. Това даваме ние- не Панадол или нещо друго. Та, Бодливка- не само вие сте на опашката с ваксините.Инкогнито и Мария от месец не яде нормално
Направо в такива филми съм влезнала от чудене защо така се дърпа от гърда. И общо взето и давам в сънено състоание само. Като заспи и се поразмърда малко- веднага й навирам. 
Зеленко, за каква стерилизация питаш- ти нали си изцяло на кърма? Аз стелиризирам шишетата- да. Какво друго да стерилизирам- биби-залъгалки само първия месец изварявах...

Виждам го как на 4 години ще решава интеграли 
,трябва само до септември да е захранен с всичко,че ще заминаваме и искам да нямаме изненади в Кипър,че полекари там не е зза ходене
.Педи ме съветва да почнем сега с плодово,после каша,зеленчук и месо,но още се чудя
[/b]
(и ние сме на 16.03. 
Според нея въпреки коликите трябваше вече да съм захранила с плодово пюре 10 дни,после 10 дни с плодово-зеленчуково.Като и кажа,че Алекс е със жестоки колики ми отговаря,че нямало време вече и трябва да се дава.
Да са здрави, усмихнати и щастливи деца, да порастат големи, хубави и умни и да радват мама и тате
. Доверявам се повече на доки от МД и ми се струва по-резонно да се почне със зеленчук (както многократно вече коментирахме де).
С 3 см е пораснало мойто момче.лекарката както винаги го пУфали...