Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава положителен тест за хепатит В?
Какви могат да бъдат последствията от положителен тест за хепатит В по време на бременност?
Какви са препоръките за ваксиниране на партньора при положителен тест за хепатит В?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава положителен тест за хепатит В?
Положителният тест за хепатит В показва наличието на вируса в тялото. Това може да бъде тревожно, тъй като инфекцията може да се е случила без ясна причина. Важно е да се консултирате с лекар и да следвате препоръчаните лечения и превантивни мерки, особено ако сте бременна. Ваксинирането на партньора също е важно за предотвратяване на заразяване.
-
Какви могат да бъдат последствията от положителен тест за хепатит В по време на бременност?
Положителният тест за хепатит В по време на бременност може да предизвика безпокойство, но е важно да се отбележи, че в много случаи вирусът не се предава на бебето. Важно е да се консултирате с лекар за подходящо лечение и ваксиниране на партньора, за да защитите здравето както на вашето бебе, така и на собственото си здраве.
-
Какви са препоръките за ваксиниране на партньора при положителен тест за хепатит В?
Ваксинирането на партньора е от съществено значение за предотвратяване на инфекция с хепатит В. Лекарите обикновено препоръчват ваксиниране на партньора, за да се намали рискът от предаване на вируса. Важно е да се консултирате с медицински специалист относно процедурата и наличните възможности за ваксиниране.
-
Какви са препоръките за бременни жени с положителен тест за хепатит В?
-
Какво представлява бременният мозък и защо бременните жени често се събуждат рано?

Пловдив
Аз явно нещо не съм написала, както трябва. Аз бях на 21, не знаех какво ми се случва, таткото го нямаше, те бяха груби, докторът ме резна с една голяма ножица, после ме заши, докато крещях като в американски филм при вадене на куршум, но аз нито за миг през живота си не съм имала усещането, че раждането е мъка и че съм родила трудно. Винаги ми е смешно, когато го разказвам. Затова винаги съм считала, че ако може някой да ми износи децата, аз ще ги родя пет
дано да си по-организирана от мен и да си посрещнете бебока на новото място 
Това е било през последните 7 години, дали при предишното секцио, дали тази зима след 4 гнойни ангини ми извадиха сливиците, или при всички прегледи в най-различни инструменти в най-различни кабинети всеки ми бъркаше в гърлото, казват че стоматолозите били най-честия заразител, а аз съм ходила точно 1-2 пъти на зъболекар. Човек да го е страх да иде на лекар и в болница, ми те следващия път може и СПИН да ми лепнат. Акъла ми не го побира, човек не знае кое откъде ще му дойде. Сега почвам да търся ваксина за мъжа ми, незнам поръчва ли се, от ХЕИ-то ли се взима, ще видим. Поне той да е ваксиниран. Ма те хората като си тръбят по тлевизията кой да ги гледа и да ги слуша рекламите, откога го говорят и всеки си казва "на мен няма как да ми се случи". А е толкова голям процента на заразените, чета тука из форумите цял ден. Ми това е, не исках да ви плаша, но нека се знае повече за проблема. Децата след 1992г. слава богу са ваксинирани в това число и моето момченце, бебето ще го ваксинират веднага след раждането, както и всички бебета де, но страха си остава до последно. Пазете се мили момичета. Ако някой знае повече по темата може да пише дори и на лични, да не тревожим тук аудиторията.
. не познавам много везни , а са ми особено важни и интересни , откак се роди Васето !
!