Отговори
# 135
vivi_mm, newsm59  Всичко най-най-хубаво желая на теб и семейството ти!
Нали ти бях казала,че моята бебка не се плези...Е,вече и това го можем! Joy

Хетера,как е брат ти.. ooooh!

Ками,много рисковано живеят младите днес... hahaha А сега сериозно...За съжаление уроците в живота се запомнят най-лесно,когато са на собствен гръб..

Инче,дано вече си по-добре!  Heart Eyes

Честит имен ден на Kuco Pate,Pippeq,на малката Поли и на всички останали знайни и незнайни именици!   bouquet

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 08:37 от толо

# 136
  • Стара Загора
Виви,честит рожден ден ,много здраве,късмет и любов !

Това с по-малките сестри явно е заразно  Mr. Green И аз имам 2 по-малки луди глави ,само че вече се взеха в ръце,защото си имат деца за гледане  Hug
Ками,малко те изпреварих със закуската,ама моята кокона от 4 до 7 не спеше и аз друсайки я на шезлонга вършеех из форума  Mr. Green
Честит имен ден на всички празнуващи днес,да сте живи и здрави и с гордост да носите името си   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
Добро утро.
Виви ЧРД, да си жива, здрава и много щастлива.

Честит имен ден на всички празнуващи.
-моят баща е именник
Биби-дано мъничкия сладур да се оправи.
Хубав ден.

# 138
Мама на малко зъбченце няма проблем, мила  bouquet Аз преди да мина тука правя реалната, че мъжо да  eat преди да излезе за работа Flutter
Пу и на  моята  сестра да и дойде някое бебе в ръцете, че да стъпи на земята Mr. Green
Честит имен ден на всички и рожден ден на Виви!

# 139
  • София
Добро утро   bouquet
Виви,  newsm59
Честито и на всички именици!!!
Здраве и щастие ви пожелвам!!!

До по-късничко Simple Smile

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден, Виви! Много любов, щастие и късмет!  bouquet
Честит имен ден на всички именици!  bouquet

# 141
Ха добро утро   bouquet

Честит рожден ден на Виви

Да ви почерпя и аз , че мойто мило (Павел) днес има имен ден

И за любителите на мастика
пийте по една за мойто мило щото той много обича през лятото да пие мастичка ама сега няма да може

Честито на всички именници

Честити месечинки на всички бебоци

# 142
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ! Да са живи, здрави и много щастливи!

Виви, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти много здраве, щастие, сбъднати мечти и да те обичат и радват любимите хора, най-много Ема!

# 143
  • Варна
Здравейте  мамита,
Включвам се набързо за една виртуална почерпка за именния ден на моята малка бебка. Да са живи и здрави и всички малки и големи именници и нашата рожденичка Виви   bouquet Аз отивам да се приготвям че от сутринта чакаме гости /баба и дядо на Поли/. Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 144
  • Пловдив
Биби,честит рожеден ден!!!Пожелавам любов в очите и звезди в косите  newsm59  bigdance2 newsm59

# 145
Добро утро на всички!Честити имен ден на празнуващите  bouquet
Момичета прочетох че вашите дечица се обръщат вече,а моето само прави опити и не успява.Това дали е проблем?И да ви питам още нещо,започнахте ли да давате сокчета вече?

# 146
  • Пловдив
m.mega ,това че не се обръща не е проблем.Всички деца са различни.

Аз ще захранвам по-късно т.е не давам сокчета,пюрета и т.н

# 147
  • София
Добро утро и от нас  с Никчо.
Силве,мерси,че попита,брат ми е добре.Просто след удара е бил изпаднал в шок,а после и в паника,че нещо може да му се случи,понатъртен е,но нищо му няма.Ама с майка ми откога му повтаряме да кара по-внимателно,той все се прави на "гъзар" и с тая висока скорост...абе нали е жив и здрав и всичко е наред.От цялата ситуация ми стана ясно,че момичето,с което излиза от известно време е много добро и явно много държи на него,защото след като е разбрала за случилото се веднага е дошла в София и е останала в нас при него,тя  е била на купон в провинцията.Радвам се,защото той не е имал сериозна връзка досега,имаше една мацка дето га направи на луд и една дето той побърка  Simple Smile та си мислех,чу ме е време за нещо по така на 22 е все пак. Ох,отплеснах се сори  Blush

Инче
, никога не ми се е случвало това,но звучи много неприятно,дано се оправяш вече!!!

Карбо
, супер за зъбчето.Като порасне напълно публикувай снимки  Simple Smile

Виви честит рожден ден!!!Желая ти всичко най най!

# 148
  • София
Добро утро Simple Smile

Честит имен ден на всички, да сте живи и здрави и много, много щастливи!

Честит рожден ден, Виви, пожелавам ти много щастие, здраве и много любов от малката сладурана Simple Smile))

Вени, благодаря за закуската Simple Smile))

Веси, за брат ти не ми се пишеше вчера, ама стисках палци, дано всичко се е разминало вече, а за алкохола, абе, той нали има малки здравословни проблеми, защо не пробваш с това да го убедиш да спре да пие толкова много, то по малко не вреди, ама да не забравя, а пък виж и в и-нет дали няма инфо за проблема и алкохола и ако това ти подкрепя твърденията, му го покажи за по-голяма достоверност, ама не и на майка ти, че ще се притесни още повече, милата, ами много  Hug от нас и дай боже да се оправи скоро времето и да се видим най-накрая Simple Smile Ооо, пак сме писали заедно, радвам се, че е добре и за доброто момиче също Simple Smile)))

Доре, Станислав понякога също е по-активен ама с дясната ръка и десния крак, преди беше така за известно време, от скоро пак е започнал, аз си го обяснявам и с това, че като го храня ми е по-удобно да ми лежи главичката му на дясната ми ръка и така неговите десни ръка и крак са по-свободни и само тях мята, левите са притиснати до мен, а после остава нещо като навик за известно време след хранене, абе да ти кажа не съм се притеснила много, много, спокойно Simple Smile

Ааа, не знам дали казах, ама съм много щастлива на нашето плюнчене и бръм,бръм, тъкмо се бях притеснила, че всички го правят, а той не Simple Smile

# 149
Здравейте момичета, толкова мило ми стана, че сте се сетили за мен  Hug Нека всички хубави пожелания ви се връщат многократно  Heart Eyes
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи- да им е живо и здраво името  Hug
Малко почерпка или по-скоро е по подходяща за нас
Наздраве  Party

Общи условия

Активация на акаунт