Калина на мама Змейковица е малка МАЙска красавица!

• 26 340
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Много благодаря за хубавите пожелания.   bouquet
За именния ден, има такъв Ден, да Mr. Green. Посветен е на една руска княгиня - Олга, която е покръстила цяла Русия, тачат си я там, както ние Борис, за същото нещо. Peace И всички Оли  Laughing имат имен ден. В т.ч. и логопедката на Вели, вчера и на нея звъннах да честитя. Flutter

Нанчи, зло да те забрави, мила. Честита годишнина и ЕВАЛА на твоя мъж за незабравимия подарък, това ми е мечта открай време. Винаги съм смятала, че човек трябва да инвестира и в спомени, а не само да робува на материалното.

Шуши, чакаме и от теб морски снимки. Ние тази година заради беба ще пропуснем морето, така че разчитам на вас да ме заредите с морско настроение. Hug

Ама тук активността никаква я няма, а в това гадно време... Чудна работа. newsm78

# 211
Вчера писах един пост 5-6 часа и май накрая съм го изтрила.

Люси, да си жива и здрава. Пожелавам ти много успехи, късмет и щастие!
Олче, честит имен ден на патерица. Много щастие и късмет! Много ми харесаха снимките на Ели и Вели. Особено където Ели се смее.

Кате, страхотни снимки.

# 212
  • София
НАЙ-ПОСЛЕ!!! изгря слънце над София. Това ужасно време ме върна набързо към миналата зима  #Cussing out

# 213
  • Русе
   Привет!
   Аз само на бързо да се обадя - стегнахме вече багажа и утре тръгваме за морето! Simple Smile
   От вчера тук почти непрекъснато вали, хич не мога да се настроя за ваканция с това време... Искам си слънцето! Дарито от една седцмица насам все пита кога ще ходим на морето, днес дори беше много послушна, за да мога да приготвя багажа Mr. Green
   Прекрасни снимки на Силия и Елина! Heart Eyes
   На празнувалите мами - поздрави на патерица, много здраве, любов, щастлив семеен живот!
   Успешна седмица!

# 214
Привет отново,

Много ви благодаря за хубавите пожелания... Hug Hug Hug
Още нямам качени снимки, но скоро ще го направя. Да ви кажа, че концерта на U2 беше велик - размазах се от кеф, даже на последната песен се разплаках, толкова готино беше. А сцената беше като космически кораб -светлини, екрани, всичко на 360 градуса, абе мания отвсякъде.

Олче - честит имен ден и ти пожелавам да посетите всички заедно Париж...

Скоро пак ще се включа.

Целууувки  Heart Eyes

# 215
Утрото в София започва обещаващо - със слънце!

Нанчи, завиждам ти за концерта - радвам ти се, че си го изживяла толкова емоционално!
U2 са жестоки, наистина! Да поздравиш Париж и да му кажеш, че Олчето, аз и други мами, СКОРО ще го посетим Naughty !

Отивам да се приготвям за новата работа, че от вълнение пак не съм спала - да се освежа малко...

Тази снимка ми хареса, особено:

Миме, лек път към морето и нали знаеш, че там времето е по-различно и рядко вали. Весело изкарване и много слънце да съберете!

Успешна седмица на всички  Heart Eyes!

# 216
  • София
Наистина хубава снимка, Шуши! Пожелавам ти успешен старт! и споко, всичко ще е ок!

ДОБРО УТРО на всички!

# 217
Eх, че хубаво кафенце на фона на морето..ммммм
Лек първи работен ден Шуши чакам да споделиш къде е това.....
Приятна почивка на морските вече мами - да напечете морни тела и да наснимате палави деца!
Олче, размазах се от кеф по малката бузанка! И Честит ти Имен Ден на патерица - много щастие и любов!   bouquet
Кате Силия е същинско малко бижу, чакаме и тя бързо да направи бузките и да е все така послушничка, че да ни я показваш честичко. Много оригинално снимките да се черно бели, това е да имаш фотограф в къщи и качествена техника разбира се.  Hug
Ти как си - дано е понамаляла болката ти!  Praynig
Мимозата да напомня и на тебе за снимки, защото и аз чакам на вас да ме зареждате с морско настроение и снимки, другите си знаете  Mr. Green
Люба как минаха работните ти дни? Мъжете сигурно все по добре се справят самички, а?  Mr. Green

Много успешна седмица на работещите (не се отнася за Таня защото тя е преизпълнила плана  Mr. Green) на софиянки повече слънце най-сетне, че то това до тука не може да се нарече лято!

# 218
Здравейте!
Много сладурски снимки на бебки сте пуснали. Ето малко снимки и от нашето забягване към морето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399459
Шуши, на Кондора по ниски ли са цените от миналата година? Ние обикновено ходим на Джани, но трябва да го посетим и тоя Кондор че и с тоя клоун наистина е доста забавно там. На теб спорен ден ти пожелавам днес и да пишеш как е минал.

Люси, честит рожден ден на патерица. Олче и на теб със закъснение честит имен ден. Пожелавам ви слънце да грее в очите ви, усмивки да блестят на лицата ви и радост да радва сърцата ви.

# 219
Добро утро и от мен..... Hug
Шуши,стиснала съм ти палци от вчера още-да ти е спорна и по сърце работата Praynig
Нанчи,ще си чакаме снимките и по-подробния разказ...да знаеш Wink...и изобщо не се съмнявам,че всичко е било  невероятно...... и аз се слагам в списъка от мечтаещите за такова изживявяне...
Морските мами,предполагам  вече  са почнали и те да трупат снимков материал.....че да оплакнем и иние окото с малко плажни пейзажи/и хубави мами и деца,естествено/.Ето,Ани вече се отчете подобаващо,за което и благодаря от сърце Hug.......Миме,пожелавам ти и на теб да си починеш добре.... Peace.
Кате,и снимките и дъщеря ти са наистина спиращи дъха!
Галче,работата ми изцеди силиците,че и шефовете са на почивка,та освен моята си работа трябваше да се занимаввам и с доста други задачки-поръчване,приемане на стоки....смяна на бушони и оправяне на ел. инсталацията,че от проливния дъжд в събота стана късо съединение и обекта остана на тъмно и още ред такива задачки-закачки..................а,мъжете се справят-къде криво...къде право.....ама вече и не търся поводи за критика/пък и като се прибера само гледам да се стоваря някъде и да почивам/-важното е,че са оцелели и тоя път...
Тук да ви кажа,че от един час съм в страшна чуденка...нали пращам от сума време кандидатури за работа-и явно в момент на отчаяние съм се записала във една фирма за работа в чужбина,от която днес ми се обадиха с конкретна оферта......която не е никак лоша/като условия на работа,заплащане и местоположение-близо до сестра ми е /,но трябва в съвсем кратък срок да реша дали да я приема....и ако преди това ми се виждаше възможен варианта,в момента меко казано ме хвана шубето да замина и да оставя семейството.....та сега отивам да си направя Н-тото кафе и да мисля...........пък и да го обсъждаме с останалата част на фамилията...........

# 220
Най-после ги качих снимките от концерта.

Ето линка: http://picasaweb.google.com/nadiapavlo/U2StadeDeFrance11July2009?feat=directlink

Скоро ще има и градски такива  Wink

Любе, много обмисли добре и проучи фирмата да не е някое менте-измамник. Стискам ти палци  Hug

Целувки  Flutter

# 221
  • София
 Shocked Люба, не ти завиждам за избора, който трябва да направиш! За колко време е договорът?

Момичета, много хубави снимки!

А н и, гледам не е твърде претъпкан плажа, по-малко ли има тая година?

Нанчи, направо ти завидях за концерта, да знаеш!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 16:04 от Rumya on hold

# 222
  • София
люба,
аз не бих предприела такова нещо понеже едва ли за кратък срок ще изкараш нещо кой знае колко ударно / аз под кратък срок разбирам 3 месеца макс./, а ако е по - дълго ще е мъка за семейството и в двете страни.

днес миа беше с мама на работа и не можах да ви чета, но поне да пусна снимки Simple Smile

тук с децата от лятното у-ще:
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs124.snc1/5333_968 … 4295_390307_n.jpg

навън :
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs124.snc1/5333_968 … 297_2616351_n.jpg

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs144.snc1/5333_952 … 574_5852228_n.jpg

хубав следобед!

# 223
Люба, за каква работа става въпрос? Трябва да си прецениш всички За и Против. Това че е близо до сестра ти е хубаво, трябва да си убедена че тази работа няма да те изнервя, и ще си спокойно за домашните тук. Ако е иначе, просто няма смисъл.
Моя прителка замина за 2г да учи в Германия и след като спечели стипендия да учи там, не се поколеба да остави детето на мъжа си, за
ото беше убедена че това я прави щастлива. Така че стига работата да те удовлетворява(като вид и заплащане) , времето не е от знаечение.
Пожелавам ти да вземеш най правилното решение за теб и семейството ти.

Руми, нистина има по малко хора , отколкото други години, но това само може да ме радва. Поне не е такава блъсканица , а и някой цени падат малко надоло.

# 224
Честити празници на Люси и Олчето,много здраве,късмет и любов   bouquet
Кате-голям зор ама ми прие паролата най-накрая..Много е сладка и миниатюрна Силия  Heart Eyes

Руми-по-изгодно турски лири или евро стига курса на който и обменят тук евро да е поне 2,15 лири ,защото  там за толкова сменят еврото..Ще ви покажа и снимки,а за шопинг Алания си е супер иа доста магазини и задължително пазарлък освен във по-фирмените бутици там ти правят намаление ако вземеш повече неща ,но малко.Обаче да не купува там в евро или да пита как ще и го смятат,че мен хем в марков бутик се опитаха да ме метнат с курса,та добре ,че се усетих  Sunglasses
Иначе МОЛ-ове,аутлети сигурно в Анталия,тук нямах време да намеря аутлети и МОЛ не видях.Имаше някакви измислени тип капалъ чарши,обаче по главната улица има хубави магазини..

не съм дочела всичко сега ще дочитам..

Общи условия

Активация на акаунт