Отговори
# 180
  • София
Леле, леле, m@m@, шеметно развитие! Йойо още само му се иска да седи, ама това майсторство е далече още... newsm10

# 181
Здравейте, е не мога все да Ви дочета.
Отчитам се и питам ние ли сме най-тежките, днес ставаме на 5 м-ца /8300 гр и 66см/и искам да Ви почерпя  party023 beer3 Wine Glass
Кърмим се, навън му давам добавка, вместо да търся къде да го кърмя.
Не иска да лежи в количката, а само да седи, обожава да скача.Ревна пак.

# 182
  • София
Честити рожден ден, имени дни и месечинки на всички празнуващи!!!
МамаЗ, радвам се за вас!
Много са сладки снимки на бебешоците и как си седят Simple Smile. Ние сме далече от този момент.
И моята коса продължава да пада на кичури. Ужасно е.

# 183
m@m@, и ние седим така от доста време.Особено в столчето за кола.Затова омотавам коланите,че ме е страх да не падне от напъване да се изправя.Хваща се и за мушамата на масата за да се дърпа напред да стои изправена.В количката и в коритото също падат големи напъни да станем  hahaha

# 184
честито на всички празнуващи! много много здраве и късмет.

mrm и моята коса падаше зверски хем пия витамини. та постригах я доста и ся се къпя с фитовал и донякъде големия косопад спря

# 185

betunga и малката Анди е голяма сладурка! Изобщо и двете моми са ни по сърце, ама те нас ни харесват  Flutter  Embarassed ?!
Не се чуди сега кой колко ви харесва, ще видиш като стане на 12-13год. как ще звънят момите на врата.... Аз се чувствам понякога като портиерка  Joy ама аз се забавлявам, защото им се  появявам  breastfeeding без блузката и се наслаждавам на опулените им очички  Shocked

# 186

betunga и малката Анди е голяма сладурка! Изобщо и двете моми са ни по сърце, ама те нас ни харесват  Flutter  Embarassed ?!
Не се чуди сега кой колко ви харесва, ще видиш като стане на 12-13год. как ще звънят момите на врата.... Аз се чувствам понякога като портиерка  Joy ама аз се забавлявам, защото им се  появявам  breastfeeding без блузката и се наслаждавам на опулените им очички  Shocked
hahaha Joy

# 187
 newsm59 на Виви! Бъди много здрава, щастлива и обичана!
Честит имен ден и на всичките ни именници! Да ви е живо и здраво името и само късмет да ви носи!
Бързо възстановяване на Котето и много  Hug от нас!
Янита стискаме палци да се окаже фалшива тревога и да си отдъхнете Hug
Аз незнам къде се разболях и сега обикалям с една маска около Криси, а той ме гледа много странно и май се плаши от мен, че маската е от тея белите, дето са изпъкнали и по-големи, та почти цялото ми лице е скрито Crazy Ама важното е той да е добре. Утре сме на консултация и да ни сложат и последния пентаксим.
Момичета страхотни сте всички, и с най-хубавите бебешорчета на света Hug
Ето го и моето жабче

А така изглеждаме като сме папкаме пюренце  Laughing

Хубав и усмихнат ден Hug

# 188
За сядането - и моята щерка се напъва да сяда, но засега безуспешно. Иначе и ние сме с такъв шезлонг като на м@м@ и опитите за сядане ги прави основно в него.

За падането на косата - ами положението е страшно, пада на кичури, а понеже е черна и дълга до кръста се точат едни половинметрови косми..... Sick

А сега се връщам от НОИ, взех си ПИК-а (благодаря на Elfita  bouquet). И сега като гледам справките....добре че имам мъж да ме издържа ooooh!. Последният ми болничен е до 21 май (това май са тези дни, към който е и 45-дневния преди раждане), а от тогава нищо не е постъпвало. Съответно като гледам нищо няма да получа скоро или поне така си мисля.

# 189
  • Стара Загора
Хелоу гърлс  Mr. Green
Бетунга,разби ме просто  hahaha hahaha hahaha
Ето една физиономия от нас  Joy hahaha

# 190
  • София
Боже и Таня колко е пораснала и Криско и за Анди казах вече, искам пак да се видим момичета, дано на есен имаме тази възможност Simple Smile  Hug

# 191
  • София
Хора мерси за милите думи.

Аз тези дни само се оплаквам,но няма как нещо ми е такова настроението.
Днес две приятелки минаха да ме видят,от най-добрите ми дружки,не сме се виждали от сто години и резултата беше,че те не спряха да си говорят за разни хора и неща, с които не съм в час,а аз гледах тъпо друскайки малкия,който пък не спря да мърмори цял следобед.Когато се опитвах да се включа в разговора не бях оставяна да се доизкажа,а вярвайте ми нямах намерение да им надувам главата говорейки за бебо.Освен това супер се издразних,поради факта,че като се видяха двете така се развикаха от радост,виждайки мен нямаше такива възгласи,а не са ме виждали по-отдавна отколкото една с друга,та така се развикаха,че малкия като ревна 10 минути не мога да го успокоя,уплашиха го много.За капак ми оставиха да прибирам чаши и остатъци от почерпката и си тръгнаха точно преди Ники да заспи и да мога евентуално да си поговорим на спокойствие.Вярно е,че между нас сега има пропаст,ама чак да не можем изобщо да общуваме?!  Sad Confused

И друго оплакване,боли ми всеки ден главата,нямам сила,вие ми се свят.Някоя от вас да има идея от какво може да е?
Дори взех да си внушавам,че съм бременна,вярно,че ми закъснява с 2 дни,но нали казват,че след раждане цикълът е нередовен?

Забравих да честитя на всички именници!Да са живи и здрави и много,много щастливи!!!!!!

Инче,оправяй се по-бързо!!!  Praynig

Иве, айде да се видим днес или утре,когато ти е удобно до края на седмицата?Домъчняло ни е за вас  Hug

Еми, от два дни насам се каня да те питам дали не ми се сърдиш за нещо?  Sad
Питах те за някои неща и не ми отговори и не ми пишеш нищо и се чудя да не съм те обидила с нещо? Rolling Eyes

# 192
Честит рожден ден, Виви! Желая ти много здраве, щастие и любов!
Честито на всички именници, честити месечинки на всички бебоци!
Стискам палци за момчетата на Мама З и Янита, за брата на Хетера и за Котето- да се оправят по-бързо!
Раличка напоследък много плаче. Вечер се носим до 24 часа, уж заспива, а в момента, в който я сложим в леглото започва да плаче истерично. Реве на разходката, направо с часове. Ако седна някъде и я взема ми се хили и пак започва да реве, в момента, в който я сложа да легне. Вечер сме голям цирк- Ралица реве до 24, Калина от 24.30. Мъжо си ляга с каката, а аз с бебата, не можем да се видим почти, пък камо ли нещо друго. Sad
Аз също не се надявам да си получа скоро майчинството. Счетоводителката ни каза, че се бавело първия месец, най-вероятно било да взема 2 накуп към средата на юли. Иначе ме успокои, че после се получавали редовно всеки месец след като внесе осигуровките.

# 193
  • София
Веси, ами то тъкмо спря да вали при нас, не мисля, че ще стане топло като вчера, но пък утре, ако има слънчева пролука, сме на линия, ще се чем по тел. тре да се разберем Wink

Ето ни и нас на новата придобивка:

# 194
  • София
Иве, супер е стола,ако не е тайна за колко го взе?
Аз много се чудя,а вече е време да се купува и не знам,ако те измитирам ще се сърдиш ли?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт