Съжалявам,че няма да мога да разведря обстановката,но току що научих нещо лошо и трябва да споделя с някого.
Историята и при мен е подобна на тази на Карбо,наистина алкохолизма в България е нещо често срещано.Баща ми цял живот е пиел,кога повече,кога по-малко.Като се напие все е дно е друг човек и майка ми е бягала с нас многократно,но после все са се сдобрявали и както Карбо каза всичко отначало.Слава Богу случвало се е само веднъж да ме удря,но психическия тормоз не е за подценяване,бягали сме посред нощ с таксита,спали сме у съседи,просто защото като се напие е луд и не може да сме сигурно като ни заплашва дали няма да изпълни заканите си,както и дае,това е минало и се радвам,че сега имам прекрасен съпруг и семейство,дано все така да продължава.Защо ви разказвам това,преди малко научих,че брат ми се е блъснал с колата в един стълб.Слава на Бога той е добре като по чудо,защото колата е смляна,но съм притеснена за това момче.Явно алкохолизма все пак е наследствен,защото от известно време насам и той е започнал доста да пие,сега,когато се е блъснал също е бил пил,все още не се знае колко.Притеснявам се за него,ами ако следващия път няма този късмет?А и не искам и той да си съсипва живота както баща ми

И все пак в момента ми е най-тъжно за Янита.Мила много силно се моля всичко да е наред и да се оправят нещата при вас

Благодаря ви,че ме изслушахте,споделена мъка е половин мъка.
Карбо сподели със съпруга си,едва ли ще реагира негативно,все пак той те обича,личи си много!!!
Моя знае за моите истории,даже веднъж баща ми като се беше напил наскоро, майка ми дойде да спи при нас и Митко нямаше нищо против.Все пак аз не съм виновна,че баща ми пие!
Не съм писала много отдавна,но ние имахме проблеми с моето бебче и за това нямах време.Сега вече всичко е наред и ще се влючвам по често при вас.

Вразуми го някак... Ти се опитай да не се притесняваш много, пази си кърмата. Важното е, че е бил малкия дявол! 
Захапва зърното и като се усети, пуска и реве... 
Вярвам искрено, че след всеки такъв удар на съдбата следва нещо прекрасно. Моят живот го доказва напълно! А доколкото разбирам и при повечето от вас е същото (за справка погледнете слънчицата сгушени до вас).
Просто дай за едно хранене шишенце и ги прати на разходка, а ти не се втурвай да чистиш и миеш, а си вземи душ/вана, пийни си едно малко, пусни си малко отпускаща музика и полежи на дивана... Съжалявам, че съм далече иначе с удоволствие бих ти "откраднала" детенце
). Стискам палци да се разрешат всичките формалности!

Потърсих в нета къде можеш да отидеш в неделя и открих това: