Отговори
# 45
baloniЧестит рожден ден на Калин. Да бъде жив и здрав и най-голямата радост на мама и тати baloni

bdbaloni

А малката Сисони е толкова нежна Heart Eyes. Вече като я видя се сещам как заспива хранейки се Mr. Green
Заглавието е много готино забравих да кажа Mr. Green

newsm51  love001

Аз приемам форума за удоволствие.Не харесвам хора , които зад монитора са смели и плюят другите. Най-лесно е да намериш недостатък на някого, трудно е да го приемеш.
Някой като е смел да дойде да се ступаме, нямам против  Mr. Green Ама заяжданици през монитора са ми безсмислени ooooh!

thumbsup

Даже вече си има нов прякор - Пебълс  Grinning

На мъжът ми един колега така казва на Никол, когато е вързана с едно кукуригу на главата. Много приличала на Пебълс

Аз в момента съм в друга драма  Tired - Адриана като види баща си и все едно вижда слънцето, а пък аз съм тая дето денонощно й се мярка пред очите и съм хипер безинтересна 

Забелязала съм го и още как. Разбирам го детето, че баща й е по-интересен, ама понякога да си призная, че ми става гадно. Ама така ще е. Представям си като имаме второ / живот и здраве / Аз съвсем ще съм отсвирена, като се има предвид че Никол ще е поне на 4-5год. Вероятно ситуацията ще е както belinda я е описала.

Баси цитатите, баси чудото. Олях се. Децата да не четат последното

# 46
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАЛЬО НА ИР! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ВЕСЕЛ!
Честито християнче на Джоли!
Вече сме в Каварна. Ще пиша по-подробно по-късно, че сега ме викат Laughing!

# 47
  • София
И аз забравих :
Честито християнче на Джоли !  newsm51
Добре дошла на новата мама !   bouquet

# 48
Честит рожден ден на Калин!
Да е жив и здрав, много да радва мама и тати!

Хихи, Елена е голяма скица. Като гледам с часове може да си играе ако има дрехи наоколо.

На Анна й е лошо, нощес направо гореше и й дадох Панадол. Сега няма нищо, но я сложих да спи, тя си кротува и си човърка одеалцето.

Джоли, честито християнче!

Честит имен ден и на имениците днес. Черпя ви, че си имаме двама у дома Grinning

# 49
Честит Рожден Ден на Калин!

Честит именник на Дуци!   bouquet И на всички празнуващи Павел (на Веси) и Петровци Simple Smile

Мерси за пожеланията, момичета  Hug

Астарта, защо се налага да живеете във Враца  newsm78

Да дам идеи за подаръци, че три много готини неща подариха вчера: сребърна лъжичка с гравирана дата на събитието и името на детето; люлка на чиполино, чието столче става за портативен стол за хранене; бутаща количка (ама не триколка - детето само с краката трябва). Надявам се да съм полезна с идеите  Hug

# 50
 ooooh! голям съм заплес. Добре, че Дуци писа, че да с есетя да честитя на баща си именния ден  ooooh!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!!

забравих да пиша преди малко Елена голям бонбон с тези дрехи  Mr. Green , докато гледах клипчето се сетих за една рекламе на пурлан  Joy и вече около 30 пъти я изпях на МИКИ (сега цял ден ще си я тананикам  Crazy)
"Пуловера на татко аз обичаммм.........."  Joy

# 51
  • София
Дуци, да са ви живи и здрави именниците - да си носят името с много здраве и късмет !   bouquet Гуш за Анна - дано не се задълбочат нещата !  Hug

Честит имен ден и на всички други, които празнуват на Св. Петър и Павел ! Специален поздрав и за Павката на Весито !

# 52
  • Варна
Честито на всички именници и рожденници!Нека са ни живи и здрави, да ни радват и слушат много!

# 53
Честит Рожден Ден на Калин  newsm59

Честити Иминници на Дуци  Tada

И на всички празнуващи днес   bigdance2

Дени сутринта се събуди в 5,30 ч., спеше му се , но не заспиваше... въртя се, дупи се, става, ляга и така до 7 и нещо Tired. Стахме, направих му закуска и след 15 мин. заспа. Кисел е и това е от зъбките, много са се подули венците, но .... зъбки още няма Rolling Eyes Само ние ли останахме без зъби? Иначе вече е по-добре, от вчера обрива започна да  изчезва, а днес почти не се забелязва.

Джоли честито християнче!
Ninche така е, като ти влезне някоя песен в главата .... няма излизане  Joy

# 54
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
С ТЕМПЕРАТУРА И СОПОЛИ ИЗКАРАХМЕ ПОЧИВНИТЕ ДНИ - ВИРУСНА АНГИНА, КОЯТО НЕ СЕ ЛЕКУВА С АБ. СЛЕД НЕЯ АФТИ В УСТАТА-УЖАС, НИЩО НЕ ИСКА ДА ЯДЕ, ЗАЩОТО Я БОЛИ, САМО ВОДА ПИЕ.
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ!

# 55
Честито първи рожден ден на Кальо! Да е мно го радостбо и щастливо дете.

Честито на всички именици!

"И често тайничко си го обличам....."  Laughing

Симона цялата е нахапана от комари, какво се оказа, че можем да мажем или да слагаме в контакта? Помня, че дискутирахме, но не помня резултата  Embarassed

Бързо оздравяване на всички. Не искаме болести!

# 56
Честито първи рожден ден на Кальо!
Да е здрав и много игрив!!!
Прекрасен празник му желая!!!

Честити Имeнници днес!!!
По специално на Дуцините и Павката на Весито!!!!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 12:07 от Eli_cz

# 57
Добре, че сте вие иначе нямаше да разбера, че днес е Петровден!  ooooh!
И дядо ми и братовчед ми имат празник днес.

Рапунцел, пусни си скайпа  Naughty Wink Grinning

Къде ми изчезнаха пожеланията?...  #Crazy

Честит Рожден Ден на Кальо!   newsm59 nbirthday newsm67  cook newsm38  party041

Честити Именници!   bouquet

# 58
Честит празник на всички днешни именици и специално на Пепи и Павката  bouquet!

Джоли, налага се да живеем във Враца до следващата пролет, понеже си дадохме апартамента под наем за 1 година. Не че не може да се прекрати договора и по-рано, но не мога да го направя, защото хората разчитат на уговорката. А никак не ми се иска да постъпвам некоректно.

Да оздравяват бързо всички болнички деца Hug. Тези ангини направо като епидемия ми звучат Tired.

# 59
Така ето ме и мен.
Първо да почерпя за здравето на рожденика ми.

Кръщението беше повече от превъзходно.Кръщенето  се извърши от Йеромонах,което е по висш от поп.
Всичко си беше,като си трябва нищо не пропусна,даже духаше срещу Кальо,за да прогони злото,а кръстницата заплю Дявола та никога да не ни посещава.
Снимки може да разгледате тук,а клипчета малко по-натам.
http://kalinmirev.blogspot.com/
Честито християнче на Джоли и честити именници на Дуци.
Честити празници и на тези на който не съм успяла да честитя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт