Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 457
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит имен ден на Алекс мама, на батко Пепи и навсички, които празнуват!!! Да ви е живо и здраво името и да ви носе много късмет   party002 Gift
Днес се ядяло пиле и ябълки, сутринта по Гала го казаха.
Честити месечинки на Марти и Билянка, и Константин!
За косопада- шампоан - или от медицинската козметика, или от професионалната от фризьорски салон. Аз лично ще си взимам от втория вид, на Keune.
Днес сложихме втория Пентаксим, и о-боже- ни гък, ни стон от Марийкина страна Crazy Ще видим по- натам през деня как ще се държи- но за тогава съм приготвила Канпол-а. Това даваме ние- не Панадол или нещо друго. Та, Бодливка- не само вие сте на опашката с ваксините.
Инкогнито и Мария от месец не яде нормално Sad Направо в такива филми съм влезнала от чудене защо така се дърпа от гърда. И общо  взето и давам в сънено състоание само. Като заспи и се поразмърда малко- веднага й навирам. Blush
Зеленко, за каква стерилизация питаш- ти нали си изцяло на кърма? Аз стелиризирам шишетата- да. Какво друго да стерилизирам- биби-залъгалки само първия месец изварявах...

# 211
Днес и моя свекър има ИД, но не мисля да го поздравя. Ако те се обадят, тогова.
Не разбирам защо очакваш добро отношение, след като ти самата подхождаш със злоба, щом и на празници не можеш да забравиш дразгите. Майка си все пак, на тяхното внуче, щеш не щеш, малко по-зряло подхождай.
Злоба е силно казано и не мисля, че може да ме съдиш, защото не си ми вкъщата. Майка съм на внучето им, за което те не се сещат да звънат и да питат как е. Да не говорм сега и когато сина им е в болница и не се знае кога ще се оправи. Такова ще ми е отношението. Може да съм краяна, но мен майка ми не ме е родила да ме обиждат и тъпчат, и във всеки удобен момент да ми натякват, че Елия не е момче или че съм некъдърна майка.
Не всички сме научени да сме лицемерни. А за мен ще е лицемерие да им се обаждам, когато аз не съм желана и то без причина.
Но тук не е мястото да си разказвам нещата от живота, защото вярвам, че съм ви писнала вече.

Браво душко-тъй като знам що годе как са нещата-абсолютно си права.Ама поне свекър ти е по-добре от дъртата кобра  Close

Моя Стилиян днес посети висше учебно заведение - гледаше с любопитство  hahaha Виждам го как на 4 години ще решава интеграли  Joy
Ето ни тук пред унито http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13231340

И да питам , вие като сте се возили в кола на отворен прозорец(беше като сауна) отразявало ли се е на беб4етата(здравословно)?

за захранването-идея си нямам кога и как   33uu,трябва само до септември да е захранен с всичко,че ще заминаваме и искам да нямаме изненади в Кипър,че полекари там не е зза ходене  ooooh!.Педи ме съветва да почнем сега с плодово,после каша,зеленчук и месо,но още се чудя  newsm78[/b]
Ти пък само пюре-днес една даваше на 8 месечното си бебе сладолед да си близва  hahaha ,а луканките ?? smile3533

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:40 от natsti

# 212
Здравейте и от нас
Първо да почерпя,че днес със мъжът ми имаме иман ден(Павел и Павлина).- 

нещо немога да кача снимка.
Аз не съм се включвала от доста време,бях болна със цистит,бъбречна криза и съмнения за пневмония,изкарах няколко кошмарни дни,но вече съм по добре,пия антибиотик(втория през животами до сега),но важното е че се подобрявам.Заради лечението и лекарствата отново се появиха коликите на боби,сега пак сме на инфакол,надявам се скоро да отшумят.
За захранването само ще кажа че всеки родител взима най правилното решение за собственото си дете,аз лично мисля следващия месец да пуснем една кръвна картина и ако всичко е наред към средата на пети месец ,живот и здраве и аз ще захраня.
Аз вода не изварявам за сега защото моето юначе отказва да пие,но в големите жеги ще му предлагам по настоятелно и тогава ще изварявам чешмяна вода.За изваряването на минералната ,знам че си увеличава минерализацията,и минералите се отлагат в бъбреците,което не е хубаво,тъй като те са все още незрели.

ами това е от нас,хубав ден

# 213
Здравейте мили мами,

Приемате ли нови попълнения? Моята дъщеря Кристина е родена на 16.03.2009.

Мамите, които са от Варна / може ли да ми кажете къде мога да намеря Лактана Био Пре или Аптамил Био Пре

Ще има ли нова среща във Варна?

Благодаря предварително   bouquet

# 214
Здравейте мили мами,

Приемате ли нови попълнения? Моята дъщеря Кристина е родена на 16.03.2009.

Мамите, които са от Варна / може ли да ми кажете къде мога да намеря Лактана Био Пре или Аптамил Био Пре

Ще има ли нова среща във Варна?

Благодаря предварително   bouquet

добре дошла с твоята дъщеря welcome (и ние сме на 16.03. Rolling Eyes)

# 215
Поли- да си оправяш бързо.  Hug
Натсти- големи сте сладури. Само не знам от къде тая сила да го носиш дебеланко. Аз Елия мога да я нося не повече от 1ч.

Имам странен въпрос. Никога не сме се питали кой какво работи (за доста знам какво работят). Та да питам има ли мед.сестри сред нас или дали някоя е била инжекции?
Таткото най-вероятно утре ще го изписват, но ще е на инжекции още 40 дни. Та са му казали, че спокойно може близък човек без мед.образование да ги бие (мускулно се слагат). Та ако може да ми кажете дали е трудно.

# 216
Sea-flower, welcome
За захранването,направо ме е страх от сега какво ще казвам на педката. Tired Според нея въпреки коликите трябваше вече да съм захранила с плодово пюре 10 дни,после 10 дни с плодово-зеленчуково.Като и кажа,че Алекс е със жестоки колики ми отговаря,че нямало време вече и трябва да се дава. ooooh! Не ми се ще да я лъжа,а и ще се оплета сигурно.Ама няма да му дам нищо на малчо преди 4 месец.А и ако и тогава още имаме колики,как ще го измислям...Незнам. Tired

# 217
  • София - Рим и обратно
Честито Полугодие на нашите дружки БИЛЯНКА и МАРТИ !!!   bigdance2 Да са здрави, усмихнати и щастливи деца, да порастат големи, хубави и умни и да радват мама и тате   bouquet
Честито и на всички останали месечинки   bouquet
Рила, аз също ще чакам да каже педката от МД за захранването, но предполагам, че ще е началото на август най-вероятно. Ще започнем със зеленчук, за това съм сигурна, макар че личната ми спряга разни изречения за сок и плодови пюрета, ама няма да стане  Whistling. Доверявам се повече на доки от МД и ми се струва по-резонно да се почне със зеленчук (както многократно вече коментирахме де).

Нашето белегче от БЦЖ също го няма  Confused Доколкото разбрах, ако не си проличи до 7 мес., се прави манту и ако се наложи, се реимунизира.

Танче сложни коктейли ще бъркаш и ти  Rolling Eyes Ние вече сме на чисти порции АМ и да ти кажа, по-лесно ми е. Най-вече защото е хубаво като й даваш и кърма и АМ, да ги слагаш в отделни шишета и да й даваш най-напред кърмата, защото ако не изяде цялото количество - да изхвърлиш АМ, а не кърмата. А защо е толкова скъп този ХИП??? Аз Лактаната я вземам за 22 лева, пък е 600 г даже.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 18:13 от ЛЮБИМА

# 218
Ей, прочетох ви... ми 3 дни не съм чела и едва насмогнах.

Честито на всички празнуващи днес - месечинки и именни дни! Здраве и всичко най!!!

Алекс- мама, Честит Рожден Ден на патерица!!!

Днес си спретнахме една малка срещичка с Роси и Зеленкото. Доволна съм- подържах Стела и Калинчо, спаха на почивки и после изпратихме Зеленкото по-надолу. Та моята принцеска се очертава да е любовчийка- закачаше се с Калин. Големи са скици.
Ааааа, зетя не си го даваме...ама хич. Mr. Green

За стряскането - Рая си се стряска от известно време също. Педито ни го обясни с несъвършената все още нервна система.

Като ви слушам как се чудите да убеждавате педиатрите, че искате по-късно захранване и си мисля, че ние май сме случили на педиатър. Всичко най-напред обсъжда с нас и прави предложения за всичко, а решението го взимаме ние с тати, след като ни е обяснила и отговорила на всички въпроси. Та и ние ще се захраним по нейна препоръка по-късничко. Peace

Добре дошла на новата мама!  bouquet

Оки4, -1 кг. съм за седмица и съм много хепи. newsm44 newsm68 newsm44 Дано така да върви, хем бавничко, хем пък да се сваля, че....  ooooh!

Ох, имаше и още да пиша, ама забравих...то толкова неща прочетох. newsm78

# 219
  • София
Еля, мускулни инжекции в дупето се бият много лесно, така че наистина не ти трябва медицинско образование, за да се справиш. Аз съм била. Просто трябва правилно да определиш мястото. Те ще ти обяснят.

# 220
Върнахме се от консултацията-вече сме точно 8 кг и 67 см Flutter С 3 см е пораснало мойто момче.лекарката както винаги го пУфали... Mr. Green биха му последния Пентаксим и преди малко му дадох малко панадолче профилактично и тва е...сега отивам в банята, че довечера сме на имен ден.

# 221
Здравейте, мамита  Grinning

Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Да се разпишем и ние днес  Grinning
Днес беше много приятно временце и си постояхме навън.

Тони, браво за 1кг  Hug Аз скоро не съм се мерила, но май няма и за какво  Tired Не усещам да съм смъкнала нещо  Tired

Някой питаше по колко взимаме Пентаксима. Ние си го поръчваме на нашия доктор и той го купува. Даваме му по 62лв  Peace Утре ще ни бият последния  Crazy

Ние от днес започнахме със захранването  Grinning Дадох първите лъжички морков. Беше много смешна в началото. Очакваше да й дам да суче, а й сложих в устата нещо си съвсем непонятно какво  Laughing Гледаше ме умно 1мин докато се прежали да си затвори устата и да го глътне  Laughing На следващите две лъжички продължаваше да ме гледа озъдачено и аз реших, че явно ще се захранваме трудно. Но после се отпусна и изяде следващите лъжички без проблем  Grinning Само дето по едно време плюс пюрето се опитваше да си напъха в устата и лигавника и ръката  hahaha Та днес съм много доволна от малката.
Аз въвеждам нов зеленчук за една седмица  Peace
Ето тук ни има запечатани след първото ядене  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13237327

# 222
Еля, мускулни инжекции в дупето се бият много лесно, така че наистина не ти трябва медицинско образование, за да се справиш. Аз съм била. Просто трябва правилно да определиш мястото. Те ще ти обяснят.
мерси за отговора  Hug
Веси - и ние сме същите. И аз дадох морков и стана мазало. Но на нас ни хареса.

# 223
veselina_s_p, аз в интерес на истината не очаквах да има ефект само със спорт и то по половин час дневно, но съм доволна. Grinning
Устройва ме темпото на топене на кг. за сега. Peace

А ето да ни видите как спим, без да си пускаме дрънкалката и как пеем и как се радваме на нова дрънкалка с образователна цел 3 снимки натам... и как четем книжка, щото сме големи. Mr. Green

# 224
Тони- големи сте сладури. Подсети ме, че и ние имаме такава книжка и трябва да се пробвам да и я дам.

Хайде лека и мека от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт