Падащо легло!

• 89 768
  • 133
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
mimes, ще го купувате ли от някъде или ще си го правите сами или с поръчка?

# 76
  • софия
Ако се интересувате от падащи легла,пишете на лични,ще ви дам телефона на моя майстор,леглото ми е от една година и е без забележки.

# 77
  • Sofia
vaskoni71, може ли ако имаш снимки да покажеш и да кажеш горе-долу каква е цената.Да аз искам на лични координати на майстора!

# 78
  • Някъде на път....
Ето и още един вариант - правено е преди доста време за един клиент и не знам колко струваше тогава, но ако се интересува някой може да сметнем цена по определени размери.

# 79
  • софия
Ето малко снимки на едно падащо легло.Профилът е на майстора,който ги прави.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1570634484154&set=a.1 … ype=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1570636884214&set=a.1 … ype=1&theater

# 80
  • Варна
Я да побутна малко темата.Давайте,който си е купил вече да показва снимки. Peace

# 81
  • Раковски

Тези механизми са с амортисьор и са турски, вероятността да се чупи не е малка, преди година ме викаха да разглобявам легло със същия механизъм за да го отремонтират. За такова легло взимайте хубави механизми, че да не ви боли главата после, аз съм монтирал едни на хефиле с пружини и няма дерт.

# 82
  • София
Отдавна търся такова легло Simple Smile .Дано този човек да ми  отговори.  Grinning
Благодаря за инфото!  Simple Smile

# 83
Такова легло ще е чудесно решение за малка детска стая.  Mr. Green

# 84
  • Раковски
Отдавна търся такова легло Simple Smile .Дано този човек да ми  отговори.  Grinning
Благодаря за инфото!  Simple Smile

Ще ти кажа ориентировачни цени за такива механизми, значи ако е с амортисьор около 850 лв, ако е с пружини около 450, точната цена е спред матрака. Пиша за добри механизми, не за някакви ментаци.

# 85
  • София
Благодаря! Simple Smile
Получих и отговор във фейсбук.

# 86
Лина, моля те сподели какво си научила за падащите легла, ще поръчваш ли и на каква цена, благодаря ти предварително!

# 87
  • София
vaskoni71 е дал линкове за фейсбук профила на един човек.Аз не го познавам,но той прави такива легла на добра цена.Засега ще отложим малко покупката на леглото,понеже на път е нашето бебе .Гледаме първо да осигурим за него всичко необходимо,после и ние ще се обзаведем.  Mr. Green
Като цена ми каза от 600 до 1000лв.,като това е без матрак.
Отдавна търся такова легло.  Grinning
Поздрави!

# 88
Идеята за странично падащо легло и за нас е добра. Но още мислим.

# 89
ето две много функционални идеи

Общи условия

Активация на акаунт