Отговори
# 120
  • София
Момичета мерси за милите думи  Hug
Оказа се,че брат ми не е бил пил като се е ударил,а аз как го набедих милия,братовчедка ми е била там и е решила,че е бил пиян,а той милия е бил изпаднал в шок от удара  Sad
Важното е,че сега е добре,така се бях притеснила снощи!!!
И все пак трябва да спре с пиенето де,вярно,че е млад, и просто ходи по купони и се забавлява,но не може да се прекалява.
А иначе баща ми е страхотен човек и е много мил и добър иначе,ама пустото пиене от време на време го разваля.На никого не пожелавам,то това май си е вид наркотик.

Както и да е сега е важното децата ни да са живи и здрави и ние да сме по-добри родители от нашите  Simple Smile

Всички ви  Hug честити месечинки на празнуващите бебковци и се надявам утре да чета по-подробно  Simple Smile

# 121
Момичета, много сте преживяли. Като се замисля на процентно на колко от февруарки са се случвали такива кофти неща ooooh!, дано да съумеем да дарим децата си с едно щастливо детство в нормални семейства. Аз съм безкрайно благодарна на своето за грижите и вниманието им, а като чета тези истории съм им още по-благодарна.

# 122
Kоте,не унивай,продължавай както досега.Както четох някъде със запушванията трябва да се борим агресивно.Много е гадно.При мен незнам защо се е получавало няколко пъти на едно и също място и то от гърда,където има малко мляко.
Ммомичета оня ден за пръв път /от 3 месеца/ дадох на Ника АМ и оттогава пак не е акала.....Пак ще дам сокче,дано не се завърнат коликите ooooh!Защо така се запича от АМ.... newsm78

# 123
  • София
carbo, autumnsphere,, благодаря за отговорите за очето! Успокоихте ме, защото от доста време го мисля.

# 124
  • София
Едно бързо вечерно здрасти и от мен Simple Smile
Да ви кажа ние до дни, а според мен още утре, ще се Бубката има дупка на мястото на лявото зъбче.
Ръцете й не излизат от устата и толкова жално мяукаше докато папка днес...

Иначе днес беше страхотен ден за мен - видях се с братовчед си, който не съм виждала от 4 години /живеят в Америка/, след това дойде брат ми с жена си и сина си - очакват момиченце  stork-girl
Преди това пък "зарязахме" бебка на баба й, а ние с милото се поразходихме самички...

И така днес съм доволна
/единствен недостатък беше, че един небременен панталон, който преди 2 месеца ми ставаше, днес ми беше тесен и в крайна сметка пак си обух бременния, но това е бял кахър Wink/

Хубава вечерна всички мами и бебоци!!!

# 125
Здравейте мамчета!

Вече 3 тема само Ви чета и допрочитам и шпионирам  Joy и мсе не мога да се включа.   А толкова имам да казвам, на всяка от Вас. Някак си като спрях да пиша и като че ли се отчуждих, но ще наваксам. Промиис!!!!!!!  bowuu

Иначе за моето неписане си имам извинителна бележка - бебчо. Детенце е що годе добре, вече се захранваме, но и успшто се кърмим. Но си търси цицата и това е. Имам чувството че кърмените бебета мн тлудно ще ги захраним.

Но имах малко неволи покрай бебо и съответно тичане по доктори. На последната консултация бяхме за отчета - 6400 кг и 66 см.
Минах - педиатър, педиатър, гастро-ентеролог, друг педиатър, сега във вторник сме на алерголог и така. Та моя бебо страда нощно време много от коремче - боли го ужасно, пищи от болка като пръцка, а денем - ровръща. И диагнозата която ни поставиха е незатворен мускул на края на хранопровода /това е преразказ на диагнозата/ и вследствие на това - връща стомашен сок и сигурно му се получават  нещо като киселини. Само че док каза чее доста болезнено за децата. Отгоре на всичко ме "успокоиха" че караме и лек рахит и сме на 10 капки Вигантол сутрин и то рахита е не от кг, а от сантиметрите!? Щото ние се родихме 49, а сега сме 66.

Ей такива неволи и притеснения, аз взех от притеснение да слабея, ама се взех в ръце и почнах да ям, за да имам кълрма.

На всички Вас едно голямо ГУШШШШШШШШШ. Липсвате ми. Аз също си имам моя си лична драма - но друг път за това.

За срещата - аз съм ЗА. Сега навивам и милото, че е малко - на Барон Фон Гомню малкия син, ама на който с каквото трябва да се помага - ПИШЕТЕ МЕ И МЕН!

За нещата, които мразя и обичам:
ОБИЧАМ -  семйството си, приятели, Вас, морето, усмивките по лицата на хората, малките жеснове и изненади /приятни/, обичам си работата, обичам да чета /особено закони/, д пазарувам и още мн други, но много обичам да съм заобиколена от стойностни хора.

КАКВО НЕОБИЧАМ ЛИ/МРАЗЯ - ами сещам се само за 2 неща - скандалите и свекърва ми /двете са взаимносвързани/. Десито /кониконкони/ има пряка видимост и ме разбира.

Обещавам че ще чета, пиша и пускам снимки редовно - ЧЕСТНА БОЙСКАУТСКА!

А за мъжете - Знаете ли Защо мъжете не могат да се разболеят от "луда крава"?
- Защото всички мъже са свине.

# 126
  • Пловдив
bibi_iv ,липсваше ни  Hug.Дано с бебчо всичко да се оправи

# 127
  • Sofia
Биби, добре си ни се завърнала Simple Smile Дано с бебчо всичко се оправи по-бързо! Praynig Милата душичка с киселини...Като си спомня как ме болеше по време на бременността, представям си какво му е на малкото стомахче.

Яна, много ти благодаря за съветите! Аз започнах Аугументина днес, утре ще видим какво ще правим с гърдата при мамолозите. Със сигурност не му стига кърмата на Венци и трябва да дохранвам, а не знам вече дали искам този вариант... Той ме отби (той мен Simple Smile ) на точно 5 месеца. Ще се завърти пак порочния кръг - нямам време да се храня хубаво, мноооого слабея от неспането нощем (толкова слаба не съм била в живота си Sad ), а явно той си иска повечко хапване вече... Не знам, първо да оправя проблема със запушването, че съм като пребита.
Много благодаря за поканата! Август месец ми изглежда по-възможно и много ще се радвам да ти погостуваме Simple Smile Супер! Hug

Наде, супер за зъбчето! Да го снимаш после! Simple Smile

Лека нощ от мен и дано утрешния ден е по-добър!

# 128
  • в сърцето на един мъж...
Коте, днес съм си мислила много за вас и за проблема с кърменето. Да не би на Венци да му растат зъбки? Или другото е да е къса юздичката на езичето? Понякога при бебета с такъв проблем не искат да сучат? newsm78 И си мислех - ако вземеш от дентинокс гел, калгел или нещо подобно и си намажеш зърното? Дали пък няма да подейства? Първо го намажи на залъгалка, дай му да пробва, то е сладко и охлажда венците, и като засмуче му предложи гърдата. Може пък да успееш да го нахраниш така Thinking

# 129
Здравейте момичета
Коте много е гадно това с гърдите. Когато Ема беше в такъв период на мен ми се случи 6-7 пъти за месец и половина- температура, болки и тн. Не пих лекарства. Първото нещо, което ме облекчи е един бабешки метод- в компотен буркан се сипва много топла вода (колкото можеш да изтърпиш ) навеждаш се напред и поставяш цицката в буркана(колкото влезе) и притискаш след което се изправяш. Става нещо като вакум. Ичакваш 1-2 мин. от топлината да се отворят каналчетата и почваш леко да притискаш болното място към гърлото на буркана. При мен започнаха да излизат запушените учасръци като гъсенички  и след  това си тръгна нормална кърма. Малко калпаво го обясних но даде резултат при мен и ми спадна темп от това!

Айде лека и мека, че милото ме чака да се гушкаме  Blush

# 130
ооооооооо Инче още ли не си отпушена,абе като не става с малкия Венци пробвай с големия така и така има за какво да го накажеш,дай му да те посуче и да те отпуши(ама аз съвсем сериозно)щом с помпата не става.мойта съседка също не можеше с помпа и само на ръка се доеше.айде лека на всички че заспивам   smile3507

# 131
Коте, сега засега гледай със запушването да се оправиш и за нищо друго не се притеснявай! Опитай да дебнеш Венци да суче, но само за да ти помогне да се отпушиш! Като решиш проблема и като се наспиш (защото с гадната температура предполагам си като парцал) ще поговорим пак за кърменето и ти сама ще решиш дали да продължиш, и ако да, то дали паралелно ще дохранваш, захранваш, дали ще използваш момента да отбиеш и т.н.

# 132
  • Стара Загора
Дубрютру  Mr. Green
Хайде на диетичната закуска  Joy

с кафе разбира се

# 133
Мама на малко зъбченце,  Hug за закуската. Моята хич не беше диетична черен шоколад с    food010.
И според мен запушванията ще се решат само с по- интензивно сукане на бебека.На мен не ми се е случвало такова нещо, ама и как да ми се случи като ние не се храним под час и все ми виси на някоя   breastfeeding.
 Нашата мома от вчера почна да пищи, голяма истеричка... Laughing

И аз като Деси имам една луда по- малка сестричка. Тази година ще прави 21години, ама акъла и в петите. Преди две седмици мн беше уплашила майка ми, а мен ядоса по телефона. Ходила да се черпят с приятели, така се напила, че като си отключвала външната врата си оставила чантата на пътя. Някой минал и я прибрал естествено, а вътре телефона и. Живеем в къща и на входната вътрешна врата пък оставила  личната си карта, ключовете си на вратата и един чехъл. Влязла в долният апартамент и заспала. На сутринтта майка ми в шок Shocked. Помислила си, че са я отвлекли... По- късно баща ми я намерил на спалнята на долният етаж. Не помни как се е прибрала, чехъла си по пътя го е загубила, а са пили на две пресечки от дома в едно заведение. Аз и викам, ти ако трябваше от центъра са се прибираш и главата си сигурно щеше да загубиш newsm29.
Може ли да бъде толкоз безотговорна, а на нейните" приятелки" нямам думи. Като са я видели колко е зле защо не са я изпратили Rolling Eyes Събула си била чехлите още в заведението, хванала ги в ръце и потеглила боса, че се и ударила някъде #Crazy. Спирам да пиша, че пак се ядосах. дано нашите деца да са мн по- отговорни  Flutter
Мн слънчев и усмихнат ден на вс мами и бебоци!   bouquet  Честити малки и големи  newsm59 дни!!!

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА VIVI MM!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на всички пораснали бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт