От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 170
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!
Прегръдки за Сту и Мони, скоро да низардавате с хубави новини.
Болните дечица да оздравяват бързо!

При нас нищо интересно няма, освен, че пак ще се местим, но това вече със затворени очи го правя  Mr. Green
Привет на завърналите се от почивка!

# 181
  • София/Варна
При нас нищо интересно няма, освен, че пак ще се местим, но това вече със затворени очи го правя  Mr. Green
В кой район се местите?

# 182
Района не го сменяме. Все около Руското се въртим Simple Smile

# 183
Ноеми, на кой хотел бяхте?

# 184
  • София
Ивееееееее,
твойто пожелание за "рядко щастие"ни застигна с пълна сила в 2 часът през ноща Sick.
Бързо се яви моля те да ме орисаш с нова кола и млад засукан шофьор,щот ми се вмираса душичката вече...

# 185
  • София
И аз това щях да питам,че и ние сме се засилили за Албена.

# 186
  • София
...
Ив, така като гледам,точно когато се върна, и ще си в новият апартамент - направо оттам да мина,а Mr. Green Mr. Green
...

Носи си кофа и парцал.  Mr. Green Заведението ще предлага евтино и топло вино в пластмасови чашки, сервирано на окапан с латекс вестник "Шок".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 187
  • София
Ивееееееее,
твойто пожелание за "рядко щастие"ни застигна с пълна сила в 2 часът през ноща Sick.
Бързо се яви моля те да ме орисаш с нова кола и млад засукан шофьор,щот ми се вмираса душичката вече...

Еееееееее, чак толкова бяла и добра не съм!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party

NB. Да минава дрисъка, айде! Взимам си го назад.  Mr. Green

# 188
  • Русе
И аз влизам днес да се изсипя  Cry
Майка ми влезе в болница през ноща ( със световъртеж - някакво нарушение на нерв ) - все още не са й казали резултатите от скенера  Rolling Eyes
Йоан няма кой да го гледа, защото свеки щяла да ходи някъде или вече е заминала. Иво днес си остана в нас с него, но незнам утре как ще процедираме. Сега ги чакам от басейн да се приберат, а аз мисля ли мисля  ooooh!

Хайде на всички пожелавам бързо справяне с нежеланите проблеми  Hug

# 189
  • София
Намерих нещо уникално и ще ви го споделя (и без това напоследък някои от вас споделят много трудни моменти с близки хора...):

"Има ли живот след...?
Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти? "

# 190
  • София, Лагера
И аз това щях да питам,че и ние сме се засилили за Албена.
Във Вита парк. Но направих резервация в началото на април  Rolling Eyes

...
Ив, така като гледам,точно когато се върна, и ще си в новият апартамент - направо оттам да мина,а Mr. Green Mr. Green
...

Носи си кофа и парцал.  Mr. Green Заведението ще предлага евтино и топло вино в пластмасови чашки, сервирано на окапан с латекс вестник "Шок".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мдам... ще донеса и кренвирши. Ще ги белим със зъби. И Зрънчо, направо разсипано върху вестника (може и "Уикенд"). А, за да съответстваш и ти на картинката, ще се наложи за зарежеш Давидоффа и да пушиш Мелник.. ама трябва да се научиш да пушиш без да държиш цигарата, само със зъби да я стискаш така, че добре да омокриш филтъра! (и да притваряш едното око от страната на цигарата, за да не ти влиза дима в него) hahaha

# 191
  • София
...
Мдам... ще донеса и кренвирши. Ще ги белим със зъби. И Зрънчо, направо разсипано върху вестника (може и "Уикенд"). А, за да съответстваш и ти на картинката, ще се наложи за зарежеш Давидоффа и да пушиш Мелник.. ама трябва да се научиш да пушиш без да държиш цигарата, само със зъби да я стискаш така, че добре да омокриш филтъра! (и да притваряш едното око от страната на цигарата, за да не ти влиза дима в него) hahaha

... мазна коса, затъкната в разбриган розов ластик, черно под ноктите и лилава смучка на врата...  Mr. Green

# 192

Цитат
Намерих нещо уникално и ще ви го споделя (и без това напоследък някои от вас споделят много трудни моменти с близки хора...):

"Има ли живот след...?
Две бебета си говорят в корема на бременна жена............

Браво,Ивонска,че го сподели с нас!Между другото по, случайност или не,съвсем скоро същото нещо го чух и от един друг източник. Simple Smile
    Елина,много сили ти пожелавам. HugДано това при майка ти е нещо временно и дано се оправи по-бързо! Praynig

# 193
  Аз да ви се похваля... Wink
  Сега се прибирам от едно участие,къде бях "гвоздей на програмата".Когато пеех една от песните,някои гости в публиката плакаха.Осипаха ме с маса коплименти,поздравления и нататъшни покани(дано мога да ги приема ,когато стане въпрос  Praynig )И така! Grinning
  Щастлива съм,защото бях затъжала за професионалните си изяви. Simple Smile

# 194
  • София
 Аз да ви се похваля... Wink
  Сега се прибирам от едно участие,къде бях "гвоздей на програмата".Когато пеех една от песните,някои гости в публиката плакаха.Осипаха ме с маса коплименти,поздравления и нататъшни покани(дано мога да ги приема ,когато стане въпрос  Praynig )И така! Grinning
  Щастлива съм,защото бях затъжала за професионалните си изяви. Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дай и подробности, дееее (и снимки може)!  Crossing Arms

ПП. Отива един подпийнал татко да си взима детето. Излиза госпожата с детето, но изведнъж се усеща, че му подава друго дете. Започва да се извинява и преди да влезе да изведе неговото дете, бащата промърморва: Е, какво значение има? Нали утре ще го връщам.  

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 23:30 от ivonska

Общи условия

Активация на акаунт