Отговори
# 60
 wavey
първо почвам с честитките  Laughing
Честит рожден ден на Калин  newsm38  bigdance2 newsm67 Tada
да расте жив и здрав за радост на мама и тате
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Честито на всички покръстени  Hands Clap bishop baloni

Рапунцел има вероятност и ние да прескочим до Каварна за почивните дни при едни приятели, може да се видим....
Мати постоянно иска да ходи, ама той направо подтичва много е смешен... Heart Eyes а преди малко една комшийка ми даде каишки за прохождане....отдавна не се бях смяла така...аз го държа все едно кон управлявам а той се клатушка като пиян Пенчо  Mr. Green Joy ама е по-добре така за кръста ми де  Laughing ще ги ползваме
Астарта наистина има епидемия от вирусна ангина, педи ме светна и ние я прекарахме, слава Богу сега сме 6
аа за зъбите  - излезна му и втория горен ама не предните ами до тях които са, сега е като вампирче  hahaha

# 61
И в Плевен има нещо като епидемия, масово са болни хората, но много странно се развива болестта. Първо започва яка кашлица къртеща, но без нищо останало, идва някъде отдолу без да ти е зачервено гърлото. Пресипваш освен това. След наколко дни започва хрема зверска, а гърлото и гърдите си остават чисти. При някои удря на конюктивит или отит. Ние го влачихме от след Трявна до онзи ден - цялото семейство плюс свекър и свекърва, майка ми, единствено Ели вдигаше температура, останалите просто ходехме и кашляхме като туберкулозни, отврат. Ели два-три пъти повърна заради сополите и кашлицата, а гърлото и си остана незачервено през цялото време, не сме пили антибиотици. И да бяха изписали нямаше да дам. От както бях бременна с Яна не съм карала толкова дълго кашлица и сополи.  ooooh!

Честити християнчета на всички и успешно тичане на всички след проходилите дечица.  Laughing
Весело изкарване и на първите рождени дни!   bouquet

РД-то на Ели ще го правим в заведение в тесен кръг - бабите и дядовците, лелите, едните братовчеди и едно приятелско семейство - към 10-12 възрастни най-много ще сме, две едногодишни, две петгодишни, едно на две и един батко в трети клас. Чудя се н децата дали няма да им е скучно.  Thinking

# 62
  • София
Здравейте и то нас  Hug

Честит рожден ден на малкия сладък Калин, да расте умен и красив   party023
Честит празник и на голям Пепи и малък Павка, да си носят имената с гордост  smile3525

При нас беше поредната купонджийска нощ, събуждам се в 3 и нещо и гледам дребната седнала кротко и си играе  ooooh! Е да ама като ме видя реши да мрънка и то не за кой да  е, а за баща си  hahaha Та милия беше принуден да стана посреднощ да забавлява щерката, която сутринта пак рано-рано като го видя ревна за него, та и със закуската й той се оправя  smile3508
Но си признавам, че като ви прочетох се поуспокоих, че не съм единствената "скучна" майка  Crazy

# 63
 Ох, Пух, ще легна от смях с аватара ти- веднага ми оправи настроението  Joy  Hug

И аз съм от " скучните " майки, като види баща си, Йоанна й идва да се сцепи от щастие, то не е подскачане, бърборене, кеф. През целия ден само мучи като едър рогат добитък, нооооо като си дойде тата и се почва едно бърборене, все едно му се оплаква от мен  Crossing Arms

Честит празник на всички, които имат повод.    bouquet

П.П. : Я да ви питам- от кога се дават граха, царевицата, чушката с люспите? Защото от сряда почвам детска кухня и е повече от ясно, че там никой не ги бели....Шада, Купа ? Rolling Eyes

# 64
Честит рожден ден на хубавеца Калин  bdbaloni

Честит имен ден на именниците и по специално на Павката на Веси

Белинда, Hug За отбиване не мисля,искам да си кърмя още,такива челни стойки и Алекс ги прави и даже кърмата изтича през нослето  Crazy За дърпането и Алекс дърпа,ама може да си направим групов юлски тунинг  Mr. Green ще се борим и за отстъпка  LaughingВ крайна сметка ще си търпим магариите на децата (и на бащите им  Mr. Green)

Алекс е добре,ако може така да се кажа,но поне Т няма.Много рева през ноща.Силен пронизителен писък,последван от няколко минутен рев  Confused Това ме навява на мисълта,че може да е зъб,понеже пипах ушите,не реагира.Благодаря на всички,че ни мислите  Hug

# 65
  • София
Честит празник на всички, носещи хубавите имена Петър и Павел  bouquet Честит имен ден на Петър на Дуци и Павел на Веси  Hug

Честит първи рожден ден на Кальо newsm38 Да расте много щастлив, игрив и бъбрив  football

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 14:34 от Pumichka

# 66
 Честит първи рожден ден на Кальо !
Честит имен ден на Пепи на Дуци и Павката на Веси !
Да се изкажа искам по въпроса за привързването към играчки , одеялца или други предмети. Това е нормална фаза в психичното развитие, а играчката се нарича "преходен обект". Това, че се среща при недостатъчно гушкани деца е пълна глупост. Авторът на теорията за преходния обект е Д. У. Уиникът, за които му се чете. Така че, по притеснително е ако няма такъв обект. Но веднага да кажа, за да не се шашка никой, че майчината гърда също може да е преходен обект, а също и сума ти други работи, освен играчки.

# 67
  • София
Всички болни да оздравяват !  Hug

Ир, честито ви християнче и на вас ! Сладурко е Кальо голям  Heart Eyes После ще гледам още снимки.

Пумичка, снимките са страхотни !  Heart Eyes Личи си, че добре сте си изкарали. Радвам се, че и пясъкът като гледам е хубав, че аз малко се бях притеснила с тези истории за камъни вместо пясък, но като гледам има снимки и със много ситен пясък и такива с малки камъчета в него Simple Smile Ще проверим и на място как е  Wink
Добавям : и Габи е сладурка, ама мама и тя какво телце вади - браво на нея  Simple Smile

# 68
  • Sofia
Тамън влизам да пиша, че ние нямаме преходен обект и детето е залепено за мама и Танита обяснила Rolling Eyes

Първо да честитя на рожденниците, които изпуснах вчера: съседката Елена, Ива на Доли, с която се засичаме по мероприятия и Антоан, както и днешния рожденник Калин!

Честит имен ден на Пепи на Дуци и Павката на Веси, да са ви живи и здрави! И на другите именници също.

Записки не водя в момента, иначе ми се е случвало, та сега дано не забравя, ще карам по ред:
Астарта, ако не е неудобно би ли споделила какво ви разочарова в Швеция, та се връщате? Питам защото винаги съм си мислела, че ако емигрирам ще е в някоя скандинавска държава, Швеция някак ми е мечта, все си мисля, че е идеалното място за отглеждане на деца (без да знам почти нищо конкретно за нея де), та се чудя дали действително е така (или просто ви хвана световната криза и проблемът е просто намирането на работа).
Рожденничката Дари е много сладка Heart Eyes
Дещо, ако Астарта ме откаже от Швеция ще се преместя в Плевен. Wink Понякога като ви гледам снимките така ми се иска да се махна от София, да отидя в някое спокойно градче, в една къща с дворче, градската градина да ми е на 5мин, а наоколко да има поля и градини  Whistling Пък и ще идвам да ти ям тортите  hahaha
Белинда, книгата цялата не съм я прочела (и трябва вече да се видим да ти я върна) Embarassed И аз имам голям проблем, понеже Дени много често започна да ме гризе, хем знае, че не трябва, като му се скарам и му кажа "лекичко" разбира, обаче много често сякаш нарочно не гризе newsm78 Какво е това чудо не знам, протестира ли нещо, иска ли нещо да ми каже, зъбите ли успокоява. Започнах да го наказвам като го оставям в креватчето, той пък реве истерично и сякаш по-лошо става с наказанието, но пък в началото, когато само му говорех как на мама я боли и не трябва така само се смееше и като игра го прие. Приемам съвети Praynig
И още нещо- точно каквото Танита обяснява - Дени няма никаква привързаност към нищо друго, само към мен. Иска все да го занимавам, да съм до него, направо вече се притеснявам, че става мамино детенце без никаква самостоятелност. Моля тук и Дони да се включи Sunglasses
Иначе от два дни ходи, пуска се сам и прави уверено крачки, та свекървата скоро ще прави пита (че мен ме няма по тия процедури)  Wink
За парфюми кой питаше - аз поръчвам от Ягодката, има тема в На пазар.
Симпатюхче, аз вече готвя на Дени с грах, не знаех, че по-късно се въвежда. Rolling Eyes

Честито кръщене на всички!

# 69
  • София
Пумичка, много хубаво е било  Party Тук сте голяма комбина!
Което ми напомни: Амес, а в хотела какво специално имаше за бебета? Пише детски бюфет примерно, каква беше храната? Да знам колко храна да помъкна наесен за Дари. Гледам доста петзвездни хотели предлагат детски бюфет, ако е подходящ, ще взема само по нещо за из път, а за там - ако се наложи допълнително.

Честит рожден ден на сладкия Кальо! Да расте весел и здрав, все така да радва мама и тате, да им е гордост и радост винаги  Heart Eyes Ир, много красива питка, украсата също, манастирът е чудесен!

Честито и на именниците! Здрави и щастливи да са! Павката на Веси, Пепи на Дуци, Пепи на Джоли!

Оле, бих ви посъветвала да инвестирате в комарници, ако е възможно. Имам на отварящите се прозорци и на вратата към балкона, комар вкъщи не съм имала. За морето ще си нося изпарителя, макар че досега в Турция не са ни тормозили комари  Thinking
Астарта, вярно, Швеция Simple Smile Без да се засяга някой, на мен по-северните страни никак не ми допадат - за екскурзия и разглеждане - да, но да живея там - никога, ще полудея просто. Много ми е студено там, и хората са ми чужди, никак не ми е комфортно.

Е, след като почти не останаха непреболедували, да се надяваме, че скоро няма да ни мъчат пак болести! Да празнуват спокойно рождениците и семействата им, както казва заглавието Simple Smile

PS НБМ, ако ме гризне Дарина, я дръпвам за момент, скарвам й се строго и без да се смея, после пак й давам да суче, тя не повтаря. Но съм забелязала, че при вас са много различно нещата и едва ли ще имаш полза от моя отговор Sad

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:02 от julie.k

# 70
  • Бургас
Честит рожден ден на Калин! Расти весело и засмяно дете!  newsm59   ura

Джоли, честито кръщение на Ния! В кое заведение сте били, май е в Пловдив? Видя ми се доста приятно.

Добре дошла на новата мама!  Hug Дай данните на детето, да ги впишат на първата страница.

Никол, на Сисони наистина е голяма сладуранка.  Heart Eyes

И Рапунцел вече е морска.  Wink Нямам търпение и аз да се цопна в морето другия месец. Спряхме се на Поморие, добри отзиви чувам, дано да е така.

За малко да забравя... Честито на всички малки и големи именници!   bouquet

Да дам идеи за подаръци... бутаща количка (ама не триколка - детето само с краката трябва). Надявам се да съм полезна с идеите

Чакаме снимки как се ползват подаръците.  Grinning
Аз се чудех за тези колички (ако е същата, която си мисля), предполагам детето трябва да е по-стабилно, за да си играе с тях, нали? В смисъл, все си мисля, че Лора ще се катурне от нея и още не сме купили, а пък много ги харесвам.

Юцкааааа, що ти трябваше.... Първо Рапунцел с Ици-Бици, сега ти с тоя Пурлан...  Joy Хайде следващия хит на сезона, тананикане до втръсване ...  hahaha

Луча, бързо оздравяване на Илонка.  Hug

Пумичка, страхотни снимки, размечтах се...  Crazy Ама вие май и подкрепление (баба) сте си имали?  Wink

Добавям : и Габи е сладурка, ама мама и тя какво телце вади - браво на нея  Simple Smile

smile3521

Благодаря за отговорите за парфюмите. Знам, че има теми в На пазар, но нямам време да изчета и исках нещо от първа ръка, като препоръка.   bouquet

# 71
  • Sofia
Калинка Малинка, на мен ми бяха препоръчали този бг сайт
Иначе ето тук може да видиш всички бг сайтове
Но кои са оригинални, кои не, не се знае. Затова аз си предпочитам ягодката.

# 72
Ние имаме една вълна от зъбна криза  Tired Ако можете да препоръчате нещо казвайте, че просто не е истина!
Някой ползвал ли е Calcarea phosphorica 9CH? Отзиви?

Честит рожден ден на Кальо! Да расте здрав, весел и послушен!   bouquet
Честито на именниците!   bouquet
Астарта   bouquet

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:10 от Ивa

# 73
  • София
ЧРД на Кальо! Да е все така засмян и пъргав! newsm59

Честит имен ден на именниците и специални поздрави за Весин Павка!   bouquet

Рождения ден на Ели мина, бях се притеснила, че ще завали, защото подредихме масата навън, но дъждът изчака да мине и частта с тортата, доволна съм. Не че валя много, но се наложи да приберем масата на сушина.  Grinning Бяхме най-близките : баби, дядовци и едната леля. Децата бяха общо 4, но не забелязах да скучаят. Grinning Нямам много време да пиша, защото пак ме викат.

Щях да забравя, Астарта, няма проблем!  Hug Ние се отказахме от уолкъра, Ели си върви много стабилно вече. Поръчах за подарък басейн. Голяма игра падна с него, без да е пълен с вода. Ще покажа снимки по-късно.

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛЬО!   bdbaloni

Честит имен ден на Пепи и Павката!!! Tada

И честит празник на патерица на всички , които съм пропуснала!!! newsm51

А това е почерпка от мен и аз съм именничка днес!Нещо не мога да сложа картинка   ooooh!, така че смятайте се за почерпени с една   beer3

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:26 от apam4e

Общи условия

Активация на акаунт