От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 136
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
   Сега има много вируси,Шмети.Май и другите дечица са все подсмърчащи,като твоята Ванеса.
   Ти?След шарката?Освен,че си олекнала чувствително.....Оправи ли се иначе?

Flowerlina,Алекс е добре(ако не броим едно падане навън,след което  не можеше да стъпи на едното си краченце и все падаше).Иначе достоинството му не изглежда по-различно от преди. Praynig Simple Smile

# 46
# 47
  • Русе
Добро утро!

Аз и днес съм на работа  Tired Русенки, дайте ми малко време да помисля за кръчма, че нещо не се сещам в момента! Аз ще имам грижата да запазя маса. Лилянчо, ти вече тук ли си или предстои да си идвате  newsm78
Желая ви слънчев ден  Heart Eyes

# 48
 Този път влизам да се изсипя. Тази сутрин обиколихме малко болниците. От сутринта имах силни болки в корема и кръста. Оказа се, че не съм тръгнала да раждам, а проблема идва от бъбреците. Бебето е притиснало единия бъбрек и не може да се отдели урината. Сега трябва да следя да не вдигна температура.  Tired

# 49
  • Русе
Този път влизам да се изсипя. Тази сутрин обиколихме малко болниците. От сутринта имах силни болки в корема и кръста. Оказа се, че не съм тръгнала да раждам, а проблема идва от бъбреците. Бебето е притиснало единия бъбрек и не може да се отдели урината. Сега трябва да следя да не вдигна температура.  Tired
Ехо  Hug Дано бебочето да се завърти, за да не ти създава проблеми  Praynig Къде сте всички  - по разходки ли?

# 50
   Ехо,миличка!Дано бебето се сети да се завърти малко! Praynig

# 51
# 52
  • Русе
Ехо  Hug  

Русенки, ако нещо не се провали ще се постарая да се включа в четвъртък  Blush

Ние бяхме на непланирана разходка извън града. Йоан се цопка в Дунава и не му се излизаше  ooooh! . После хапнахме рибка на едно заведенийце и се прибрахме. ( за запознатите ходихме до Ряхово )

Йоан сега гледа Бамби и все още не е лягал за следобеден сън. Но то и вчера така се получи  Rolling Eyes ( легна в 19ч и стана в 8ч тази сутрин - това никога несъм го виждала при него )

Относно памперсите мога да кажа, че вече ги зарязваме ( но дано не се обърка нещо ) - от няколко нощи спи без, а като се размърка нещо го слагам на гърмето, гушкам го, свършва си работата и продължава да спи. Имам за сега само едно поражение снощи като легна толкова рано, защото до последно си мислех, че ще се събуди да играе  Laughing

Хайде по-късно пак ще ви надникна  Hug

# 53
Добро утро!!!

Весела и спорна седмица със здрави деца и майки!!!
В четвъртък ще гледам да съм на линия...  Hug

# 54
  • София
Успешна седмица и от мен! Само усмивки и никакви болести да няма!  Simple Smile

# 55
Дано!

Имаме ли заглавия за темите? Ето едно:
Две години и половина - задружна Януарска дружина!

# 56
Успешна седмица и от мен! Само усмивки и никакви болести да няма!  Simple Smile

Дано!

# 57
Привет от българска земя! На линия съм в четвъртък  Hug

# 58
Аз също съм на линия за четвъркък!
Рали действай и казвай къде ще се видим!
Светле ти ли ще се обадиш на Анито??

# 59
Утре ще ходя при Ани и ще я осведомя  Peace

Лиле, добре дошла!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт