Отговори
# 255
Ларакрофт, не едно, а пет палчета стискаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed С пожелание за една лека бременност и най-голямото щастие на финала  Hug

Ех, този Енчо, пак ни измести от челното място  Joy

# 256
Рися,скоро ще настигнете нашия Боянчо на килограми... Joy Той е 16 кг на 4 год...

Фокси,на първото клипче си помислих в началото,че бебето е едно,ама е застанало пред огледало... hahaha Бая се зачудих..гледам нещо не е в ред... newsm78 а то чаршафите от двете страни на "огледалото" са различни... Joy Е тия моменти те крепят! Hug

А Раличка вчера беше 6400 г...и пак ми изглежда дунда!

Весе,пък на нас тиквата ни е любима!Гледам и пащърнака не отказва..

# 257
Ларакрофт нашия тати и през уикендите работи.Тия забавления се случват само вечер преди лягане,т.е, към 21 ч.,защото той отива на работа между 5 и 8 сутринта /различно/ и след като му свърши раб.време в 17ч отива направо на частно..и така до 21ч. Прибира се,приспиваме бебоците,вечеряме набързо,казваме си "дзак" и той заспива към 23ч.Така че радвай се,че вашия тати поне в събота и неделя е у вас Peace
Аз лично много се извинявам,че не стиснах поне едно палче за кумата ви..Сега й предай,че има най-малко 6 от нас /без да броим на краката Simple Smile/

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 14:53 от foxy81

# 258
Ларакрофт, не едно, а пет палчета стискаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed С пожелание за една лека бременност и най-голямото щастие на финала  Hug

Peace

# 259
Ние сме 6000 гр при 63 см на 4 месеца и 12 дни. А изглежда една бузана...
Вижте сами. Снимките са от преди 2 дни.

# 260
_EtnA__ за захранването, аз съм захранвала лъжичка по лъжичка 10 дена. След това още 10 дни - да съм сигурна, че няма проблем с това ядене. На 20-тия ден съм захранвала с нова храна.
Незнам дали е правилно - просто така започнах и така я караме  newsm78
Гого и Криско са заформили много хитри муцунки   love001
Рися 9010гр. пу, пу...
Фокси  Peace утре ще видим за сега ние водим класацията 7050гр. Нас още ни водят с ускорен растеж  newsm78 тя нашата на дупе и на цици расте само.
Да са живи и здрави  Praynig

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
толкова бавна не съм била никога  smile3555

# 261
...казваме си "дзак" и той заспива към 32ч.

Joy  Joy  Joy

Ами то с тази програма вашият татко верно се нуждае от 32-часово денонощие!

# 262
  • в гората
Честита месечинка на бебоците родени на 30-ти!

Коте, бързо да се оправяш  Ill  action032 .
 Фоксиии, мноого сте ми сладкииии  Heart Eyes twin_neutral newsm63 family

larakroft1  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
 И да знаете, че всички снимки на бебоци и на мами с бебоци са супер готини  smile3521 Hug

# 263
  • София
Толо нали ти беше раждала в Токуда?КОлко и нормално ли раждане беше?

# 264
Ларакрофт  fingerscrossed стиснати палци има от цялото ни петчлено семейство  Praynig дано бременоста е лека и на финала едно сладко  newsm32 февруарче.
Фокси   Joy от сърце и душа  Joy

# 265
...казваме си "дзак" и той заспива към 32ч.

Joy  Joy  Joy

Ами то с тази програма вашият татко верно се нуждае от 32-часово денонощие!

ooooh!  Joy Е вече съвсем съм изкукуригала.... hahaha

# 266
Larakroft,в Токуда раждах секцио.Цената е една и съща за нормално раждане и секцио-1500 лв.Има и пакет за новородено-при секцио 550 лв,а при естествено раждане май беше 300-400 лв,но допълнително се плаща,ако не се лъжа,още 150 лв за упойка при нормално раждане.Може вече да има и някакви промени.Най-добре на място да провери кумата ти.И ,разбира се,стискам й палци!

# 267
Момичета,айде нещо смешно от мен..Това е Гошко,веднага след като се е събудил..Аз бях излязла във входа да пушна една цигарка и когато се върнах вижте какво видях... Mr. Green

По принцип той заспа в абсолютно противоположната посока...

# 268
  • София
фокси  Joy
толо мерси.Питах,заото една позната ми каза, че има само планови операции и не приемат нормално раждане.

# 269
Ларакрофт,не е вярно това.Само че трябва или поне е доста желателно да си била там на ЖК.Аз докато бях в болницата всеки ден имаше естествено родили.

Общи условия

Активация на акаунт