Калина на мама Змейковица е малка МАЙска красавица!

• 26 332
  • 279
  •   1
Отговори
# 225

Добро утро момичета!
Мъртвилото тук е типично лятно!
Дано се забавлявате, защото аз трябва да работя и чакам от вас да чета и гледам снимки! Тази сутрин ме разочаровахте никви ви няма Heart Eyes

Хайде спорен ден на всички!

# 226
Галя! Не искам да те разочаровам! За това - ето ме!

Ваня, ти в рая ли работиш? Страшно, страшно ми изглежда по снимките.

Люба, съвет и да дам, едва ли ще е много адекватен... Аз без семейството си не бих отишла никъде за дълго. Но и това е променлива - спрямо обстоятелствата и настройката на човек.

Кате, страхотни снимки! Ама то е ясно.. нали имаш отличие в категорията "Фотограф на годината". А дъщеря ти е толкова малка, толкова сладка, толкова нежна...

От море снимки не ща да гледам изобщо! Знаете ли защо? Защото ме хваща яд, че не съм там... Има да чакам още... Пфу!

Нанчи, преживяване, ама преживяване! Концерт на Ю2! Ми голяма работа си е! И Париж е голяма работа и въпреки че не обичам много много френците, ми се ходи там.. (предимно заради италианци и испанци, дето творбите са им там, ама това е друта тема....) Дай снимки от града, ако може.

Люси, да си здрава и щастлива ти и семейството ти!   bouquet ЧРД със закъснение.

Тъй, ако някой още ще се разочарова или сърди, да каже - аз мога да пиша още. Мир да има само!  Mr. Green

# 227
Гале ето ме и  мен, една крайно несериозна и нередовно пишеща мама. Не ми остава много време за отчитане, но стане ли въпрос за срещи със съфорумки съм насреща.  Wink
Преди две-три седмици бяхме на почивка в Костенец (едно невероятно място) и отскочихме до Пв, да се видим с бандата там. За много голямо съжаление Люба беше на работа и не успяхме да се срещнем с чаровното сем. Кабрански  Sad, но се видяхме с Миленка, Духи и семействата им. Сега ги очаквам с нетърпение да си разменим визитата, този път на морето. Heart Eyes
Предната седмица Люси отскочиха до Бургас и ги заведохме на Фестивала на пясъчните фигури. Ето и малко снимков материал от там http://www.album.bg/anastasia/albums/94397. А в събота отпразнувахме рождения ден на Люси. /тъй като съм голям заплес и „редовно” влизам във форума, разбрах за събитието като отидохме на срещата, за което още веднъж се извинявам на рожденичката/. Беше много забавно, тъй като три дни отлагахме срещата заради променливото време и накрая тъкмо се бяхме настанили в една кръчма на брега на морето и ни заваля як дъжд, със всички екстри, светкавици, гръмотевици /мен малко ме беше страх в началото, но после вече не ми правеше впечатление/. Тери и Сиси си поиграха хубаво и се повозиха на влакче в Слънчев бряг.

/Ани, разбрах, че и ти си била в Слънчев бряг едва вчера. Другия път ще гледам да съм по осведомена, а ти звънкай като идвате или пиши на Скайпа/

Ето малко снимки от Костенец http://www.album.bg/anastasia/albums/94368
Тук от изложението на Ретро автомобили http://www.album.bg/anastasia/albums/94409
А тук има и някоя и друга морска снимка http://www.album.bg/anastasia
Гале, надявам се да съм ти осигурила малко материал за следобедното кафенце. Между другото съм възхитена от уменията на Мариса да кара кънки. Браво на нея. Дано и за в бъдеще бъде все така смела и безсташна. Искам със закъснение да ти честитя рождения ден. Пожелавам ти много усмивки, щастливи моменти със семейството и по-малко ядове.
Олче, честита месечинка на Елина и рожден ден на вашия татко. Да са живи и здрави. Радвам се, че пускаш редовно снимки на малката сладурка и батко Вели. Тези тук са ми любими
Кате, честита ти щерка. Много, много радост да ти носи. Да бъде на мама отмяна и дружка като порасне. И дано по-бързичко се възстановиш.
Нанчи, супер изненада е спретнал съпруга ти. Сигурно си се почувствала много щастлива. А и като гледам как сияете на концерта. Дано и след 100 години се обичате така. И аз чакам снимки от Париж. С удоволствие ще ги разгледам, а се надявам някой ден и аз да стигна до там.
Мария, искам да те поздравя по случай затвърждаването на вашата любов. Пожелавам ти да сте винаги влюбени и да направите поне още няколко хубави дечица като Румката. Вие ще идвате ли към морето?
Ванила, сигурно е голямо удоволствие да се трудиш на такова прекрасно място, сред природата. Искрено ти завиждам. Поздравления за новия автомобил. Да обиколиш много и прекрасни места с него и да си го караш безаварийно.
Ами това е за сега от мен. Дано следващото ми отчитане не е след два месеца. Хубав ден на всички.   Nature Sunny

# 228
Ани-не е малка къщата и много от нещата са нови и могат да останат стига да ти харесват.Аз лично ако имам възможност не бих ги оставила,но пък според приоритетите..Синята тоалетна и мен дразни,но пък е нова и може и да изкарате 2-3 г и после да сменяте,банята е добре,обаче това огледало в коридора бих махнала веднага ,а и срещу врата не се слага не фън шуй хич  Grinning Входната врата е хубава,дограмата също добра,сменете цвета на паркета и готово.Детската бих сменила на всяка цена тоя син ламинат  Peace и тапетите  Peace Кухнята може и да остане така на първо време..,а градината трябва да се подреди ,изчисти и малко райграс,супер ще е .Идеята за барбекю е чудесна има разл. варианти с плъзгащи врати хем лятото е открито,хем зимата затворено. Peace
Наистина добре е за спалнята да се влиза от др. вход..Сутерена може да си направиш чудесно помещение за пране и гладене.При мен е така едно голяяямо и просторно помещение с мивка ,шкаф и празно място..
Мислех да ти кажа на всяка цена да махнеш арките,но видях,че ги харесваш така,че явно вкусовете и стиловете ни се разминават  Simple Smile поне може да им махнете извивките  Peace

На търсещите работа стискам палци и пожлавам успех,на Иночка да свикне и да си хареса новата работа  Peace

Смайли-завидях ти за фитнеса  Crazy И аз ходя на фитнес -2 пъти седмично,че с тая Турция качих кг..,хубав е ,но нямам компания и скучая  Tired

Развеселихте ме с тоя немски ,навремето съм го учила и почнах да си припомням..Дени спец. за теб снимки от морето ще пусна,но ще ги прекръстя,та да те излъжа да гледаш  Sunglasses

# 229
Мимоз, арките ги харесвах докато не бях гледала в разни интериорни сайтове. Вече не ми харесват и искам по раздвижен таван, така че може и да отпаднат. Аз имах книга за фън шуй, но явно съм я дала на някого, защото я търсих да погледна това онова и я няма. Сега като ми каза това за огледалото ще си помисля дали да остане. А за спалнята наистина няма как да и се изведе вход към коридора, освен ако не направя коридор между нея и хола, но това ще го стесни много и без това не е голям. Ето тук скицирах етажа, като не съм спазвала пропорции: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397337&pid=13541295 Мислих си дали да не събера коридора с ливинга и да се получи едно голямо помещение с някакви колони само, но няма да е практично. Плс,  Praynig прати ми снимка на пералното помещение, защото наистина не съм виждала такова ,което да е с размерите на цяла стая. Трябваше да предположа че имаш такова, но понеже не видях. А и тука се ровя по какви ли не огромни къщи, но такова помещение не съм виждала. То май само него и ливинга ще си правим засега, но за пералното няма да се влагат кой знае колко средства, защото двора има изключително належаща нужда от ремонт.

# 230
Ани -ще ти снимам и пратя наистина е голямо над 20 кв. е ,теракот,фаянс ,пералня,шкаф с мивка и пространство свободно,където да сортираш дрехи,гладиш и пр...
Това с разположението на стаите не са го измислили добре.. Thinking

# 231
  • София
поредният заплес да поздрави люси на патерици  Crazy Blush

люси, бъди жива и здрава! Hug

нанчи, честита ви годишнина! мен "френците" хич не ми пречат, Париж ми дай!  Mr. Green

деничке, разсмя ме с този рай Simple Smile, наистина е красиво тва място Грийн вилидж, бая къщи се виждат вече по баира ........ и там ще се пренасели ех.... дано и пътя да оправят, че вчера карам, карам и следя  с едното око данчо за реакции към моя шофьорлък  и минах през  една бая голяма дупка от съответния път, водещ до селището, че и не намалих  ooooh! Blush , ама всичко си има пръв път  Joy важното е , че той накрая ми ситсна ръката с " шофьорке, нямам забележки"  Flutter

това е , живи и здрави да сме, пък сега дупките ги оставям на Герб да ги проследяват и попълват! Бойко каза, че имало нова някаква смес и машини за таз работа, мога да спя спокойно! /ако огрее наше село/

да изкажа възхищението си от снимките на ФАЙ!, децата са много сладки в пловдив! пораснали! ех, кога бяха бебенца.... а Сиси е очарователна, толкова й отива дълга косичка!

# 232
И Ники с нова прическа.. честито. А тези фигури са голяма атракция! Добре че ни ги пускаш да се нагледаме на красоти. Разгледах ви всички снимки!  Whistling Красоти!
В събота и ние мислехме да се возим на влакче, но се отказахме, за да не ни завали по пътя.  Wink А не звъннах, защото режима ни на Сл. бряг е доста нестандартен. Децата спаха до 19ч обеден сън и чак след това се приготвихме за разходка. Не предположих че сте толкова близо.

# 233
Здравейте мили мами,

Сега ,уви, трябва да развенчая някои романтични митове около моя съпруг.  Crazy Посещението в Париж беше планирано много отдавна, още като видяхме кога е коцерта на Ю2 - просто стана едно много добро съвпадение с нашата годишнина. Иначе да е жив и здрав моя мил вуйчо, който живее тук от близо 20 години и който преди 10 години ни подари билети за Париж и това бе нашия меден месец, а сега е така да се каже вторият ни такъв...  Heart Eyes  Blush Та спането ни излиза безплатно. Ве пак трябва да отбележа, че цялата организация по концерта е дело на моя мъж  Laughing А и ми подари страхотен парфюм на самия ден, така че не мога да се оплача хич.  Mr. Green

Иначе в Париж е ужасно красиво и е пълно с изкушения - направо те побърква това изобилие от неща. Усещането е невероятно, навсякъде хората са любезни , усмихнати, внимателни, просто изведнъж разбираш колко е важно всичко това и в каква джунгла живеем в България - под какъв стрес, напрежение и грубост. Тук има някаква свобода в самия въздух, чувствам се така сякаш постоянно имам валидол в устата си - просто всичко ти действа успокояващо и релаксиращо.

Гледахме на брега на р. Сена едни площадки с различни танцови школи, които показваха какво са научили - е направо ме трогнаха тези с аржентинското танго - толкова възрастни хора, а така танцуваха, жените се бяха отпуснали изцяло в ръцете на мъжете си и се бяха оставили да ги водят, като през цялото време танцуваха със затворени очи. Просто невероятна умилителна гледка. Имаше една много млада жена, но явно току-що бе минала курс по химиотерапия и косата и бе опадала почти цялата, но така танцуваше...

Просто в този град има от всичко по много, а хората са невероятно толерантни към всичко случващо се. Разбира се и има и кофти квартали, с много негри и араби, но те са по в покрайнините. И пак са по-добри от нашите крайни квартали.

Красота струи от всичко и навсякъде, единствено ми е ужасно мъчно за децата, но скоро ще ги видя. Като видя тия френски дечица как тичат из Люксембургската градина и направо ми призлява, така ми се иска и моите да са тука, но следващия път вече ще ги взема.

Това е засега...

Целувки, че отиваме да гледаме фойерверките на Айфеловата кула по случай националния празник на Франция...  Flutter

# 234
Нанчи щях да пиша за теб и се отплеснах..  ooooh! Поздравления за годишнината и за начина на отпразнуване-браво   bouquet Дано всички годишнини имате възможност на такива места да отбелязвате  Peace Голяма мечта ми е Париж и макар,че на толкова места съм била все не стигам до там,но ми е голяма тръпка тоя град.Все си мисля,че много ще ми хареса и ще се чувствам така както пишеш.  Heart Eyes Моля те покажи снимки,очаквам ги с интерес.
Ани-аз почти нищо не помня от фън шуй,но огледало срещу врата и то входна е лошо,вади навън положителното и доброто вместо да се задържат в дома..Не помня как точно беше формулирано..В нашия апартамент така бяхме сложили огледалото понеже нямаше др.място и не бях чела фън шуй.. Simple Smile
Още не съм видяла на всички снимките ,но на Ида видях-много пораснала и една такава хитруша сякаш е  Grinning

# 235
Добро утро дами,

Да ви сервирам кафето и да ви пожелая хубав ден.

Ваня, Ани фигурите наистина са много красиви и уникални. Ако ви се разхожда до Бургас, ще ви заведа да ги видите. Като гледам кой кога ще идва в района ми се струва, че 25-ти или 26-ти ще са най-подходящи за среща. А за място аз нямам претенции. Обожавам Поморие, но както ви е удобно на вас. Помислете си и ако сте съгласни направо ще уточним датата и мястото.
Ани, наистина съм с нова прическа. Но се постригах набързо преди да заминем за почивката и дори не ми остана време да се похваля. Отидох при фризьорката за кичури, но тъй като се наложи малко да почакам, и бях в много кофти настроение, като дойде моя ред и й казвам "Режи", а тя се шашна. После изненадах и всички останали около мен, но както каза мъжо "Преди имаше дълга коса, сега имаш прическа"  Simple Smile. Сиси пък обяснява на всички, че мама е постригана като Стефани. (само където не съм боядисана в розово  Wink ) В събота се видяхме с Люси в Слънчев бряг към 7 часа и после към 8,30 се преместихме в Несебър. Сега като видях вашата програма и още повече ме хвана яд, че не разбрах, че сте там.  Banghead (ама нали съм си заплес)
Нанчи, като четох снощния ти разказ и си представих
Цитат
брега на р. Сена едни площадки с различни танцови школи, които показваха какво са научили - е направо ме трогнаха тези с аржентинското танго - толкова възрастни хора, а така танцуваха, жените се бяха отпуснали изцяло в ръцете на мъжете си и се бяха оставили да ги водят, като през цялото време танцуваха със затворени очи. Просто невероятна умилителна гледка. Имаше една много млада жена, но явно току-що бе минала курс по химиотерапия и косата и бе опадала почти цялата, но така танцуваше...
звучи толкова хубаво и романтично ...  Sad Още от техникума, когато започнах да уча френския си мечтая да посетя този град. Надявам се искрено това да стане някой ден. Ще очаквам с нетърпение снимките ти от Париж.

# 236
  • Varna
    И от нас  морски поздрав.

Прочетох, по диагонал, по късно по - подробно ще чета и гледам снимки, че отивам да въдворявам ред в хаоса на този хотел. Сиска, чакаме ви имаш и компания за бирата / от петък и Калина започва при мен Laughing/
   весел и приятен ден на всички.

# 237
Ако има среща на 25-26.07 из Бургаско ще се постарая да съм там!  Sunglasses

# 238
  • Велико Търново
Добро утро,мацки Hug
Нагледах се на хубави снимки.Ники с новата прическа си страхотна!Страшно добре изглеждаш.Сиси е много пораснала и наистина с дълга коса е жестока.

Шуши,на теб честита ти работа Hug

Мимозке,аз не ща да гледам къщи дай снимки на Жулката CrazyТова дете вероятно ще го видим като тръгне първи клас Hug

Ина,моята Божидара цяла година спи и яде за срещата с Бетка и родители CrazyПоздрави Калина и нямам търпение да ви видя Hug

Нанчи,честита годишнина на патерица!Дълги години здраве и хармоничен брак Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MIMETO78!МИМЕ,МНОГО ЗДРАВЕ И КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 239
  • Русе
   Поздрави от Албена!
   Сисе, благодаря, че си се сетила за мен!
   Тук е прекрасно, топло, слънчево...
   Не мога да пиша много, че картата ни за интернет е на привършване.
   Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт