Хасково

• 103 012
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там на юг...
Печовска,

в Его правят такива масажи. Масажистката е добра  Peace Като идеш търси Роси. Цените са нормални доколкото знам Rolling Eyes

# 211
и аз за его-то знам, че са много добри и цените са сравнително добриSimple Smile
абе, тея в европа-та за тях няма ли кризааа, кви са тия цени?! #Crazy newsm78

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:03 от Бубу-линка

# 212
Честито на всички именници!  bouquet
Деси, да ти е жива и здрава именничката и много да те радва! Весел празник!

# 213
Честит и от мен на днешните именици.МНого щастие,здраве и успехи им пожелавам.  bouquet
Бубе,до преди година масажиската на Европа работеше и в собствено студио, във Виолена.в последствие се махна и си продължи да работи само в студиото.Незнам дали сега е така.Можеш да провериш.Става въпрос за Цвети Peace

# 214
Бубе,до преди година масажиската на Европа работеше и в собствено студио, във Виолена.в последствие се махна и си продължи да работи само в студиото.Незнам дали сега е така.Можеш да провериш.Става въпрос за Цвети Peace
благодаря ти все пак, но аз не се интересувам от масажи, а pechovska, но надявам се и тя да го прочете!

# 215
Пак обърках имената. TiredСори Blush

# 216
здравйте мами....как сте днес,в този слънчев вече ден? Hug.....наслаждавайте се на хубавото време .....че иде студ и сняг Peace Crazy
пак да си седим в къщи пред камината в/у мечата кожа с чаша вино в ръка........ smile3503..някой да ме събуди бързо и фнимателно да не ми стане нещо Laughing

# 217
пак да си седим в къщи пред камината в/у мечата кожа с чаша вино в ръка........ smile3503..
еее ....  Laughing забрави люлеещия се стол

# 218
бубу-линка,айде сега и люлеещ се стол. Crazy....после масаж ще си поискаш.  Flutter....повече от мен се лигавиш  Mr. Green Whistling Joy наздраве cheers за масажа... newsm78добра идея.довечера ще си поискам Mr. Green

# 219
  • France
Благодаря за инфото, момичета. И двете масажистки ще ги "прослушам"  Laughing

# 220
ходи ли до магазинчето за рамки? да споделиш после, днес минах от там, стои си магазинчето да знаеш...

# 221
  • Някъде там на юг...
Мерси за пожеланията  Hug

За съжаление, аз късно вчера разбрах, че Викториите имали имен ден  Embarassed Embarassed Rolling Eyes

# 222
Мерси за пожеланията  Hug

За съжаление, аз късно вчера разбрах, че Викториите имали имен ден  Embarassed Embarassed Rolling Eyes
амиии, като не влизаш във форума така е Laughing

# 223
  • France
ходи ли до магазинчето за рамки? да споделиш после, днес минах от там, стои си магазинчето да знаеш...
Вчера минах от там. Жената зад щанда бе много любезна. Ще отида пак с папирусите, за да решим какви рамки ще подхождат. Ще докладвам, защото една от нас също искаше да прави рамки.

# 224
продължиха грипната ваканция на учениците:
http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 2181&Itemid=2

Общи условия

Активация на акаунт