От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 160
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да благодаря и аз на Ивонска  bouquet за чудесното посрещане и прекарване  Hug. За вкусотиите - нямам думи  Grinning. Много съм щастлива и че нагушках една малка принцеса, много мило ми стана  Heart Eyes - такова сладко малко мишле. Леле нашите разбойници, кога пораснаха  ooooh!, колко бързо се забравя - сякаш не са били и те толкоз мънички  Thinking.
Селма, надявам се, притесненията ти да се окажат излишни  Praynig.

# 31
# 32
  • София/Варна
ПП. За незапознатите, у дома не е чак такъв хаос, както изглежда на компроматите от КайРенн!!!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Е, те дЯцата се постараха да го сътворят хаоса Wink.

# 33
  • София
ПП. За незапознатите, у дома не е чак такъв хаос, както изглежда на компроматите от КайРенн!!!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Е, те дЯцата се постараха да го сътворят хаоса Wink.

Ей тук се потресох и аз самата...  Crazy

# 34
На мен ми се струва в реда нещата  Grinning Само после да не подреждам аз.

# 35
Много готини снимки, май само младежи са били newsm78

# 36
ПП. За незапознатите, у дома не е чак такъв хаос, както изглежда на компроматите от КайРенн!!!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green
  Не е,не е! Peace Докато не пристигнат гостите с децата! Laughing
   Само като се сетя,как Алекс една след друга изпразваше някакви кутийки с дребни играчки и цялото им съдържание се търкаляше по пода. ooooh!

Да ви кажа Шошка говори много добре и е невероятно послушно хлапенце!В някакъв момент го подканих да мине с количката през терасата,а той ми сочи краченцата си и казва:Шоши е бос,не може да ходи на терасата!
    Онемях! Shocked Поздравления на мама-Ива!  bouquet

# 37
Супер снимки и много настроение
Ив, ти ела да видиш в къщи какво е   Embarassed а е само Пухкавел

# 38
  • София
...
Ив, ти ела да видиш в къщи какво е   Embarassed а е само Пухкавел

Верно ли да дойда??!  Flutter  Party

...
    Да ви кажа Шошка говори много добре и е невероятно послушно хлапенце!В някакъв момент го подканих да мине с количката през терасата,а той ми сочи краченцата си и казва:Шоши е бос,не може да ходи на терасата!
    Онемях! Shocked Поздравления на мама-Ива!  bouquet

Blush Blush Blush

# 39

Много сладко ми звучи - Шошка Simple Smile

# 40
 O,Шмети!!! Hug
  Къде се губиш ти?Включвай се по-често!Липсваш ни! Simple Smile
  Какво прави малката принцеса?

Селма благодаря ти за вниманието!  Grinning  Hug
Ами, на гости сме при мама  Party - всеки ден ви чета, но като тръгна да пиша, нещо не намирам какво и така ... Rolling Eyes

Ванеса след шарката, нещо все е болна - подсмърчаща, с червено гърло и т.н. екстри ...  Crazy - сега уж се пооправя вече и така. Simple Smile
Сериозно е влезнала в бебешкия пубертет, и къса нерви наред.  Mr. Green
Това е, нищо ново и необичайно. Все познато за всички ежедневие.  Grinning

То като гледам е станало ракиено време  Mr. Green ... та .. ха .. НАздраве ...  beer

# 41
  • София
Страхотни снимки, страхотни деца, колко много са пораснали! Simple Smile А вие така ми липсвате, мрън...  Sad Heart Eyes

# 42
  • София
Страхотни снимки, страхотни деца, колко много са пораснали! Simple Smile А вие така ми липсвате, мрън...  Sad Heart Eyes

И ти на нас!  Hug Ама... подхвана кариерата и те не видЕхме...  Sunglasses

# 43
Много хубави снимки. Децата са много сладки и наистина са доста пораснали.

ivonska, не трябва да мислиш, че е хаос. Просто децата така обичат да си играят.

Селма, как е Алекс?

Ехо, пиши по-често, за да не се притесняваме.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт