Обаче,като гледам снимките,на които личи колко добре ви е било/Деси,браво,отново супер снимки
/, и като гледах апартаментчето на Ивонска - не мислите ли ,че някак много му ходи да има много деца там,а
/ там,в средата- знаеш ли,как ти освежава апартамента Цвет, изглеждаш прекрасно

Фръцлата Сту,както винаги ,изглежда палава
Само не видях отслабналата Викс,та да и се зарадвам мотивиращо Селма, я се стягай, и си отваряй една сладкарница, с детски кът,че то твоето вече не се трае - торти,сладкиши, и разни подобни - дай им популярност - хем бизнес ще въртиш,хем ние ще похапваме сладко,хем и децата ще си се отглеждат ,както обикновенно - давай,мисли и действай

А онова малко,сладко бебе ,което кротко си спеше - много ми подадна

Манански - ти изглеждаше релаксиращо и освежено - ето къде ти е тайната мна теб
/на маса,с приятелки/ 
Ивонска - както винаги,като перфектната домакиня,зад бара,приготвяйки поредното мохито, и паста с тънки,френски сирена
Ако съм изпуснала някой - да ме прости,толкова видях от снимките,ако съм видяла всичките де
Как сте мацки,освен ,че преодолявате жегите с добро настроение,качествени напитки и мръсно подсъзнание
Аз съм в Приморско, децата растат на чист въздух,морски вълни и юнско слънце
Искам ,не искам - всеки ден съм на плажа, с трима талибани/моите две и племенника/, а като се присъединят и родата/разбирай децата на братовчедите,за които съм любимата леля
/ - отново съм многодетна млада майка, и к'во да ви кажа - как да се излъже някой татко да ме погледне, като ме види с толкова деца,а
Яжте ,пийте и се веселите, и не ме забравяйте - аз може по-рядко вече,ама пък качествено се включвам

Ако някой се завърти към Приморско - да свирка

Айде - наздраве и със здраве
- Наздраве!

!