Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 722
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Добре съм, Тина, мерси! След пъпната херния, се появи излишество на амниотична течност (измерват ме на 36 седмици, аз съм 32), после анемия и Б12 дефицит, сега и кръвно леко май взех да вдигам. Неудобно ми е на дишането още, явно най-вече защото Морко е с главата и краката нагоре. Другата седмица съм на видеозон, да го видят колко е голям, че и това може да е фактор. Абе всеки ден нещо ново, през няколко дни на доктор, ама съм позитивна и стискам, поне още месец.  Grinning

Иначе сме добре, Дани вчера беше за първи път на плуване (цялата му група), какво са плували не знам, сигурно повече са се плацикали, ама много доволни всички.

Искам да се опитам да кача "книгата" със снимки от първото плуване, но в мълтиплай и уебшотс не става, а фейсбук нямам достъп от работа.... довечера.

# 136
Здравеите мацки  Hug
Как сте  Heart Eyes, Вени и ние сме се запътили на Обзор, много ми харесва там.
Стискаите палци че утре сме кумуве, да мине добре  Laughing
Ние сме добре нагоре надолу, чакам морето и така 

# 137
  • София
Янче, плувките са и удобни, но за басейна са по-удачни. в морето не и бяха удобни.

Снимката с дупетата дебнах да я направя много дълго време. Оказа се, че голичките снимки от плажа са най-много и най-хубави, но все пак не посмях да кача много от тях в публичното пространство, пък и не са само на моето дете.

Бубка, Дани е голям пич на аватара. Wink
Ти наистина стискай зъби още малко. На мен последния месец с Влади ми беше кошмарен, още помня всичките си болежки оттогава.

# 138
  • Варна
Гледам темата се събудила.
Николай се разболя, уж само гърло а днес видях афтите в устата. Не знам, не мога да мисля как ще го гледаме  ooooh! Миналата година пак същото, като чуя афти и подлудявам вече #Cussing out

# 139
Аууу, Красе, от какво  е това?

Янче, да ти е жив и здрав секси рака!

Бубс, ти направо от сега си се измъчила, раждането трябва да е песен, че като гледам взела си си полагаемото вече. Я кажи, плуването от градината ли го имат или отделно го водиш. И ако е от градината, собствен басеин ли имат? Разясни ми, че ми стана интересно. Моите нали ги приеха в заведение с плуване, аз така се надявах, пък то се оказа, че било само за най-големите, защото имало много кандидати и не можели да огреят всички. Попариха ми надеждите още преди да почнат.

Ние днес ходихме на Делфинариума, беше много интересно (но май досущ репертоара от моето време, то и какво друго да ги научат, де), но много кратко и повечето време загубено за превод на 4 езика, това ме подразни. Определено съм "ЗА" превод в такива ситуации, ама не и по този начин. Иначе Лекса одобри напълно и иска да повторим (ама не мисля ще я огрее скоро).

Айде бягам да гледам снимки сега.

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕНИ К!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И УСПЕХИ!
ВЕСЕЛ МОРСКИ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЧЕРЕПАХА /НА ПАТЕРИЦА/!  bouquet

# 141
            Жени, Честит Рожден ден!!!
            Много успехи, усмивки и здраве!

Янче, да ти е жив и здрав Черепаха   bouquet
Красе, бързо да оздравява Ники.
Рени, много готини снимки. Влади и Соничка са много сладки, многоо  Hug
Вени, Лора расте като гъбка, голямо момиче е вече. Наистина изглежда хубаво са изкарали на морето.

# 142
  • София
Честит рожден ден, Жени! Много щастие ти пожелавам!

Ей, много хора днес родени - познавам още трима!

# 143
  • София
Жени, Честит рожден ден! Hug
Весел празник и много успехи и щастие занапред!

# 144
Добро утро от морето http://www.yanakr.snimka.bg/album.php?album_id=399437&pid=13507034
Пожеланията са предадени.
Жени, Честит рожден ден! С най-хубавите за теб пожелания!

# 145
Здравейте! Ние се завърнахме от пътешествието. Много съм доволна от морската почивка! Бяхме - както знаете- на бунгала до Китен. БУнгалата са на 5 минути от градчето в дъбова горичка. Лагерът и самите бунгала са много добре поддържани, ще пусна снимки, като успея да кача. Много ме възхитиха градинките пред бунгалата, собственичката обясни, че поради ужасната кал при дъжд, набляга на каменните настилки и в резултат там е като японска градина - обли камъчета и тук таме някоя глинена делва с ярко червено цвете, на места ярко зелена трева и бордюрчета от чимшир. Пълно е с бръмабри рогачи и е много забавно да ги гледаш как летят  Mr. Green Пълно е с комари, колкото врабчета, два се опитаха още на първата вечер да ме хванат под мишниците и да ме завлекат в леговището си, едва се отървах. И Off не помага, защото един сантиметър да има ненапръскан, веднага го надушват и нахапват. Имаше много птици, които не успях да разпозная. Навсякъде е сенчесто заради дъбовете, но не беше влажно. Нашето бунгало беше с две стаи, едно голямо помещение с допълнително легло (леглото за гости  Mr. Green ) и кухненски бокс (с печка, хладилник, тенджери, съдове, прибори и чаши). Банята е с тоалетна, топла вода има непрекъснато (бойлер). Стаите са с линолеум, вс останало е с плочки (изглеждаше ново и ремонтирано, в някои от бунгалата също правеха ремонт в момента). Няма странни миризми. За съжаление има дървени решетки на прозорците и светлината е малко, ако имахме дъждовен ден и трябваше да стоим в бунгалото, щеше да ме избие на депресия. Всяко бунгало си има веранда с маса и столове. Ние си имахме и барбекю към бунгалото и си го използвахме Laughing Има и кабелна телевизия. Плажът е на 7-8 минути пеш, тук беше и голямото неудобство (както каза Младен, рекламата на хотела на плажа сигурно звучи така "хотел на 5 метра от плажа и на 500 метра от морето") - прекалено широка плажна ивица, докато стигнеш до морето с все багаж, изглеждаш така:  #Silly Младен направи мускули от теглене на количката по пясъка. Морето беше като огледало (не валя нито веднъж), поносимо мръсно (малко пяна и мазни петна), без водорасли. Децата бяха във възторг, а Дани да имаше как, щеше да се дави всеки ден по няколко пъти (не случайно го пиша, той няма никакъв страх, влиза смело и безразсъдно навътре и един ден го изтървах и се опита плува с дупе нагоре, добре че го хванах бързо). Имаше спасители, детски лагери, много рачета, непосещаеми барчета на плажа и ни идваха деца на гости да си играят с милион и едната ни играчки. Един от дните ходихме до Арапя, но не съм възхитена. Сблъсках се с опаковки от дамска превръзка, от доместос и с някакъв огромен найлон и се отказах да плувам повече  Crossing Arms  Иво се опъпчи по гърба, предполагам обаче, че е сбор от изпотяване нощем и непоносимост към плажния крем в комбинация. На връщане се возихме с корабче по Ропотамо, прекрасно е. На една от рибарските колиби на брега на морето, на устието на реката, имаше предизборни плакати. Представих си как вечер притичват двама агитатори, много конспиративно, понеже все пак са в резерват  Laughing  , единият маже с лепило, другият вади плакати и лепи по колибите...
Втората седмица бяхме у майка ми в Пловдив, за там няма какво да пиша, освен че комарите са ужасяващи дори посред бял ден. Гласувах със зелена бележка и понеже бях първата, хвърлих в размисъл комисията какво ме правят, как и къде да ме вписват и какво аз да подписвам  Mr. Green Приех го хумористично, но опашката зад мен - не чак толкова  Mr. Green Mr. Green
Сега сме си в София, Иво е на градина, а Дани седи по гол гъз в скута ми и си упражнява писъците.

# 146
Ей, Юлче, липсваше! Heart Eyes

Янче, снимката направо спира дъха! Невероятна е! Peace

Рени, Вени, страхотни дечица! Hug

1`1, хаде престрашавай се вече, де! Wink

АНЕЛИЗ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И УЮТ В СЕМЕЙСТВОТО!

Спорна седмица, дами!
Hug

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:11 от envia

# 147
  • София
Добро утро!

Юлче, добре дошли. Много интересно си го разказала.

Анелиз, честит рожден ден!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана.  bouquet

# 148
Янче, приятно изкарване и хубаво време  Hug Снимката ми подейства прекрасно в понеделник сутринта  Laughing

Юлче, ми че вие сте имали перфектната ваканция, браво.  Grinning А какви са цените по морето? Казват, че тази година уж било доста по-евтино, истина ли е?

Анелиз, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Наденцеее, снимкиии  Flutter

# 149
Здравейте, мили момичета! Благодаря за поздравите. Вашите пожелания направиха деня ми още по-специален! Безценни сте!
Жени, честит рожден ден и на теб /с малко закъснение/! Да си жива и здрава и много щастлива! newsm51
Ами, да почерпя виртуално за мое здраве:

Да ви кажа - чета ви през седмицата, но някак си като че бях в някаква черна дупка и нямах много настроение да пиша. Надявам се да съм по-активна вече! Не ми се очертава скоро отпуска или почивка и това още повече ме смазва! Но човек никога не знае! Лек ден на всички и приятна почивка на всички отпускари!

Общи условия

Активация на акаунт