Отговори
# 105
Теди, каква марка ти е лаптопа? Питам, защото моя е Тошиба и аз преинсталирах от Виста на ХР в оторизирания сервиз за около 20-30лв. Те си имат и драйвери и всичко. Там ми казаха, че могат и да запазят програмите, ако има такива, но в моя случай нямах още нищо качено. Така, че пробвай в такъв сервиз във Варна.

# 106
  • Varna
Уффф, много тъжни истории, но пък и много силни жени, браво!  Hug
 Ние от днес се захранихме с 2-3 лъжики тиква, ама такава погнуса, такова плезене  и изкарване на храната беше, че  нямам думи, даже след 30 мин и повърна... ама както и да е, утре пак.  Mr. Green Тази ми беше домашна, освен да пробвам и с готово пюре... но ще се помъчим още ден -два.
 Може ли въпросче към захранилите вече мами- домашното картофено пюре с какви картофи се прави-пресни или стари или няма значение?
 Благодаря предварително и лек ден на всички!  Hug

# 107
Mia66 и моя е Ту шиба, ту не шиба  Mr. Green много ти благодаря , че ми даде светлина в тунела  newsm51  Hug Ей и ако наистина запазват и програмите ще е идеално БЛАГОДАРСКО   bouquet

# 108
  • София
Честити месечинки на празнуващите!
autumnsphere и на нас ни се е случвало. По едно време си обръщаше главата само на 1 страна, посягаше само с тази ръка и т.н. Колкото повече го мислех, тя толкова повече задълбочаваше "симптомите". Накрая питах и педиатърката и ортопеда и 2-та ми казаха, че съм параноичка. Откакто ме успокоиха вече си мърда равномерно Simple Smile. Така че ако много се тревожиш питай лекар, но според мен всичко е ок. Но от тогава ми остана едно притесненийце - много често си държи едното оче по-притворено от другото newsm78. При някой от вас има ли такова нещо? Не е възпалено, просто не ги отваря еднакво.
И още 1 въпрос имам. Аз не се справих с кърменето изобщо - продължих с опитите до към 2-рия месец. Кърма нямах почти, но до ден днешен прокапва по много малко. Трябва ли да ходя на мамолог и да пия нещо да спре или ще стане от самосебе си?
Коте, дано бързо се оправят нещата при теб!

# 109
  • София
Но от тогава ми остана едно притесненийце - много често си държи едното оче по-притворено от другото newsm78. При някой от вас има ли такова нещо? Не е възпалено, просто не ги отваря еднакво.
Според мен няма нищо. И моята бубка е така, но аз съм си гледала мои снимки като бебе - абсолютно същото.. Все едно едното оче вечно се усмихва Simple Smile /говоря ти за очевидна разлика, но все пак не е едното да е полузатворено Wink/ Към днешна дата продължава да има разлика в очите ми, но честно казано може и да се забележи, а може и не Simple Smile
Все пак много са малко хората със симетрични лица  Peace

п.п. мрм, виж я малката в подписа - дясното оченце е по-затвореното. На живо още повече си личи

# 110
Mia66 и моя е Ту шиба, ту не шиба  Mr. Green много ти благодаря , че ми даде светлина в тунела  newsm51  Hug Ей и ако наистина запазват и програмите ще е идеално БЛАГОДАРСКО   bouquet

Теди,могат да ги запазят естествено.Просто ги местят в папката,в която ще се съхранят.Аз не мога да ти го обясня много добре,защото не разбирам чак толкова..Например аз преди преинсталация си местя всичко /снимки,музика и т.н./ в папка С..Абе те хората си знаят работата.Аз не мога да го обясня..Правя някакви неща,но не мога да обясня какво правя...

# 111
  • София
mrm, и при нас лявото оченце е така, даже бяхме на офталмолог (е как не! hahaha) и тя каза, че всичко е ОК.

Мисля, че трябва да идеш на мамолог за кърмата.

# 112
Леле,момичета...бях оставила Гошко на средата на спалнята и отидох в кухнята да мия чиниите.Луд късмет беше,че отидох навреме в спалнята,защото малката гъсеничка отишла точно до ръба на леглото и гука и се хили ooooh! Как е минал повече от половин метър,незнам...Не е ли рано да започва да пълзи?

Лелееее,взе да става страшно!! Добре че засега Наско е по-мързелив,та освен да се обръща друго не може да прави.....

# 113
Фокси, ти си имала късмет - Краси вече има 2 опита за летене, но не му се отвориха крилете и познайкакъв беше резултата Mr. Green

# 114
Фокси, ти си имала късмет - Краси вече има 2 опита за летене, но не му се отвориха крилете и познайкакъв беше резултата Mr. Green

А,късмет....Той ми е падал тъкмо два пъти от леглото и един път,преди да стане на 1 месец,от кошницата за кола...Ще си пребия децата и няма да разбера... ooooh!

Между другото първия път,когато падна от кошницата,главичката му се сплеска съвсем леко от едната страна...Не че се забелязва,ама толкова виновна се чувствах,дори и вината да не беше моя...

# 115
Много са подвижни и естествено опасността дебне от всякъде, но колкото и да се опитваме да бъдем до тях има 1-2 сек.,които са достатъчни да измайсторят нещо хитро и да ни скрият шапките.
Но иначе явно водите класацията за падания

# 116
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Моята неравна битка не върви добре... Цял ден цедене, бебето гладно, не иска да суче, хранихме се с АМ (купила съм Лактана БИО, някой ползва ли го), компреси, зеле, лецитин....резултатът е 38,5 температура, много силна болка и ярко червена гърда. Sad Обадих се на д-р Ташков и му разказах моите неволи и той ме прати да си купя Аугументин и утре на преглед при мамолог при него.
Ами реших да не се тровя и да гледам напред! Нищо не мога да направя, ето днес сука единия път и от двете гърди и се събуди след 1 час гладен като вълк! Явно нямам достатъчно папо на този етап...
Искам да ви питам дали сте пили този антибиотик и как е? Не съм боледувала и пила антибиотик от някъде поне 10 години...
После ще прочета всичко, само искам да кажа на Дорето да престанеда го набеждава прекрасното дете с най-страшни болести и да отиде да го гушне и да го цунка звучно по дупето! hahaha Hug

Много много благодаря на всички за съветите и съпричастността! Hug Hug Hug

# 117
  • София
Айдеее, и Котето ме порицава, значи наистина съм откачила... Аз си го знам, де! Понякога наистина ми се иска да не съм толкова луда! Cry

Коте, що не питаш, аз пих Аугментин по време на бременността, никакви странични ефекти нямаше, нямах гъбички...

# 118
  • Стара Загора
КОте,Лактаната е супер  Peace Дано бързо се оправи гърдата ти ,че това което ти се случва е много гадно  Tired

# 119
Коте, пий Лецитин, помага! Слагай зеле и лед, цеди и давай на Венци да суче колкото може повече! Много са гадни и болезнени запушванията и да лежиш с висока Т, струва ти се че никога няма да мине! Много съжалявам за всичко, което ти се струпа! Опитай да му даваш на Венци да суе сънен-като усетиш че заспива бутай гърда! Също като се размърда насън. Опитай да се цедиш и на ръка, някои жени цедят на ръка по-добре от помпа. Ти с каква помпа си? Дали да не опиташ с някоя по-добра?
Гледай сега да се оправиш от запушването, пък после, ако искаш можем да помислим за мерки да запазиш кърменето, ако искаш ще потърсим варианти. Но и не приемай толкова тежко нещата-Венци е вече на почти 5 месеца, това е прекрасен старт за него! И едно много добро постижение!

Иначе-поканата ми е съвсем сериозна, и не е лоша идея със Дорето да дойдете заедно. Жалко че няма много време до заминаването ми пък и стана тоя проблем с запушването, но на 3-ти Август се връщам, тогава пак сте добре дошли!

Иначе-аз имах прекрасно детство и чудесни родители, просто нямам от какво да се оплача. Баща ми е пиел като се оженили (не като алкохолик, но излизал с колеги), на няколко пъти се прибирал пиян с колата. Веднъж майка ми като се прибрал и заспал станала, взела ключовете от колата и ги скрила. На другия ден баща ми ги потърсил, и после отишъл пеш на работа без нищо да каже. Минали седмица-две, обадили се баба и дядо (неговите родители) и казали че идват с влака, да ги посрещне. Баща ми взел да обяснява че има катедрен съвет и не може, майка ми взела телефона и им казала че няма проблем, баща ми ще ги посрещне. След което му дала ключовете без нищо да каже. От тогава баща ми не пие абсолютно никакъв алкохол, дори за "наздраве" се чука с кола, даже бира не близва. Той казва за тогава че изобщо не помнел нито как се е прибрал, нито че е карал кола... Явно си е взел поука Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт