Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 554
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Вен, минахме го същия вирус, много е гаден. Бързо да оздравяваш  Hug

На варненчета поздравления за бързото адаптиране към градината. Дано при всики деца промяната е така лека. Яна всеки дне пита кога ще дойде време за детската градина, няма търпение.
"Няма" и "не" е редовния отговор. От скоро като и кажа нещо и ми отвръща - мамо, не те виждам, не те чувам, помоли татко ти (още не може да се научи да казва татко ми  Grinning)

Красе, понеже четеш Здрач темата, кога излиза "Зазоряване", че из целия град има реклами, но няма дата? Толкова я чакам  Crazy

При мен нищо интересно, работа, у дома,...еднообразие. Чакам сега сестра ми до си дойде, да ни се раздвижи малко ежедневието.

Хубав петък на всички  Hug

# 61
  • Варна
Нуни, на 13.07., цена 25лв. Ако поръчаш сега безплатна доставка. Май така казаха момичета, аз съм пас за момента. Скъпа ми е....
То с тая заплата от 150лв дето я взех вчера.. (за май, нали не работихме цял месец...)

# 62
При нас хита е "Махай се!".

Пфу, олекна ми, че не съм сама  Crazy

И при нас ежедневие, след малко излизам на физиотерапия и после на зъбар, за почистване. Другата седмица ще се вади зъбът  Confused Още една седмица, и Милена излиза във ваканция за 3 седмици, а чистачката ми вчера ми каза, че само другата седмица щяла да идва и повече не  Twisted Evil Обадих се на една фирма за почистване и получих оферта за 25евро на час, като трябва да взимаш минимум 4 часа. С други думи, едно почистване 100евро. И после се чудят защо хората работели на черно  Twisted Evil

# 63
  • София
Ехей, честита рожба на Надето! Да й е жив и здрав малкият мъж!   bouquet
И Калоян от една седмица е в голяма опозиция, освен "няма" изпада и в някакви ужасни истерии, ей така от нищо. Сега седнах да попрочета за кризата в развитието при 3г деца, защото вече започва да ми идва в повече...
Някой има ли книжките от поредицата на "Моливко"? Мисля да взема да се занимаваме вкъщи, когато имам време.
Хубав ден от мен! Simple Smile

# 64
Я вижте една смешка!
Joy

# 65
Наде,честито ти момченце,да ти е живо и здраво,много да ви радва,много чаровно като батко си и слънчево като майка си .Бързо възстановяване ти желая   bouquet

# 66
  • Русе
Привет!
И при мен много задачи... А, не съм поглеждала дали екипировката за морето е в кондиция (и дали изобщо ще я намеря  Crazy), хеле пък багаж да стягам... Преслав доскоро ми се сополивеше, днес взе да кашля... Tired

asjuta, Имаме "Моливко" за 4-5г от ДГ (то почти всичко хартисало  Confused), та ще има и за домашни занимания - изглеждат интересни нещата. Simple Smile

# 67
  • София
Сънувах снощи голяма част от вас, правехме някакъв детски купон. Най-добре си спомням Ренката и Вальо, обаче, той беше един такъв свит и смирен, стоеше и слушаше, докато ние двете си говорехме.  Laughing ...
Да ти кажа, Бубс, ама хич не е далеч съня ти от действителността. Laughing Не че е свит и смирен, пак си тича и прави маймундулъци, ама много ме слуша. Вече съвсем спокойно мога да седна да си поговоря с някой 1/2-1 час, без да викам и търча по него и без да ме занимава с дреболии, като "Тоя ми взе играчката" или "Пишка ми се" - за почти всичко си се оправя сам. Е, знам си, че и това е период и ще мине, ама да се похваля, преди да надделее пак дяволчето в него Twisted Evil

Аги, нещо не си много в час със ситуацията - на предишните избори нали БСП бяха спечелили търга за манговците, сега, доколкото дочувам, пак ще е така.  Wink
Много се забавлявам с тея избори - повечето хора около мен са решили твърдо да гласуват, ама още не знаят за кого  Shocked  Досущ като рекламата на БТВ за изборите (тая с бомбата) - докато се чудим, коя жичка да срежем и тя гръмнала...  ooooh!

Хайде, весел и слънчев уикенд от мен и морските да се гмурнат по веднъж и за нас!  Peace

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 16:40 от Renkata

# 68
  • София
asjuta, Имаме "Моливко" за 4-5г от ДГ (то почти всичко хартисало  Confused), та ще има и за домашни занимания - изглеждат интересни нещата. Simple Smile

Благодаря ти, Иленка. Ще взема и аз една-две книжки, и ако се приемат добре после и другите Simple Smile

# 69
Мили приятелки  Hug Искрено ви благодаря за темата, посрещането и милите пожелания  Hug Направо ме разплакахте и ми трябваше доста време, докато седна да ви пиша  Heart Eyes
Първо искам да честитя изминалия празник, но от сърце на всички, които празнуваха на 29.

Ние от вчера сме си вкъщи, няма по-хубаво от това. Добре сме, кърмим се и с гушкаме  Grinning
Стенли е толкова щастлив, че нямам думи да ви опиша. Акушерката му го показа бебето още на 10 минута от раждането на него и на таткото, но била изумена от реакцията му и не се стърпяла и излезнала с бебето при него и му дала да го гушне и да го цунка  Heart Eyes После дойде и започна въодушевено да разказва за случката на екипа, а аз още бях на операционната маса, защото ме шиеха и се разревах от вълнение и разказа й  Heart Eyes

Ще пиша пак като имам време  Hug

Лек ден на всички   bouquet и още веднъж ви благодаря от сърце, че правите на човек един щастлив момент - незабравим   bouquet

# 70
Ренка, това е само шега! Hug Не знам кой кого ще подкупва, ама на мен никой не ми е предложил и един лев да му се не видяло! Joy

# 71
  • София
Наденце, добре завърнали се! Ох, този Стенли, направо се просълзих! Целувки и нямам търпение да видя снимки!  Hug

# 72
Наде, честита рожба и от мен! Да расте здраво и щастливо детенце!

Ние си имаме баба за юли и август, та тази вечер поиграхме тенис с мъжо и много приятно се раздвижихме  Sunglasses.

Детската градина за 6 месеца много промени Мимата. Преди беше доста свита с непознати, а сега като срещне някой на улицата го пита "Къде отиваш", или "Какво правиш"  Crazy.

В неделя ще гласуваме семейно  Peace.

Приятни почивни дни!

# 73
  • нейде там, където ....
Наде, добре дошли у дома!  Hug Стана ми едно такова мило ... Спокойни нощи!

На всички - хубав да е денят ви!

# 74
Добро утро!
Наде, добре дошли у дома! Все така изпълнен с любов и сълзи от радост да е!
Зарка, браво на Мимата! И да се възползвате напълно и от бабата, да си починете!
И ние в неделя, като всеки път, под ръка като пенсионерите ще посетим секцията! Само дето този път имаме политически разногласия с Черепаха. Да видим до утре дали някой ще успее да убеди другия.

asjuta, имаме моливко 3-4 години. Математиката е ОК, но Родната реч ми се струва странна. Но може да се дължи на личните ми пристрастия.

Общи условия

Активация на акаунт