От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 173
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Аз така направих преди няколко месеца и съм доволна  Grinning

О, Андж Simple Smile Печеш ли дупЕто Laughing

# 76
  • Русе
Лелянчо  Hug Много се радвам, че вече сте тук  Heart Eyes Момичета, дайте ми още малко време да помисля за заведение  newsm78 Нещо не мога да го измисля. Всъщност, ако някой има предложение - да го сподели! Имам нужда да ви видя, че пак нещо съм се бъгнала  Tired Днес излязоха резултатите от вагиналния секрет на Дени - има някаква бактерия, която ще борим с АБ. А като знам тя как пие АБ - простоооооо...
Хайде, целувки....

# 77

Само в събота и неделя  Grinning

# 78
Лилянчо, и аз така съм правила - от дълга коса до кръста я резнах съвсем късо и се изрусих. Майка ми като ме видя се разплака Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче на мен ми подейства страхотно и до ден днешен правя така като ме хванат дяволите Crazy
Теб кога те пускат въобще  Twisted Evil
Цеци е с 39,3 Т и аз се бъгвам тотално  Confused

# 79
  • Русе
Рали и Манана  Hug за малките душици и бързо възстановяване им пожелавам!
Лили - честита прическа, ще я видим в четвъртък Simple Smile
Селма - добре е, че имаш отмяна в момента  Peace

За срещата вече окончателно съм на линия  Flutter  Предлагам, като заведения с лятна градина "Сити", "Дел Кано", "Пристан", "Рила" - отдавна несъм ги посещавал и нямам наблюдения как са в момента, но преди бяха много добри  Peace  Това са само подхвърлени идеи, ако имате друг вариант няма проблеми  Wink , а също и "Олимпиец"

Хайде отивам да чистя, докато пералнята ми изпере, че и детето трябва да си прибираме  Laughing

# 80
Към предложенията на Ели да добавя и Кристал  Peace
Рали и Манана  Hug

# 81
И аз съм за Кристал!!! И да завали има къде да влезем...

Целувки на Цецко! Дано не е сериозно...   Hug

# 82
И аз съм за Кристал! Да запазя ли маса???

# 83
Или Олимпиеца? Дайте да решим!!

# 84
  • Русе
Или Олимпиеца? Дайте да решим!!

Не ме бърка - където кажете  Flutter Нека Рали и тя да каже какво мисли.

Лилянчо - днес те мернах да караш колата и да ти кажа много си сладка с новата прическа  Peace ( нали несъм объркала шофьорката на една симпатична бяла кола  Thinking )

Наздраве

# 85
И на Олимпиец е хубаво, но там като завали май няма къде да се приберем... Само да кажа, че Ани ще дойде и ще доведа още една приятелка (повечето я познават)

Елина, снощи си пийвах такова винце... мммм наздраве!!!!

# 86
  • София
Манана, дано е от типичните бебешки тридневни трески и скоро Цеци да е добре.  Praynig

Рали, а защо сте пускали вагинален секрет, какво те усъмни?

Лилянчо, ВЕДНАГА ми прати снимки, може и на лични. Аз вече няколко пъти съм на косъм да се подстрижа късо и да се боядисам тъмно червена, но ме е страх и ми трябва малко стимул... Whistling

# 87
  • Русе
.....Елина, снощи си пийвах такова винце... мммм наздраве!!!!

Аз в момента  Joy  ( зимата бях на водка, но нещо ми писна и сега съм обърнала на бяло вино, а Мезека е любим на цялото семейство  Laughing )

# 88
Лилянчо, ВЕДНАГА ми прати снимки, може и на лични. Аз вече няколко пъти съм на косъм да се подстрижа късо и да се боядисам тъмно червена, но ме е страх и ми трябва малко стимул... Whistling

Аааа, не на лични. Искам и аз да видя снимка.  Crossing Arms

Рали, Манана, бързо преборване на вирусите и бактериите.  Praynig  Hug

# 89
Елина, благодаря, сигурно аз съм била, карах мъжа ми да пие бири, пък аз ги гледах само  Tired

Ним, сега не мога, влязох за малко, утре рано ще пътуваме за Бургас и да имам време да поспя. Ще има снимки, обещавам.

За заведението нямам никакви претенции, аз не ги знам къде са тези, за които говорите, така че ще трябва да ми обяснявате  Blush

Общи условия

Активация на акаунт