Отговори
# 30
  • София
Аз затова казах днес на мъжа ми, че бански ще си купя денят преди пътуването /когато той ме пита що купувам хавлии и тем подобни работи, а бански не купувам/ - всякаш с вълшебна пръчка за 1 месец ще сваля 20 кг  Mr. Green

И аз клипчета рядко гледам, особено до самият им край  Simple Smile

Белинда, дано всичко бъде наред с всички ви на морето  Simple Smile Няма начин "морският въздух" да не ви се отрази добре  Simple Smile

# 31
  • София
Привет Hug
Ние се завърнахме от така дълго чаканото моренце. Затвърдих си мнението за Тасос - райско място. Утре ще кача снимки да се убедите. Най-важното е, че всички бяхме здрави и изкарахме страхотно. Габи беше много щастлива. Искаше само да влиза в морето и опита всички камъни, които намери на плажа. Даже вече си има нов прякор - Пебълс  Grinning

Искам да честитя рождените дни на всички вече едногодишни юлчета, които сме пропуснали докато ни е нямало Heart Eyes Hug

Джули
, Дари е голяма красавица и гледам е изкарала много весел рожден ден. Flutter

Белинда, стискам палци да сте здрави и да изкарате едно безпроблемно моренце. fingerscrossed

# 32
Разгледах варненските снимки, всички дребоси са много сладки. А малката Сисони е толкова нежна Heart Eyes. Вече като я видя се сещам как заспива хранейки се Mr. Green

Заглавието е много готино забравих да кажа Mr. Green

Пумичка, добре дошли. Чакаме снимки Simple Smile

# 33
  • София
Тия октомврийките хора без работа, като че ли нямат друг живот освен форума  ooooh!

Нагледах се на много хубави снимки. Дари е страшно пораснала - голямо момиченце  Heart Eyes Джоли, честито християнче   bouquet

Аз в момента съм в друга драма  Tired - Адриана като види баща си и все едно вижда слънцето, а пък аз съм тая дето денонощно й се мярка пред очите и съм хипер безинтересна  Crossing Arms Забелязали ли сте нещо подобно  newsm78 Това в кръга на шегата де  Laughing, но определено него го търси повече за игра и дивеене, а при мен се гушка когато е тъжна, крива или просто за гушкане  Heart Eyes, някакси знае, че аз винаги съм там и ще я подкрепя  Heart Eyes Не че има нещо лошо в това, усещане е уникално Simple Smile просто в последно време се замислям, че тя определено прави разлика м/у двамата - кой за какво й служи  Crazy
Незнам дали ще ме разберете какво имам предвид, това са ми някакви среднощни размисли след приятно изкаран ден  Blush

# 34
Ето Ели тук се опитва да "облече" 4 различни неща
Не са дълги, аз ги снимам с фотоапарат и повечето са ми около минута или по-малко, най-дългите са по две.

http://www.vbox7.com/play:31a0fbc8

тук е на лозето

http://www.vbox7.com/play:01912555

http://www.vbox7.com/play:71573a95

# 35
  • София
 Hug Ние днес празнувахме с родата и направих прощъпулник.После ще кача снимки. Hug

Скандалната тема няма да коментирам.Аз приемам форума за удоволствие.Не харесвам хора , които зад монитора са смели и плюят другите. Най-лесно е да намериш недостатък на някого, трудно е да го приемеш.
Някой като е смел да дойде да се ступаме, нямам против  Mr. Green Ама заяжданици през монитора са ми безсмислени ooooh!

# 36
  • София
Ей, много го нахвалихте това Дари  Laughing Дете като дете, за мене си е най-хубавото (според пожеланията на Тити), иначе си е просто едно сладко детенце като всичките ни юлчета Simple Smile
Тортите бяха три: една мъничка на самия й рожден ден (сряда) - за нас с тати и Дари; една голяма, купена за фамилното празнество в събота и една малка, която ние с мъжа ми сътворихме пак за съботното празненство. Нали ме засипахте с рецепти, запалих се и запретнах ръкави, да се почерпи и детето от нея  Mr. Green И днес й дадох, одобри я пак Wink

Много хубави снимки пак от варненки. Лято, море, слънце и готини мацки с готини бебета! Simple Smile Само този път мъжкото присъствие никакво го нямаше, другия път да се отчетат! А, тъкмо се присетих - аватарът на Инка е много хубав  Hug
Калинке Малинке, мен ме няма по парфюмите, но със сигурност съм виждала специална тема за тях и за поръчката им от разни сайтове. Разрови се из форума, ще намериш, бях чела нещо от днес преди 4-5 месеца може би. Може би в "На пазар"  Thinking
Белинда, стискам палци.
Аз пък миналата седмица какво направих, не знам - но ми текна да отворя ЛаРедута, нацелих първия ден от намалението и всяка вечер по 2 часа киснах на компа и си нахаресвах сума ти неща. После се размислих, че нямам кредитна карта, та в крайна сметка писах на една мама, която прави поръчки. Ама приключение  ooooh! Най-странното е, че бях харесала за Дари само едно-единствено нещо - много красива пъстра жилетка. Докато се наканя и нагледам, тя се изчерпа. За сметка на това си поръчах 5-6 панталона. Полудях  Mr. Green
Астарта, след голямото скиторене дано се завърнете успешно и се застоите спокойно  Hug Последно минаваш през София и ще си във Враца с децата, а мъжът ти ще работи в Норвегия - така разбрах? Успех  Hug
Нинче, честита велосипедистка Simple Smile Да кара внимателно, но и много да се забавлява Simple Smile
Ели, добре дошла  Hug
И още нещо щях да пиша, май за маймунека на Дуци  Mr. Green Маймуните и те си имат чувства, не се гъбаркай с душицата Simple Smile Подушил те е, че по едно време имаше аватар с маймунки  hahaha
Джоли, честито! Най-важното е да те има тебе на снимките Simple Smile Че по поводи често пъти снимат мама или тате и после ги няма по снимките от празника  Sad
Пухтулке, разбирам те, при нас е нещо подобно Wink Като изписука едно сочно "ТА-ТИ!", мъжът ми се разтапя и размазва. Да не мислиш, че на мене така вика  Crossing Arms  Joy Но при мен е Гушка-Глезушка и Глезанка-Гевезанка Wink
ДеЩо, браво на Ели, почти успя да си облече и балона  hahaha
Кетито, давай! Ще са интересни!

# 37
Е, забрави да кажеш какво е хванало детето! - това за ketito

А такъв пост като този над моя не мога да сътворя никога, защото съм заплес и ще ме извините. Интересно ми е помните ли всичко, което трябва да напишете - към всяка мама по нещо, водите ли си бележки  hahaha
С най-добри чувства го казвам, да не се засегне някой.  Naughty

Я цъкнете ми вижте тортата с малини и касис http://deshtovidi.multiply.com/photos/hi-res/1/36?xurl=http%3A%2 … %2Falbum%2F1%2336

А тази е рожденденската, ама преди украсата http://deshtovidi.multiply.com/photos/hi-res/1/34?xurl=http%3A%2 … %2Falbum%2F1%2334

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 00:11 от ДеЩоВиди

# 38
  • София
А такъв пост като този над моя не мога да сътворя никога, защото съм заплес и ще ме извините. Интересно ми е помните ли всичко, което трябва да напишете - към всяка мама по нещо, водите ли си бележки  hahaha
С най-добри чувства го казвам, да не се засегне някой.  Naughty
Помня  Mr. Green Понякога си и "записвам" (давам в нов таб "Цитирай" на конкретно мнение, което не искам да пропусна). А забелязала ли си, че Ели от Чехия и Астарта много систематизирано пишат Wink
Прекрасни са тортите. Дояде ми се пак  hahaha Сега ме засрами и няма да публикувам снимка на моето мюслено-бисквитено-киселомлечно творение, дори и да открия!
Лека нощ на всички!

# 39
И от мен лека и да дадеш снимки.
Това с нов таб е идея, ама кой да се сети.  ooooh!

# 40
  • София
Mного с сладка малката Дари! Simple Smile

Други снимки не успях да гледам, че нещо ме ядосва тоя комп.  ooooh!

Белинда, дано ви дадат "зелена светлина"...

Цвети Ети, бързо да се оправя Дени. Аднах те в скайпа. Историята с тел е дълга... между другото аз го загубих..  Embarassed

Уби ме това, дето яна искала да суче и не успяла.. Дещо пълна лудница сте и с това обличане на дрехи..  Laughing

Дуци, голям смях с маймуната. Да те питам при теб ли са вече дрехите на детето с разсеяна майка?

# 41
  • София
Аз приемам форума за удоволствие.Не харесвам хора , които зад монитора са смели и плюят другите. Най-лесно е да намериш недостатък на някого, трудно е да го приемеш.
Някой като е смел да дойде да се ступаме, нямам против  Mr. Green Ама заяжданици през монитора са ми безсмислени ooooh!
Страхотна, както винаги Hug
Пух, така е, мама винаги е основният фон, а тата е хитът на сезона Tired При нас има е елемента "бата", който пък е върхът на сладоледа, особено що се касае до учене на простотии ooooh!

Тази нощ има супер гадно преживяване. Дошло ми 2-3 дни по-рано, без всякакви признаци снощи, ей така от никъде, а аз спя гола през лятото... Sick Слава Богу, поражения по спалното бельо нямаше кой знае какви, ама добре, че мъжа ми стана в 4 за работа и се събудих, че до сутринта щеше да е гнуууус Sick

# 42
  • София
Добро утро !  Simple Smile

nbirthday Честит 1-ви рожден ден на Калин на Ир ! Да расте много здраво и щастливо детенце !  nbirthday

# 43
добро утро !
хайде на кафетооооооо

Аз станах 6:10 , че една позната идваше с влака. Уж се изнесохме тихичко с мъжО от спалнята, пък влизам след малко да взема една тенисна .............гледам го нашия ококорен, смуче си пръсчето и си кротува. Та цялата къща станахме рано днес.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИН!!!
Да расте здрав, весел и щастлив и да радва много мама и тати!!!

и Мики много се радва като види баща си ....то писъци , то викове  Crazy  Mr. Green , на мен какво да ми се радва , като по цял дан сме заедно. Сигурно , ако ме няма и мен по няколко часа и на мен ще се радва като ме види  newsm78....само че това няма как да се провери за сега.

Да кажа и аз за Дарито  Heart Eyes сладурка голяма  Heart Eyes и на тържеството гледам добре сте си изкарали  Sunglasses

и да на пропусна : Добре дошла и на новата мама  Mr. Green

# 44
Честит Рожден Ден на Калин! Да бъде здрав, весел, безгрижен и все така умен!

Джоли, честито християнче Hug

ДеЩо, децата ти са страхотни Peace. Тортите ти също Wink.

Джули, прибираме се всички заедно. Мъжът ми си идва с нас и ще бъде безработен Sick. А шансовете да си намери работа във Враца са почти равни на нула. Но ако все пак успее да си намери, смятам да идвам честичко до София Simple Smile. На Алегрия (фам солей) мъжът й работи в Норвегия, ние сме в Швеция.
А за систематизираното ми писане направо ме изненада. Аз все смятам, че изпускам хиляди важни неща Crazy. Ето сега ме подсети как от една седмица се каня да отговоря на Ками за играчката за яздене и бутане и все забравям Embarassed. Ками, извинявай Hug. На Илия му беше страшно интересна, но вече май не чак толкова. Да речем, че около месец си е играл интензивно с нея.

Пух, и вкъщи е същото положение с предпочитанието на таткото пред мен, но при нас е не съвсем без основание Blush. Мъжът ми винаги е имал много по-добър родителски подход от мен и е много по-спокоен и интересен на децата. Добре че има баланс в природата Mr. Green

Дано температурата на Анна и Алекс да е съвсем безобидна и да не вдигат повече Praynig

Добре дошла и от мен на новата мама Hug.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 08:43 от Астарта

Общи условия

Активация на акаунт