Добро утро момичета!
Мъртвилото тук е типично лятно!
Дано се забавлявате, защото аз трябва да работя и чакам от вас да чета и гледам снимки! Тази сутрин ме разочаровахте никви ви няма

Хайде спорен ден на всички!
ЧРД със закъснение.
, но се видяхме с Миленка, Духи и семействата им. Сега ги очаквам с нетърпение да си разменим визитата, този път на морето. 

Входната врата е хубава,дограмата също добра,сменете цвета на паркета и готово.Детската бих сменила на всяка цена тоя син ламинат
и тапетите
Кухнята може и да остане така на първо време..,а градината трябва да се подреди ,изчисти и малко райграс,супер ще е .Идеята за барбекю е чудесна има разл. варианти с плъзгащи врати хем лятото е открито,хем зимата затворено. 
поне може да им махнете извивките 

И аз ходя на фитнес -2 пъти седмично,че с тая Турция качих кг..,хубав е ,но нямам компания и скучая 
прати ми снимка на пералното помещение, защото наистина не съм виждала такова ,което да е с размерите на цяла стая. Трябваше да предположа че имаш такова, но понеже не видях. А и тука се ровя по какви ли не огромни къщи, но такова помещение не съм виждала. То май само него и ливинга ще си правим засега, но за пералното няма да се влагат кой знае колко средства, защото двора има изключително належаща нужда от ремонт.

, наистина е красиво тва място Грийн вилидж, бая къщи се виждат вече по баира ........ и там ще се пренасели ех.... дано и пътя да оправят, че вчера карам, карам и следя с едното око данчо за реакции към моя шофьорлък и минах през една бая голяма дупка от съответния път, водещ до селището, че и не намалих
, ама всичко си има пръв път
важното е , че той накрая ми ситсна ръката с " шофьорке, нямам забележки" 
Красоти!
А не звъннах, защото режима ни на Сл. бряг е доста нестандартен. Децата спаха до 19ч обеден сън и чак след това се приготвихме за разходка. Не предположих че сте толкова близо.
Посещението в Париж беше планирано много отдавна, още като видяхме кога е коцерта на Ю2 - просто стана едно много добро съвпадение с нашата годишнина. Иначе да е жив и здрав моя мил вуйчо, който живее тук от близо 20 години и който преди 10 години ни подари билети за Париж и това бе нашия меден месец, а сега е така да се каже вторият ни такъв...
Та спането ни излиза безплатно. Ве пак трябва да отбележа, че цялата организация по концерта е дело на моя мъж
Поздравления за годишнината и за начина на отпразнуване-браво
Дано всички годишнини имате възможност на такива места да отбелязвате
Голяма мечта ми е Париж и макар,че на толкова места съм била все не стигам до там,но ми е голяма тръпка тоя град.Все си мисля,че много ще ми хареса и ще се чувствам така както пишеш.
Моля те покажи снимки,очаквам ги с интерес.
. Сиси пък обяснява на всички, че мама е постригана като Стефани. (само където не съм боядисана в розово
) В събота се видяхме с Люси в Слънчев бряг към 7 часа и после към 8,30 се преместихме в Несебър. Сега като видях вашата програма и още повече ме хвана яд, че не разбрах, че сте там.
(ама нали съм си заплес)
Още от техникума, когато започнах да уча френския си мечтая да посетя този град. Надявам се искрено това да стане някой ден. Ще очаквам с нетърпение снимките ти от Париж. 

Това дете вероятно ще го видим като тръгне първи клас 
Поздрави Калина и нямам търпение да ви видя