И аз клипчета рядко гледам, особено до самият им край

Белинда, дано всичко бъде наред с всички ви на морето
Няма начин "морският въздух" да не ви се отрази добре

Няма начин "морският въздух" да не ви се отрази добре

Джоли, честито християнче 
- Адриана като види баща си и все едно вижда слънцето, а пък аз съм тая дето денонощно й се мярка пред очите и съм хипер безинтересна
Забелязали ли сте нещо подобно
Това в кръга на шегата де
, някакси знае, че аз винаги съм там и ще я подкрепя
Не че има нещо лошо в това, усещане е уникално
просто в последно време се замислям, че тя определено прави разлика м/у двамата - кой за какво й служи
Ние днес празнувахме с родата и направих прощъпулник.После ще кача снимки. 

Само този път мъжкото присъствие никакво го нямаше, другия път да се отчетат! А, тъкмо се присетих - аватарът на Инка е много хубав 

Най-странното е, че бях харесала за Дари само едно-единствено нещо - много красива пъстра жилетка. Докато се наканя и нагледам, тя се изчерпа. За сметка на това си поръчах 5-6 панталона. Полудях
Последно минаваш през София и ще си във Враца с децата, а мъжът ти ще работи в Норвегия - така разбрах? Успех 
Да кара внимателно, но и много да се забавлява 
Подушил те е, че по едно време имаше аватар с маймунки 
Че по поводи често пъти снимат мама или тате и после ги няма по снимките от празника 
Като изписука едно сочно "ТА-ТИ!", мъжът ми се разтапя и размазва. Да не мислиш, че на мене така вика
Но при мен е Гушка-Глезушка и Глезанка-Гевезанка 

Сега ме засрами и няма да публикувам снимка на моето мюслено-бисквитено-киселомлечно творение, дори и да открия!

При нас има е елемента "бата", който пък е върхът на сладоледа, особено що се касае до учене на простотии 
Слава Богу, поражения по спалното бельо нямаше кой знае какви, ама добре, че мъжа ми стана в 4 за работа и се събудих, че до сутринта щеше да е гнуууус
....само че това няма как да се провери за сега.
сладурка голяма
и на тържеството гледам добре сте си изкарали 

. Тортите ти също
.
. А шансовете да си намери работа във Враца са почти равни на нула. Но ако все пак успее да си намери, смятам да идвам честичко до София
. На Алегрия (фам солей) мъжът й работи в Норвегия, ние сме в Швеция.
. Ето сега ме подсети как от една седмица се каня да отговоря на Ками за играчката за яздене и бутане и все забравям
. На Илия му беше страшно интересна, но вече май не чак толкова. Да речем, че около месец си е играл интензивно с нея.
. Мъжът ми винаги е имал много по-добър родителски подход от мен и е много по-спокоен и интересен на децата. Добре че има баланс в природата 
.