Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 567
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Наде, добре дошли пак при нас! Hug
Страшен е тоя Стенли, представям си как ще разбива сърца като порастне! Heart Eyes
Разкажи за раждането и най-вече, дай да видим малкия хубавец. Blush
Спокойни нощи и незабравимо лято ви желая!  bouquet

Нашият "Моливко" е "Мога да направя сам" и е основно за рязане, сгъване и изработване на разни неща от хартия и др. помощни материали (някои са включени в самата книжка)... Бинокълът от картонените вътрешни рула на тоалетна хартия определено беше хит и още си играят с него. Laughing

И ние планирахме морето, така че да можем да гласуваме - с мъжа ми се "засичаме" при мажоритарния кандидат (като ще гласуваме чисто "статистически" и против определни елементи), за пропорционалното - никога не сме били от една партия. Laughing

Аз тръгвам по задачи...

Слънчев уикенд на всички!

# 76
  • София
Мило, Наденце, разплака ме! Радвам се, че вече сте си вкъщи, дано скоро пак драснеш  Hug

Ние вчера с Бабълчето ходихме на митинг на БСП  Rolling Eyes Цял митинг изгледахме и изслушахме, мн съм доволна на следващите избори ще знам и ще ходя по често  Mr. Green

О и аз ще гласувам утре, на европейските избори се направих на много работна и не гласувах и после ми беше много съвестно.

# 77
Ние след като гласуваме тръгваме! Саш   никога не знам закого гласува, той е от БСПарска рода, ама не знам дали не съм го култивирала вече. Моите са демократи. Баба ми е атакистка, а другата баба от НДСВ  Joy даже е координаторка за Стрелча на НДСВ-то  Laughing
Изобщо мешавицата е пълна!
Излитаме на пазар!!!!

# 78
Наденце, добре завърнала се  Hug. Чакаме с нетърпение по-подробен разказ. Целувки на бебо и батко Стенли  Heart Eyes.

Ние сме добре. Кърменето май е успешно , особено като гледам памперсите нямам съмнения вече. Днес за един час смених 4  Crazy, баща й май за това само трябва да работи. Колики ми се струва , че има рядко, но иска на ръце  #Crazy и се разнасяме . Май ще е глезанка като кака си.

А за "махай се" и при Ема е хит от известно време, даже много съм се притеснила, ама се успокоих като прочетох , че не е единствената , явно е поредния период  Rolling Eyes.

Зарка
, наистина се възползвайте от бабата максимално. Аз не знам без тях как щях да се оправям.
С кърменето нямам още режим и ако не са те може и да не си покаже носа навън Ема.

Не работят ли по Моливко в ДГ?

Вчера едно детенце така се засили към Ема и я удари жестоко през лицето  Sad, а тя така жално се разплака , направо ми скъса сърцето. Много ми е мъчно и все си мисля да не стане жертва на някое агресивно дете в градината. Не може да се защитава, а и не знам , не е редно да я уча да отвръща, ама пък да ми бият детето  Thinking. Уча я да си дава играчките и ги дава, а в същото време никой на нея нищо не дава.
А пък майката наказа детето с бой  ooooh! .

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:11 от Mayflower

# 79
  • нейде там, където ....
Мисля, че освен да дават, децата трябва да се учат и да си искат.   Thinking При нас това става често с рев, вместо с думи. Лошото е, че някои близки роднини от мъжки пол в такива моменти дават всичко, само и само да млъкне, вместо да го изтърпят няколко минути, повтаряйки "Не те разбирам, спри да плачеш, говори." Сигурна съм, че след 3-4 такива "сеанса" ще влезем в час, но явно ще стане през отпуската, сега не оставам с него достатъчно дълго.
Митко не искам да го уча да отвръща на удара с удар. Струва ми се якичък и ме е страх за последствията. В такива ситуации търся и детето с кого е. Най-често такива постъпки не са с умисъл. Правила съм забележки, а в по-тежки случаи сменяме площадката, за да сме по-далеч от агресивното дете. Обяснявам, че той не бива да е такъв, защото всички ще избягат от него - като нас, например.

# 80
Пу, сапа се колата! Някойме погледна накриво, че ще ходя на море да му се не види! Wink Утре ако не я оправят, накъсно се моля да е в понеделник ида потегляме. Много тъпо сана така...Саш беснее, иска да я залива с бензин и да я пали, ама така хептен море нма да видим Laughing Поредната порция пари ще изгълта този таралясник! И баш сега, мнгого ни е трудно! ooooh!

# 81
Аз както винаги не мога да се добера до тук.
Лекса направи 3 дни на градина и мисля успешно. Е, плаче си сутрин, но за кратко и не е зверски, както умее (което ми казва, че ситуацията не е толкова трагична). Казаха, че като за дете идващо от къщи се адаптирала много добре и е спокойна през деня. Единият ден ходих с малкия да я водя, защото няма как иначе, тя така плака за него и го викаше. Даже през деня пак питала за него. Иначе в къщи го тероризира, да и се неначудиш Mr. Green, но до сега не са се делили и си казва думата. Трябваше да я лъжем, че той ходи на ясла, за да миряса, ама тя иска и тя с него в яслата сега.

Янче, дано случиш на хубава работа и се оправиш скоро.

На плаж сама с две деца не отивам! Мъжът ми работи непрекъснато, така че нямам избор. Гледаме уикенда поне един ден да ходим за 2 часа. Вчера сутринта успяхме преди големия порой. Днес пак вали...

Зарка, само за 2 месеца ли се "уредихте" Mr. Green?

Аги, много кофти ситуация, и аз щях да съм бясна.

Наде, добре завърнали се, да сте спокойни и доволни и денем и нощем.

# 82
  • София
Наде, добре завърнали се! Стенли е страшен - дано и занапред приема така добре бебето.

При нас - Матей се разболя в петък - предполагам същия вирус като мен. Лошото беше, че на другия ден тръгваха с баща му за морето. И с Лора. През ноща свали, сутринта беше весел, макар и с 37.6 и тръгнаха. Но на обяд пак вдигна и беше с температура през целия път, която достигна до 39.9! Познайте как се чувствах далече от него, а той болен. Не ми се беше случвало да ми е болно дете и аз да не съм до него. Ужасно е. Днес няма температура, дано и занапред, но времето било лошо. И по-добре де.
Всичко се изврати, хора, всичко се изврати и се чувствам лично виновна за това.

# 83
Вени,  Hug Нямаш вина за нищо  Naughty  Дано Мати се оправи и да си изкарат добре на морето. Стенли вдигна и той Т в деня на изписването ни, три дни така и накрая се поду лимфен възел от дясно. Тичаха вечерта в Исул с баща му и сега е на АБ и компреси една седмица, но си е при нас. Дано да опазим бебо  Praynig
Зарка, браво за бабата, възползвайте се максимално и дано наистина да си починете и се разнообразите  Mr. Green
Аги, това е гадно вече  Close Дано оправят колата и не е нещо сериозно и скъпо и да си отидете на море спокойни  Peace
Мисче, много се радвам, че Лекса се адаптира толкова добре, а това ме разсмя, че вкъщи го тероризира, а тогава го търси  hahaha
Тина, кажи как се отнася Ема с Нора  Grinning Стенли постоянно иска да го целува, да го люля, а май предпочитам да не му обръща внимание, защото иначе един пазач трябва да сложа до леглото на малкия  Crazy Дали ще отмине този период  newsm78
Данче, вие с Ели на концерт ли отидохте  Mr. Green

# 84
  • София
Наде, честито бебче и добре дошли у дома. Hug
Сега ще прочета какво си разказвала, бързах да те поздравя, че отдавна не съм влизала.

Утре ще се отчета по-подробно, че откакто се върнахме от морето сме го ударили на скитня.

# 85
Данче, и не се обадихте значи. Имаше шанс да се прежаля да присъствам на такова нещо заради "Любе".
Аги , лоша работа. Дано да сте оправили нещата и вече да ви мирише на море.

# 86
Стенли постоянно иска да го целува, да го люля, а май предпочитам да не му обръща внимание, защото иначе един пазач трябва да сложа до леглото на малкия  Crazy Дали ще отмине този период  newsm78

Ннне,ще се засили  Mr. Green този период  Mr. Green

# 87
Добро утро!

Вени, бързо оздравяване на Мати и дано тревогите ти вече да свършват!

Нашето утро започна изненадващо. Заведохме Шошка на ясла след 3 седмично отсъствие и се оказа, че вече е на градина в сборна група. Взеха я в яслата сутринта, че нещо не се разбра в коя точно група трябва да е. Но от утре ще е в големия батак, май сбор от всички възрасти. Ще видим как ще и се отрази Praynig
С мен положението се пооправи, в сряда съм на контролна снимка, въпреки че се чувствам много добре. Размина ми се пункцията, само с разни други процедури и антибиотик. Ходих и на второ зъболекарско мнение, и тя потвърди че имам  здрави зъби, но иска снимка да види как са нервите. Но ще я поотложа сякаш, че три снимки за 2 седмици ми се струват много.

# 88
  • София
Ето ме и мен.

Завърнахме се от морето. Тъкмо последните дни взех да свиквам с гърча с децата и то взе че свърши. На Влади започна да му харесва все повече на плажа -предимно ровеше с краката в пясъка и пропускаше пясъка през ръчичките си.
Соня беше най-щастливата-игри и плаж по цял ден, вечер на детска дискотека, сладолед на корем.

Успяхме да я запишем в новата градина и от 15 септември вече ще е на градина тук в нашия квартал. Сега не знам дали като кажа, че сме я записали другаде ще ни разрешат да ходи на ясла до края на месеца или веднага трябва да я изпишат. Ще ми се да ходи, защото новата градина започва от 15 септември, а и тя иска да ходи. Ако не ще търсим вариант занималня или пък ще си ги гледам двамата 2 месеца. Rolling Eyes

# 89
  • София
Наденце, направо ще го изям батко Стенли! Heart Eyes А кога ще ги видим двамата ти сладури?

Ей, морските, няма ли да покажете снимки?

"Любе" ли са свирили на концерт на БСП!? Така ме е яд, че съм ги изтървала, много ги харесвам!

Вени, не се обвинявай за нищо!  Hug

Янче, ще стискаме палци в сряда, дано всичко да е наред! Peace

Успешна седмица на всички, а на заминаващите на почивка - весело изкарване и хубаво време! Party

Общи условия

Активация на акаунт