Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 720
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Вени, какво значи какво да го правя? Ти наясно ли си със себе си? Съжаляваш ли го?
Ако простиш и се върне при вас, бихте ли могли да живеете безметежно и без упреци един към друг? Аз не знам какво се случва със семейството на БНД, но едва ли са потънали в идилия. Не знам, много е индивидуално. Дано намериш пътя, че много се измъчи! Hug

За протокола. Все още съм без работа, писна ми да чета обяви и да се мотая по интервюта.
С Вяра бяхме в Приморско за една седмица - много ни хареса и на двете. Детето расте щастливо и обичано от мен и от родителите ми. Въпреки това празнината в мен продължава да зее все така...

Чета ви, мисля ви, рядко пиша, но вие ще ме разберете!  bouquet

Вяра:
http://media.snimka.bg/3576/013407704.jpg

# 106
И аз чета и нямам време много аз тук, но не мога да не възкликна: Сабина, Вяра е невроятно лъчезарно и красиво дете!  Hug

# 107
Здравейте  Hug
Сабина, Вяра е невероятно карсива и лъчезарна  Heart Eyes
Вени, сигурно сега те налягат такива мисли, защото децата не са при теб  Hug и дано скоро всичко при теб да се нареди Peace
Татянка, това е мнго гадна ситуация. Спомням си, че винаги около мен е имало такива групички с измислен лидер и затова класа ни беше много разцепен. Но те са още толкова малки и не го разбират, а в същото време Миленка страда  Hug Дано да успееш да й обясниш нещата и да не се натъжава  Hug

# 108
  • София
Вени, съвет трудно се дава отстрани, но според мен във вашата ситуация трябва да мине време, да се уталожат нещата и тогава да поговорите и да видите кой какво иска и чувства.
Аз лично се изненадах като спомена , че сте в развод. Постъпката на Милен е ужасна, не го оправдавам по ниакъв начин и нещата сигурно никога няма да са същите. Но от друга страна живота показва, че много семейства се запазват въпреки изневяра на някоя от страните. Даже може да станете още по-близки от преди.
Май много идилично и романтично разсъждавам, но...защо пък не.

Жени, мислех, че Соня е слабичка, но като гледам каква слаботийка е Рая ние сме направо с бутчета. Wink весело море.

# 109
  • София
Рени, изневярата явно мога да преглътна, но последвалите събития - немога. Предателството спрямо мен, семейството и децата. Съзнателното продължаване на вързката въпреки болката, която изпитвах и той го знаеше. Унижението. Изопачаването на нещата. Тези неща.
Сутрешното ми писание ми навлече проблеми - обади ми се от морето да ми държи сметка, защо съм пишела тука какво става и сега очаквам нов скандал, ама..нейсе.
Иначе Надето е права за времето - трябва ни време и то разделени.

# 110
  • София
Здравейте, мили дами! #Silly

Вени, кураж!!! И бъди по-твърда и последователна в решенията си! Hug

Сабина, малката е невероятна чаровница!  Heart Eyes

А морската Раичка има вид на голяма палавница! Party

За лидери сте си заговорили - интересна тема! Много съм си разсъждавала в/у нея и като дете и после, като преподавател. Аз смятам, че родителите не трябва да се намесват в точно този тип взаимоотношения - може би, единствено да се задават подходящи  въпроси, за да може да си изяснява детето някои ситуации, но не и да се дават съвети и да се задълбава в нещата, а още по-малко, да има пряка намеса на родител и "раздаване на правосъдие"
Имам един доста ярък спомен от детската градина - моята приятелка Дидка беше тартора в нашата група, но в предучилищната дойде едно ново момиче, което се опитваше да се налага. В началото никой не харесваше новото момиче, но един ден майката на Дидка направи скандал, как така тая новата ще казва на децата, какво да правят. След това, много ме беше срам, че тя ми е приятелка, струваше ми се страшно недостойно майка й да се намесва в нашите взимоотношения. И явно и другите деца са ги възприемали нещата така, защото след тази случка, всички се отдръпнаха от нея.
В основното училище също имахме изявени лидери - най-деструктивните и деградиращи индивиди от класа. Общо взето, детските лидерства не се основават на базата на някакви положителни лични качества. И винаги съм знаела, че тези деца не са нещо повече от мен, но са по-различни и аз не искам и не мога да бъда като тях, заради възпитанието, което са ми дали родителите ми.
Съвсем различна беше ситуацията в гимназията. Там вече, както каза Енви, имаше хора, които са най-добри по математика, в изкуствата, в спорта... Тогава вече има смисъл да доказваш, че можеш повече. Затова смятам, че в най-ранна възраст родителите трябва да се погрижат да изградят стабилна ценностна с-ма и детето да знае, че има близък човек, който да го изслуша, когато то иска да сподели, а на малко по-късен етап да се насочва така, че да има добри шансове да попадне в среда от умни и амбициозни хора.

Уф, олях се! Извинете за което!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:45 от Renkata

# 111
При нас май проблема се оказва друг, ама ще пиша друг път, че тъкмо ме оперирахе и упойката взе да изчезва  Tired

# 112
Татянка, какво е станало? Да се оправяш бързо!
Рая и Вяра са страхотни! Сабинка, детето изглежда много щастлива и обичана, да е все такава!
Вени Hug

# 113
Татянка  Hug
Вени, аз най-малко мога съвет да ти дам, но искам да знаеш, че ми е много криво за теб. В смисъл - никоя от нас не заслужава да минава през това, което ти премина. Гадно ми е, че ти се случва, че трябва толквоа огорчение и болка да изпиташ. Със сигурност това ще окаже влияние върху теб, върху децата. То вече е оказало де. Боли ме, че се случва с теб, защото за толкова години сме доста близки всички тук. Боли ме, че има такива мъже, които ни го причиняват. Милен, явно ще го прочетеш, не те познавам, но това, че следиш жена си тук е много подло. Все едно да й сложиш подслушвател. Видях и аккво си писал в друга тема " Аз иначе го чета принципно отдавна /по-точно априлки 2006г. имам предвид/. И за съжаление понякога съм виждал там какво мисли Венера, а не лично да го знам от нея". Ми че това значи, че просто отдавна й нямаш доверие ли какво? Или си бил гузен, може би? Следил си я, дебнел си я? И защо? Не очаквам да ми отговориш, отговори на себе си, ако можеш...честно поне пред себе си  ooooh! Пфууу, извинете ме, ама не се стърпях. Вени, имаш голямо гуш от мен и мисли преди всичко за себе си!   bouquet  bouquet  bouquet

За лидерите темата....моето дете е малко от другия лагер, от тези, които се опитват да се налагат, да контролират, да разпределят роли и играчки и т.н И на мен ми е гадно така, но си мисля като Ренката - по-добре да не имс е месим, те сами ще се справят, стига всичко да е в някакви релси и да няма агресия (слава Богу, не е агресивен, докато не го нападнат).  Акогато са смесени групите е някак нормално по-големите да се налагат си мисля. От яслата съдя. Сега са на една възраст. Днес правим един месец в градината и Альо като подарък се обърна сутринта да ми каже чао и лек ден. Не очаквах толкова бързо да свикне  Crazy

Трябва да проверя Иленка и да се видим уикенда  Mr. Green

# 114
  • София
Смин, благодаря ти!
Само да кажа, че той с това изказване има предвид, че понякога съм споделяла с вас някои свои намерения и той от тук научавал, защото на него не съм била казвала. Става въпрос главно за неща, свързани с децата и не е било кой знае колко често, но ...това за преди, сега чете, за да разберял какво мисля.

# 115
Вени, аз пък да взема да дам съвет. То не е съвет , а личен единичен опит с доста подобна ситуация, затова няма да го правя като обобщение, а само ще разкажа.
Връзка, 3 годишно съвместно съжителство. Един ден свършва по негово желание, обяснението е подобно на това на Милен. Не приключваме отношенията от раз - колеги, общи приятели. Абе прекарвахме по 8 часа заедно вместо по 24. Естествено се оказва, че има друга, с която прекарва останалото време. Все едно ми отрязаха крайник, честно. Беше като част от мен тоя човек. Много болка, много омраза (главно към другата). Стъпих си на кракатта де, тогава ми се струваше бавно, а сега не толкова. Тоест захаресвах себе си, спомних си коя съм и без него. Появи се другия. И първият тогава ме оцени или поне ме поиска обратно. Това което направих обаче аз е, че заминах (тоест раздяла и с двамата). Като се върнах и двамата знаехме какво искаме и пак заживяхме заедно. Нататък историята е сапунка, и не знам дали е за разказване.

Уточнение: не е Черепаха

# 116
  • 2 етажа над тавана
Мили ми дружки, вясвам се да ви кажа, че сме добре, работа ме е затрупала, колежката е 2 седмици отпуска и въпреки отпускарския сезон при нас е меко казано пълна лудница. Всички работят на пълни обороти, всичко е спешно и въобщеееее- редовните неща.

Маги е доволна и предоволна на Велинград, отразява й се страхотно, даже ми се обажда да ми се хвали, че се е къпала на двора в легена и колко й харесало.

Татянка, гуш и тук, да кажеш после как мина операцията, какво следва сега, въобще - пиши как си.
За лидерството май почти всичко е казано вече от другите, то и аз не съм от тия дето са с амбициии за лидерство, поне не това, което е набиващо се на очи, повече гледам да не влизам в конфликти и да стават нещата со кротце со благо. Майка ми дето вика - вадя им душите на хората с памук, но пък никога не злоупотребявам с това поне.
Мисълта ми беше, че разговорите са добър начин да се преодолее едно такова отблъскване от групичката, но не мисля, че пряко вмешателство на родителите в детските отношения е много редно. Добре е детето да бъде насочвано от родителите и да знае, че има с кого да споделя.

Сабина, Жени, страхотни са и двете малки мадами.  Hug

Вени, какво да кажа, то вече не знам дали остана нещо ненаписано. Само сили да имаш да не ти се отрази всичко това на теб и на децата или поне последиците от това, което и зживявате да са минимално отрицателни. Голяма прегръдка от мен Hug

Морските девойки, хич не се услушвайте, ами се топвайте и за нас в морето, че аз лично вече не издържам на променливото време в София. Tired

Раче, как е коремчето Hug

Я виж ти колко сподвижници имало, а, Данче?! А ти изръчка света да питаш кой иска да ходи да гледа и слуша Любе! За любителите - ето ви малко клипове от концерта и моля не обръщайте внимание на мучащата на заден план крава, която припява на Любе Embarassed - http://www.youtube.com/watch?v=3tEYGQo8nmo - това и още 2 в списъка отстрани, ще се ориентирате Wink А, и клатенето на камерата не е от бирата, която пихме преди това, от танцувалното ми настроение е Whistling

Янче, как сте със Симонка? Метни ми един скайп на лични, че съвсем загубих връзка с теб Hug

Наде, Писанчето какво прави?

Много ми се събира на  софийска среща, но то остана ли някой в София или всичко живо избяга по морето newsm78

Днес Спас все пак се е преборил да го пуснат 2 седмици отпуска, вместо 1. Той шефа му, видите ли, не бил разбрал всъщност какво било станало с детето, чул бил нещо от колегите на Спас, ама не знаел точно какво било положението. И нали - айде сега от него да мине - дал му 2 седмици. Поне ще можем да пътуваме спокойно, без да се притесняваме как ще трябва да бързаме да се приберем от морето, щото в понеделник ще сме на работа.

Още 2 седмици остават, а ми се струва, че утре ще бъде мнооооооого дълъг и уморителен ден - типично за петъците напоследък.

Отлитам , момичета, че тоя пост го пиша сигурно вече от 3 часа Tired

# 117
Янче, вадиха ми зъб. Мина добре, самото вадене. Но 2 часа по-късно, когато махнах тампона, кървеше много силно. Отидох  пак там, шиха ме, зашиха и един тампон до утре. И на тръгване ми казаха, че мъжът ми вече ме очаквал, понеже му трябвало колата - докато мен ме шиха, той обядваше вкъщи с Милена и му падна една коронка  ooooh! Та когато аз се прибрах от зъбаря, той тръгна за там  Crazy

# 118
Привет, момичета!
Прелитам само да се отчета, че сме в Ахтопол с децата и нашите, засега прекарваме добре. С 2 деца, от които едното бебе никаква почивка не е за мен.
Както и да е, ще снимаме и посл ще си пишем! Hug
Целувки от нас!
Аги, Тони и Дидонски-ревльонски

# 119
Да взема и аз да се разпиша най- накрая. Чета всеки ден, но обикновено държейки дете в една ръка и не мога да пиша.

Татянка, по твоя въпрос, нали и аз много мислех за поведението на Ема , но истината е , че Данчето и Ренката са прави и много точно са го казали  Peace. С други деца ми е по-лесно, реагирам на момента в повечето случаи адекватно, но ето , че когато на моето се случва нещо такова, не знам как да постъпя.
Бързо възстановяване , дано вече всичко отшуми.
И аз съм замислила посещение при зъболекар, искам да си сменя всички стари пломби, една коронка , а и да се види дали няма нещо ново. Ама няма да е скоро, сега съм прикачена с Нора.

Емчето преди малко тръгна с баба си и дядо си на вилата, много ми е мъчно , че се разделяме , но направо го измъчихме това дете тук. Аз цял ден нося Нора, или я кърмя или пищи , и колкото и да искам не мога много внимание да обръщам на каката. Пък и тя има желание да отиде, което ме успокоява.

Наде, Ема много не обръща внимание на бебето, понякога идва погалва я и това е.
 Но от няколко дена започна да реве за всичко и да се тръшка  #Crazy. Нощес в три часа се събуди с рев защо била със синята пижама , а не с розовата  ooooh! и докато не стане нейното не спира. Нора пък не иска да лежи в кревата , щом я оставя и почва и тя рев, вземем ли я - млъква.  Но навън не мога да се оплача, Ема се държи за количката и няма проблем. Ходим в детски клуб с външна градина, тя си играе , аз си пия сокчето и си почивам истински. Ако нямаше и люлки, за да ставам да люлям щеше да е пълна почивката ми.
Чакам снимки на юнаците .

Сабина, много е чаровна Вяра  Heart Eyes.

Бабъл , стискай зъби, още малко и ще видиш моренцето.

Аги, приятно изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт