Калина на мама Змейковица е малка МАЙска красавица!

• 26 346
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • София
честито на галчето и нанчи за техните празници!  Hug

насладете се на деня и чакаме снимки Simple Smile

# 196
Честит рожден ден, Галя! Желая ти много здраве, щастие и незабравими моменти с твоето семейство!

Честита годишнина на Нанчи! Много любов още дълги години!

Честит празник на Елинка и татко й на патерици!

Ние заминахме в сряда на женевското езеро и в сряда вечерта и през нощта Килиан го хвана много лоша кашлица. Аз естествено се притесних и на други ден събрах багажа и си дойдохме. Заведохме го на лекар, слава богу не е нещо сериозно - възпалено гърло и подути сливици.

От Силия все още не мога да се оплача - мрънка само когато е гладна, яде през около 2 - 3 часа и не ми виси нон стоп на цицата, имам време и за двамата батковци. Килиан все още не ревнува, много е мил с бебето и много се радва.

Сега оправям снимките, ако Силия е все така кротка, може да пусна до довечера няколко  Wink.

# 197
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГАЛюШАНКА! С най-хубави пожелания за теб, надявам се, че си изкарваш чудесно в тази вечер:

# 198
Галче,честит рожден ден-да си много здрава,обичана и обичаща!Дано и празника ти е да е бил усмихнат и слъчев като теб!
Нанчи,честита Ви годишнина,още много години да се обичате и уважавате и все на такива хубави места да ги отбелязвате годишнините!

Аз се наработих за днес.....и сега съм вдигнала краката и релаксирам/с бира естествено/...,че ако и утре е така натоварено като днес,ще ми се разкатае фамилията.........

# 199
Включвам се набързо да ви пусна малко снимки на Силия http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Silja%20Melissa/.

Парола chorapche

Лека вечер!

# 200
  • София
Страхотни снимки, Кейт! Силия е прекрасна, на последните няколко снимки доста ми заприлича на Килиан.

# 201
  • Пловдив
Леле, Кате, направо се просълзих  Heart Eyes  Страхотна е, много прилича на Килиан наистина ... Да ти е жива и здрава   bouquet

# 202
  • Велико Търново
ЛЮСИ,СКЪПА МИ ПРИЯТЕЛКО HugДА СИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА ОЩЕ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ПО ТОЛКОВА,ДА СИ ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНА И МИЛА,ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ,СЕКС,ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ,ХУБАВИ ПИТИЕТА И МЕЗАТА И ВСИЧКО,КОЕТО СИ ПОМЕЧТАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ! Hug
ОТ ТУК МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕШ ВЕРЕН СЛУГА Mr. Green

Катя,честита рожба!а е жива и здрава малката душица и само радост да ви носи!

# 203
  • София
kate, наистина прилича на Килиан Simple Smile  Heart Eyes чудни снимчици в черно - бяло!

добро утро на всички!

# 204
  • София
Люси, Ч.Р.Д!!!
Колкото си пожелаеш любов, уют и топлина да греят в дома ти, и в очите на любимите ти същества!

Кате, страхотна е малката бубулечка. Heart Eyes Припомни ми колко са уязвими и миниатюрни в началото... Душичка малка. Heart Eyes

Ето няколко снимки и на моето малко човече Heart Eyes, а и по - голямото го има тук там, с ужулена брада, че много луд е станал... Crazy

http://media.snimka.bg/3604/013462996-big.jpg
http://media.snimka.bg/3604/013463229-big.jpg
http://media.snimka.bg/3604/013462994-big.jpg
http://media.snimka.bg/3604/013463441-big.jpg
http://media.snimka.bg/3604/013463551-big.jpg
http://media.snimka.bg/3604/013463563-big.jpg

Аз пък днес съм "била имала" Mr. Green ИМЕН ДЕН  Blush, та отивам да се правя красотна, както и да обмислям менюто. Thinking

# 205
  • София
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на Нанчи с пожелания за много обич:

Люси, ЧРД, пожелавам ти мноо щастие!

Ол4е, Честит ти имен ден и с най-хубави пожелания: и да щракнеш менюто, като го имислиш, нали знаеш, че има ценителки тука  Wink А Елина е толкова сладка, и доста попораснала ми се вижда  Heart Eyes

Малее, що дъжд се изсипва тука... дано се извали до следобед, че Коки се сдоби с поредното ново колело. Ходихме заедно сутринта да му го купим, този път му е идеално по размер и екстри. То направо грейна от щастие   Heart Eyes въпреки че беше аха да завали направихме няколко кръгчета в парка, като спираше да се похвали на всички познати и непознати деца, че има ново "кульо"  hahaha
Сега съм в чуденка как ще ходим на разходки праз седмицата тримата с него, с беба и количката и колелото  #Crazy

Гледам за Лакатник няма ентусиасти, но ако речете - да вземе да се видим с децата в София? Скоро ходихме в Парка ЗАимов - откъм ул. Кракра са направили чудесна детска площадка, а точно до нея има приятна кръчма. Какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 14:40 от Rumya on hold

# 206
Руми, аз съм за една среща в някой парк. Само не знам как да стигна до този парк и дали ще успея.

# 207
Честито на Люси, Галюшана, Нанчи и Олчето.  bouquet
Тук времето беше почти цял ден дъждовно.
Много красиви снимки си направила на Силия, Кате. Дано Килиан е добре, а ти как си. Боли ли те още?
Олче и твоята принцеса е много сладка, особено дето се е усмихнала на една от снимките. Heart Eyes

# 208
Честит рожден ден на Люси/която рабзрах празнува на морето в приятна компания/ и честит имен ден на Оля-да са живи и здрави,много обичани и обичащи и все така чаровни!

# 209
                      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮСИ!!!
 ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА!!!
/чакаме морски рожденни снимки  Wink /

Честито и на Галчето /на патерица/,
на Нанчи за годишнината
и на Олчето за именния ден /не знаех, че има такъв/, за месечинката на Елина и порасналия тати!
Само хубави неща да ви радват, дами!
bouquet   bouquet   bouquet

Кате, да ти е жива и здрава Силия   bouquet ! Толкова е нежна и красива и само каква снимка си й направила - с усмивка... разтопих се...  Heart Eyes Както се казва плю-плю!

Ние снощи се завърнахме от Стара Загора, а преди няколко дни от морето  Sunglasses . Багажи, перални, чистене - знаете как е... Много дъжд ни валя по пътя и в София - ужас.  Иначе беше супер - личи си вече, че децата са по-големи. Марти се заиграваше сам на плажа с кофички и фигурки,  само дето ме побъркваше да стоим във водата по 1 час и не искаше да излиза. Като изключим няколкото малки кавги с гаджето му, се държа прилично...  Laughing Иначе и в самия Слънчев бряг беше приятно - нямаше много хора /ние бяхме в частта към Влас/, нямаше опашки по заведенията. В едно заведение Кондор ни беше любимо - заради вкусните неща и евтини /не можех да повярвам на някои цени/, а имаше и един клоун- много забавен и децата цяла вечер откарваха с него. Човекът каза, че може да ги вземе с него да му помагат  Joy  

Не съм качила още снимки, понеже имам повече в другото семейство, с което бяхме, така че ще изчакам да ми ги изпратят.

Марти е нахапан от някаква бълха и само се чеше, горкото... Мажа с Фенистил, но пак го сърби. Имам и капки, но някой знае ли по колко трябваше да се дават - 5-10  newsm78

Да се похваля, че в понеделник започвам работа, ще ви разказвам подробности по-нататък...

Да не забравя кафето...

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 07:48 от *ШУШИ*

Общи условия

Активация на акаунт