Гаденето отминава, ДЕКЕМВРИЙСКОТО тумбаче натежава!

• 12 394
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Много ви благодаря за подкрепата!  Hug
Дано наистина не ми се наложи да взимам тежки решения, макар че са ме налегнали едни съмнения...

# 151
eta, силно стискам палци и на ръцете и на краката (ако е възможно) да се окаже, че всичко е наред и да ти дойде сърцето на място  Praynig Hug

# 152
  • Варна
et -ке забрави за съмненията всичко ще е о.к. Утре, ще излязат
и моите още по-лоши резултати,та може да се чакаме в сряда направо
в Майчин дом. Wink Нищо им няма на бебетата, ЕГН-то ни е криво вече  Wink
Честото за новата женка на mayanka
Добре дошли на новите попълнения.
Cheryl поздравления! Скачайте в  luvbed и действайте  Wink

# 153
Момичета много ви благодаря за подкрепата и най-вече на Ета и jani85. И аз го знаех това, че не могат да ми прелеят друга кръв освен моята, ама пусто в учебниците ми пише че тая инжекция се бие след всяко раждане и кръвопреливане. Но вече съм по-спокойна и се готвя за утрешната среща с бебчето, а и ще запознаем и таткото с рожбата Laughing, така че ще си мисля за хубави неща.

Ета не се притеснявай, това е само статистика. Щом искаш направи амнио за да си спокойна. Praynig

Да се похваля, че се връщам от езерото Ариана, гребахме с лодки, беше много яко, Laughing утре ще кача и снимки.

Приятна вечер от мен

# 154
eta, каквото и да ти кажа, няма да намали тревогата ти. Стискам ти палци за сряда. Сигурна съм, че амниото ще отхвърли всякакави съмнения и ще изкараш останалите месеци доволна и щастлива. Hug

# 155
Ета, Всичко ЩЕ Е наред! Нали знаеш че второто БХС е по-неточно от първото. Процентът грешка е по-голям!
Щом си решила, направи си амнио, резултатите ще бъдат добри! Стискам палци!!!
Аз съм се абстрахирала от темата за момента, на 7 юли съм на фетална морфология. Засега решението ми остава непоколебимо. Дори не съм се обадила на докторката, да й кажа резултата от второто БХС. Просто живея и оставям плодчето да зрее.

Петя, няма страшно. При мен е така като при теб. Ели се роди с минус като мен и не се наложи ваксина. На миседа ми сложиха ваксината. Сега ми следят антителата - в 12г.с. всичко беше ок. Казаха ми в 20 г.с. и в 28г.с. отново се следят. В 28г.с. докторката каза че ще ми бият превантивно ваксината. Вече медицината се справя с това нещо, така че не се притеснявай и не чети стресиращи неща!
Весел празник днес!

Черил!, успешно и романтично бебеправене - сигурна съм че скоро ще се похвалиш с положителен резултат и ще бременеем дори заедно!

Аз пък днес купих страхотни тапетчета за стаята на Ели - в светлосиньо основно, с цикламено, и патешко оранжево, сребърно сиво - много красиви - вече мечтая за апартамента и много ми е гот!  Grinning

# 156

Вторият ми БХС е меко казано ужасен. По-висок е дори от рискът от усложнения от амниото  Tired
Ако направиш и трети БХС може да ти покаже още един коренно различен резултат и вече сигурно ще се побъркаш. Ти самата го знаеш, че това е само предположение, дори не може да се каже и колко % е вярно, а ти коства и причинява толкова много притеснения и нерви и страхове и ... ужас... добре, че няма да го правя.
Дано всичко да е наред и да нямаш причина за още притеснения.

# 157

петя , това е чудна картинка , много специална за мен с която исках да те поздравя за празника , ама явно толкоз си мога - сори Confused! желая ти здраво бебче , грижовен мъж и много студентси купони заедо с тях + отлична диплома ъф корс  Crazy!
честито и на всички други именници в нашата темичка ! здрави и пухкави бебоци в края на годината !

mayanka , ха ! честито сбъднато желание  ladyuu

ета
, желая ти всичките ти притеснения да се окажат неоснователни ! пък според мен се иска по-голяма смелост да направиш амнио . отговорно е да вземеш решение като си наясно с фактите , а не гадаеш и не дай Боже се самозалъгваш ! за мен , на този етап си взела правилното решение , останалото е да имаш търпение и да потърсиш подкрепа от близките си в ужасния период на чакане на резултатите !
ей ме и мен , сега като те чета чак се ядосвам , че не следвам решението си отпреди години , а се юрнах с разни други изследвания , като е ясно , че само амниото може да даде отговор за това заболяване ! но както казах , смятам ,че е човешко да се колебаем и съмняваме , особено за най-важното - нашите деца !

ма какви само спретнати тумбачета сте качили в албума ! пу , пу ! имам проблем някакъв да кача снимките от морето , иначе щяхте да видите що е то бременна хипопотамка !

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:06 от oska

# 158
  • Сливен
Ета вярвам че всичко ще е наред с изследванията и декември ще си имаш едно сладко бебоче. Прегръщам те и стискам палци!!!  Hug

# 159
Ета с теб сме в сряда и стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно  и резултатите да са добри като тези на ФМ!  Hug Щом си решила да го правиш това е правилното решение!

evil дано резултатите ти излязат добри!

Elf Princess страшна мама имаш  Joy затова моята не бих я поканила, че тя все повтаря че на колкото и години да съм пак ще ми е майка... какво ли би чакало мен  Heart Eyes

P.S. С риск да стана натрапчива отново ще помоля някой да ми прати паролата за албумчето, предния път никой не откликна!

# 160
паролата е decdec  Grinning

# 161
Късничко стана ,но реших преди да си легна да прегледам нашата си темичка,и какво заварвам -лошите резултати на ета ,всички сме с теб и мислим за теб и бебчо  ,вярвам че има Бог и той си има план за вас.Стискам палци всичко да е наред !

# 162
eta дано всичко да мине добре! С теб сме  Hug

# 163
Добър вечер, дами! Честито на празнуващите днес- много здраве, щастие и сполуки желая да донесе празника   bouquet

ета, да се присъдения и аз с още четири чифта стиснати палци (на краката и ръце) за резултата от амниото! БХС в този срок и при малко над 25 години дава почти винаги ужасни резултати, но не можеш да живееш с този страх в сърцето си и също те подкрепям за взетото решение и съм с теб, поне духовно- за кураж  Hug

petia_sport , на Ариана е много приятно това лято. Ние последните две недели ходихме там- един път с водно колело, а втория с лодка- е нямаше такова въртене на едно място като нашето, ама си умряхме да се хилим, намокрихме се порядъчно и доволно си тръгнахме с достойнство след като направихме завихряне в центъра на гьола  Laughing А за децата циганите с понитата са голяма атракция. Че даже и чичо с метлички за деца имаше минала неделя, та сега щерка ми е и прилежна метачка, въоръжена с една такава. Изобщо- готино място за деца и родители е там и се радвам, че и вие сте се забавлявали  Peace

Снощи разгледах снимките в албумчето- красота!!! Ама много не са се разписали, като мен самата  Embarassed Трябва да се стегнем в кръста и да дадем по една муца за визуална представа...

Лека и спокойна вечер, момичета желая, а утре красив, слънчев и спорен ден   bouquet

# 164
ЕТА, желая ти хубав резултат! Hug
Може ли да пратите и на мен паролата за албумчето, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт