От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 165
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ей,пияници - пак сте пили и сте се веселили без мен........еее,ама Ив,на нищо не прилича това Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Обаче,като гледам снимките,на които личи колко добре ви е било/Деси,браво,отново супер снимки Peace/, и като гледах апартаментчето на Ивонска - не мислите ли ,че някак много му ходи да има много деца там,а Thinking Mr. Green Mr. Green Ив,сори,обаче, заради дизайна - трябва да се "сложат "още няколко деца/собствено производство Party/ там,в средата- знаеш ли,как ти освежава апартамента Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing

Цвет, изглеждаш прекрасно Hug
Фръцлата Сту,както винаги ,изглежда палава Wink Само не видях отслабналата Викс,та да и се зарадвам мотивиращо Twisted Evil Mr. Green
 Селма, я се стягай, и си отваряй една сладкарница, с детски кът,че то твоето вече не се трае - торти,сладкиши, и разни подобни - дай им популярност - хем бизнес ще въртиш,хем ние ще похапваме сладко,хем и децата ще си се отглеждат ,както обикновенно - давай,мисли и действай Peace
А онова малко,сладко бебе ,което кротко си спеше - много ми подадна Grinning
Манански - ти изглеждаше релаксиращо и освежено - ето къде ти е тайната мна теб Grinning/на маса,с приятелки/ Grinning
Ивонска - както винаги,като перфектната домакиня,зад бара,приготвяйки поредното мохито,  и паста с тънки,френски сирена Mr. Green

Ако съм изпуснала някой - да ме прости,толкова видях от снимките,ако съм видяла всичките де Rolling Eyes
Как сте мацки,освен ,че преодолявате жегите с добро настроение,качествени напитки и мръсно подсъзнание Laughing Laughing

Аз съм в Приморско, децата растат на чист въздух,морски вълни и юнско слънце Sunglasses Sunglasses Искам ,не искам - всеки ден съм на плажа, с трима талибани/моите две и племенника/, а като се присъединят и родата/разбирай децата на братовчедите,за които съм любимата леля Flutter/ - отново съм многодетна млада майка, и к'во да ви кажа - как да се излъже някой татко да ме погледне, като ме види с толкова деца,а Sad Wink Wink Mr. Green Mr. Green  

Яжте ,пийте и се веселите, и не ме забравяйте - аз може по-рядко вече,ама пък качествено се включвам Grinning Grinning

Ако някой се завърти към Приморско - да свирка Peace

Айде - наздраве и със здраве  grinning039 cheers newsm01

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 18:19 от magnoliamm

# 61
  Magnoliamm,добре си дошла!Голяма си свежарка ,както винаги! Hug Hug Hug
  Свекървата ми е вече тук и да ви кажа съвсем друго си е още някой да се включи в детегледането!Има и желание ,и търпение жената!И аз по-спокойно си подишвам. Grinning

# 62
Селма, възползвай се максимално от помоща! Действа добре и физически, и психически някой да те отмени!

# 63
Действа добре и физически, и психически някой да те отмени!
  Абсолютно! PeaceВече го усещам! Wink Grinning

# 64
Селма, чудесно е, че ще имаш време да отдъхнеш!  Hug

И понеже след вчерашната бъбречна криза реших, че е крайно време да наблегна на бирата  Blush  - Наздраве!  beer

# 65
   По-добре ли се чувстваш ,Ехо? Rolling Eyes
   На здраве! cheers

# 66
Личи си , че е лято от хайманосване и бира се лее, не пишете  ама хич   Crossing Arms

# 67
Привет мацки  Hug Hug Hug
Гледам нареждат се нещата - една на море при мама, друга на море в Гърция (Ива), трета със свекърв вкъщи Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а русенки пият ли пият Mr. Green Crazy
Ива ви праща поздрави - рони едни крокодилски солени сълзи пред гладкото и синьо море Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Иначе ние сме добре, аз още мноооооооого страдам за Майкъл и съм само на тази вълна, така че не се разписвам често Sad
Айде наздраве  beer2

# 68
Здравейте!
Светле  Hug

Ним, нали ме питаше за прическата и нямам търпение да се похваля! Днес отидохме да фризьор семейно, аз само за връхчетата и като ми скимна взех, че се подстригах късо! Голям кеф, направо се чувствам мнооооого добре! Ще се снимам и ще покажа скоро. Реших, че няма смисъл да чакам да отслабна, големият гъз си е голям независимо косата дълга ли е, къса ли е  Joy

Прегърдки за всички  Hug

# 69
Я направо в четвъртък някой да си вземе фотото и ще се покажем после дружно  Hug

# 70
Я направо в четвъртък някой да си вземе фотото и ще се покажем после дружно  Hug
Аз ще взема моето!

# 71
  • София
И аз съм като Сту страдаща за Майкъл, все него слушаме в офиса и ми е едно кофти Cry!
Магну, ведрото ти настроение много липсва тук!
Лилянчо кажи от къде я извади тая смелост,аз от както се помня съм с дълга коса и все не мога да се престраша да я отрежа, а ми е много гъста и лятото .... Sick
Давай снимки!

# 72
И аз съм като Сту страдаща за Майкъл, все него слушаме в офиса и ми е едно кофти Cry!
Магну, ведрото ти настроение много липсва тук!
Лилянчо кажи от къде я извади тая смелост,аз от както се помня съм с дълга коса и все не мога да се престраша да я отрежа, а ми е много гъста и лятото .... Sick
Давай снимки!

Преди няколко години бях отрязала коса почти до кръста, за да направя къса, тогава се чувствах много добре, кипях от сили и енергия, липсваше ми това време и тази Лиляна и по този начин си направих презареждане Simple Smile

# 73
Аз така направих преди няколко месеца и съм доволна  Grinning

# 74
Лилянчо, и аз така съм правила - от дълга коса до кръста я резнах съвсем късо и се изрусих. Майка ми като ме видя се разплака Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче на мен ми подейства страхотно и до ден днешен правя така като ме хванат дяволите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт